mandag den 28. marts 2011

Trang..

Jeg lå der, hele min krop næsten skælvende, af begær, lyst, efter at mærke smerten. Lysten efter at mærke ham, give mig hen til ham, lade ham piske, nive, pine mig, min hud, min krop, mine baller.. Så stort et behov, jeg jeg klynkede af behovet alene, følte hvordan behovet næsten tog og tager magten fra mig..

Et behov så stort, at jeg nogen gange ikke aner hvad jeg skal stille op med det. På den ene side ydmygende at være en tøs efter henkastelsen og smerten på den måde, en tøs, igen og igen og igen.. På den anden side, erkendelsen, nydelsen ved at føle styrken i mit kvindelige begær.

Jeg har aldrig haft det sådan, at være fyldt af begær på en måde så jeg aldrig helt kan få nok.. Selv når han slår hårdest eller mest nøjagtigt og jeg ved jeg ikke kan eller vil mere, er lysten tilbage i samme styrke, få øjeblikke efter igen..

Som jeg lå der, fik jeg lov, mærkede ridepisken, igen og igen, på mine baller, så de blev varme og røde, og stadig var røde flere timer efter.. Og med en ømhed som jeg stadig kunne mærke da jeg næste gang gik i seng. Den ømhed som kommer som en lille overraskelse, når jeg lægger mig ned i sengen, indtil jeg husker, og mærker varmen risle gennem hele kroppen igen..

1 kommentar:

  1. Ah, genkender.
    Så er vi nået til kernen ;-)
    Kram om dig

    SvarSlet