torsdag den 21. april 2011

En vaskeægte drøm..

Han havde en drøm. En af de rigtige slags, en natlig drøm, en drøm af den slags, som ens ubevidsthed koger sammen til fornøjelse og afspredelse, når man ellers ikke skulle opleve noget, men bare samle energi og regenerere hjerneceller..

Jeg har fået lov til at fortælle om den.. Den er ikke nødvendigvis et udtryk for hvordan min herre ser den ideelle verden, heller ikke jeg, men jeg synes at det er et fint lille billede af en fræk drøm, og jeg har jo fået lov.. (Og giver jeg historien for megen kunstnerisk twist finder han nok en måde at få mig på rette spor igen, men, det det gør jeg nu ikke?).

I drømmen møder han en kvinde, en læge, som kender kuren mod kvinders liderlighed. Han møder hende på et hospital, som behandler liderlige kvinder; I mit hovede ser jeg et hospital som dem man ser på film, en høj gulstens bygning med sprossede vinduer, midt i en smuk og idyllisk park. Et smukt sted, velegnet til behandlinger af enhver slags..

Han får lov til at komme indenfor, bliver præsenteret for kvindens idé, hvordan hun behandler. Han ser hende stå i et rum med et clip board, meget professionel, iført et lille pænt jakkesæt med kort nederdel, knold i nakken, høje hæle, i kontrol..

Måden hun har fundet ud af, man kan kurere liderlige kvinder på er at binde dem, give dem pisk, og lade dem sutte pik bagefter.. Han tillader sig at bemærke, om det nu også er den rigtige måde at gøre det på, at han er i tvivl om det er en effektiv kur, men hun er sikker i sin sag.. Siger, "Nu skal jeg vise dig, hvordan det foregår.."

I rummet er ca 25 - 30 kvinder.. Det er alle bundne på hænder og fødder, hænderne ført om bag ryggen, og hænderne igen bundet med kæder fast til væggen bag dem, så de ikke kan komme længere frem i rummet. De står i en halvcirkel, og foran dem står 4, måske 5 mænd.. Mændene har et spanskrør i hænderne..

Inden afstraffelsen og kuren kan tage sin begyndelse får mændene hvert et hårdt slag i bagdelen med et spanskrør, af lægen.. Det er de meget lidt begejstrede for, de har ikke noget ønske om at blive kurerede.. Men den kvindelige læge siger, at det er en nødvendighed, så de kan komme i rette stemning..

Herefter begynder kuren. Kvinderne er nøgne, er helt tydeligt liderlige, slår sig i deres bundne hænder og kæder, puffer til hinanden for at komme hen til mændene, være en af dem, som får lov.. Masende, kæmpende kvinder, som ikke kan komme frem til mændene med spanskrør og stive, flotte pikke, forbi kæderne ikke giver dem lov.. Så liderlige.. Og må vente på deres tur, til at mærke spanskrørets eftertragtede, skarpe smerte, og belønningen bagefter..

Må give min herre i drømmen ret, jeg er ikke sikker på, behandlingen er effektiv..

2 kommentarer:

  1. Kuren *er* effektiv; men den virker kun på mænd :-)

    SvarSlet
  2. @ GM, Og hvem har lyst til at kurere mænd :-).

    Kh Fanny O

    SvarSlet