søndag den 13. marts 2011

Sådan kan det også gå..

Hmm, og jeg hentyder ikke til en ganske kendt børnesang..

I, som ikke kan grine lidt af jer selv, eller af mig, skal nok ikke læse videre..

...

Starten.
Min herre har heldigvis ikke nogen problemer med spanking af en bagdel, som i forvejen er lidt blå.. Jeg ved der nogen sadister, som helst slår på blød, hvid, jomfruelig hud, og hvis han havde det sådan ville der ikke være meget sjov ved det de næste 14 dage. Men sådan har han det heldigvis ikke..

Denne morgen..
Vi har været gode og dygtige voksne i vores weekend i huset, har passet de ting, vi skulle, lidt arbejde, brændesavning, billedophængning, osv. (Mig der arbejdede og ham der savede brænde, selv om jeg er moderne kvinde har jeg fået forbud mod at nærme mig motorsaven.. Godt det samme, er ikke sikker på stilletter og motorsav er specielt god blanding..? Og, jeg har ikke specielt meget lyst til at iføre mig hans mandesvedsduftende sikkerhedsoveralls.. Som ikke kan vaskes og er mindst 3 år gamle..?)

Skøn lørdag aften med dejlig mad (som jeg havde lavet, hans mad fredag aften dog lige så fremragende..) God rødvin, kaffe, og masser af snak om sex, tidligere kærester, hvad man kan, må og gør som sadist, dominant, masochist, submissiv.. Lidt forventningsafstemning altid godt, at mærke efter, at vi begge er det samme sted, har de samme ønsker..

Som bivirkning, frygtelig liderlig kusse. Det var selvfølgelig slet ikke mig, men min kusse, jeg havde intet med det at gøre.. Det sker helt af sig selv, når min herre og jeg snakker om vores fantasier.. Heldigvis ved han, hvad en liderlig kusse har bedst af, lørdag aften tillod han allernådigst, at mine fingre fandt vej.. Men selvfølgelig mens han så på, og hans hænder hjalp til på vejen..

Tilbage til denne morgen..

Indtagelse af position nr. 1 (ingen vej uden om den, har jeg lært..), herefter blind fold, halsbånd, manchetter..

Jeg blev venligt, men bestemt beordret nedaf i sengen, og fandt ud af, at der var en bjælke præcist og passende placeret, så jeg, mens jeg lå på ryggen med manchetter om håndled og ankler, kunne blive bundet op.. hænder bundet sammen, og ben strakte og spredte, lå jeg, helt åben, for ham.. Hjertet hamrende, nederste del af mine baller blottede, stadig ømme, fra igår..

"Tøs, i dag vil jeg varme dig lidt op, inden spankrøret."

Floggens snerter, på mave, lår, kusse, baller, mere drillende end egentlige slag.. Mærkede tanken gå gennem hovedet på mig, at med den milde opvarmning ville spanskrøret bide, som igår..

Spanskrøret, hårdt..

Og..

og..

LAAAAAAAAAAARM!!!!

Min mobiltelefons vækkeur, indstillet til 8.30, søndag morgen..

Fuck, det havde jeg glemt!!!

Min herres lette knurren, lyden hurtigt stoppet, stemningen stadig til stede..

Og så, 10 minutter efter..

LAAAAAAAAAAAARM igen...

Hvorefter han flækkede totalt sammen af grin..

Så der lå jeg, offer for mit eget vækkeur, som jeg ikke havde kunnet lade være med at stille, med stængerne lige i vejret, godt spændt op, og med min herre fuldstændig sammenkrøllet af grin.. Så kan jeg lære det!

Vil nok tænke mig om 2 gange, inden jeg stiller vækkeuret søndag morgen igen. Eller måske vælge et lidt senere tidspunkt end 8.30?

3 kommentarer:

 1. Vil gerne ha set billeder ;-) Hverdagens teknologiske gear kommer somme tider i vejen.

  Håber I fik revance

  BM

  SvarSlet
 2. Den slags kiks er et af bindemidlerne i et godt forhold..
  Kæft hvor er det skønt at kunne knække sammen af grin midt i det hedeste moment. Og forhåbentlig kunne samle op på hende igen på et tidspunkt man har fneset og grinet af.

  Tarzan skrig med følgende spring i seng, kan på det bestemteste ikke anbefales, medmindre grin er målet og at fortsættelse mellem itubrækkede lameller og madrasserne flydende på gulvet oven på resterne af sengen.

  Lyder som om i havde den skønneste weekend. Dejligt.

  knus

  SvarSlet
 3. @ BM,
  Tjaeh, næste gang jeg havner i samme situation beder jeg ham om at tage billeder i stedet for at grine, måske det virker *g*

  @lilleq
  Hmm,din historie om Tarzan minder mig om en gang sengebunden faldt ud af sengen.. Min daværende ven tog det ikke på helt samme humoristiske vis som jeg.. *stort smil*

  SvarSlet