torsdag den 9. december 2010

Andres blogs..

Jeg er rigtig glad for at læse andres erotiske blogs. Og på mystisk vis havner jeg altid på blogs, som handler om lidt det samme som min..

Hans Kvinde, Tøssetanker, Erotikbloggen, Master Boas, Maria Magdalena.. Mange flere, også en del engelske..

Det pudsige er, at når man begynder at krydslæse virker det som om, en del af bloggerne kender hinanden. Læste pludselig på en blog, at hun fik en Master og hans tøs fra 2 andre blogs til middag.. Skønt, hvis der findes et community derude, som alle er til frække ord og sanselig, fræk, pirrende, mørk sex.. Hvordan bliver man medlem af sådan et community? Ved "name-dropping"? Melde sig som fast læser på blogs'ene, og kommentere, så nogen bliver nysgerrige efter at finde ud af, hvad jeg er for en?

Pirrende tanke, at andre ligesindede går på udkig, efter mig.. Jeg ser i forvejen pludselig mig selv være meget mere sensuelt bevidst omkring menneskene omkring mig. Forsøger pludselig at aflæse folks ansigter, "kunne de to være til sex af den mørke slags?" Ikke langt fra forestillingerne til fantasierne.. Hvis de er det, hvad gør de så, hvordan.. Hvordan gør han, når han viser hende, han er Herren, tvinger hende i knæ, lader pisken blidt kærtegne hendes baller, for derefter at lave lange, smukke striber..

Ikke langt fra det til en anden af mine fantasier. At springe rigtigt ud som submissiv, melde mig ind i SMil, eller lignende, og komme til en klubaften.. Se virkelige mennesker udleve deres fantasi, foran øjne der observerer, nyder, mærker, tændes..

4 kommentarer:

 1. Hej Fanny O

  Jeg tror bloggere finder hinanden i en gensidig søgen efter mere inspiration og lighed med vores egne længsler.

  Jeg opdagede fx din ved at gøre grundigt brug af blogge jeg følgers blogliste. Og jeg må sige, skønt endnu en til min liste :-D

  Om at kende hinanden, jeg tror flere både har kontakt via blogsne men også i andre "forums" som kinkster, kinknationen og fx SMil.
  og jeg kan hilse og sige du ikke er den eneste som overvejer og som bevæger sig mod retning SMil- medlemsskab. Hvor kan man ellers se ligesindede i øjnene og ud over skrevne ord? ;-)


  LilleQ

  SvarSlet
 2. Hej LilleQ,

  Tusind tak for din kommentar. Jeg er helt enig i hvad du skriver, og jeg glæder mig til at følge din blog også.
  Jeg har et stort behov for at komme ud med og af med alle mine tanker, via min blog, men som tiden går også IRL, måske vi ses :-).

  Kh Fanny O

  SvarSlet
 3. Kære Fanny O :)

  Faldt over din blog. Åhhhh - hvor jeg godt kan huske det der: Mon han/hun er til det samme.

  Et par forslag til en neutral rl start:

  http://www.bdsm-chat.dk/

  http://www.bdsm-chatfest-fyn.dk/

  BDSM træf på Cafe' Viggo
  Den første fredag i måneden hvor BDSM'erne kommer og spiser og drikker, som en helt alm bytur.

  Adresse:
  Cafe Viggo
  Værnedamsvej 15
  1819 Frederiksberg C

  God fornøjelse
  Beth

  SvarSlet
 4. Hej Beth,

  Tusind tak for din hilsen og dine forslag, glæder mig til at forsøge, prøve, starte i det virkelige liv, hvis jeg tør :-).

  Kh Fanny O

  SvarSlet