tirsdag den 18. januar 2011

Den som kun tar spøg for spøg..

Og alvor kun alvorligt
Han og Hun har faktisk fattet
Begge dele dårligt..  (Piet Hein)


Jeg er her stadig, tak for søde, varmende ord som kommentarer på mit sidste indlæg, grobund for flere reflektioner, og tanker om de skønne mennesker, som findes derude..

Overskriften hentyder til min mere humoristiske vinkel på BDSM, når glimtet i øjet bliver til grin og drillesyge..

Jeg elsker den variation i stemninger jeg også har, hvad angår BDSM. Skønne, alvorligere seancer, som i fredags, i følelsernes vold, uden tanke for andet end nydelsen, ham, skønne, følelser midt i fræk sex, midt i dyb kærlighed..

Og, i kontrast, søndag morgen.. Vågnede fuld af drillesyge, med numsen blot en anelse mindre øm, nysgerrig efter at afprøve nyt legetøj.. Nogen vil måske synes, at jeg ikke helt angreb sagen med passende alvor og ærbødighed, det er jo trods alt alvorlige ting vi har med at gøre, sex, SM, BDSM.. Sex meeeget alvorlig ting..?
Min holdning, og heldigvis også min herres er, er der skal være plads til det hele..

Så, altså, projekt flere striber på numse, i technicolor, forsøges påbegyndt.. Nyt legetøj indkøbt dagen forinden til afprøvelse.. Spanskrør med mindre bøjelighed end det andet (har læst, det slår hårdere..) - har nu også mærket, det slår hårdere.. Som kontrast, en lidt blødere tawse, kan bruges i længere tid, men som til gengæld nok heller ikke laver slet så fine mærker..

Videnskabelig udredning, af fjollet og fnisende tøs, som jo dybest set slet ikke skal have den slags overvejelser, men blot ærbødigt lægge måsen til.. Hvilket jeg også gjorde, og i videnstabens tegn nydeligt fik testet forskellige hårdhedsgrader, af både spanskrør, tawse, hænder, forskellig indlagt slagstyrke, forskellige mulige træfsteder, og fik grineanfald..

Indrømmet, ind imellem syntes herren jeg tog det en anelse for let, men så sørgede han blot for, at alvoren kom tilbage i mit ansigt igen, og numsen..

1 kommentar: