søndag den 2. september 2012

Frustrationer, hvad man laver..

Hvad man laver, når der er børn alle vegne døgnet rundt i børneweekenderne, og man får masser af frustrationer over ikke at få sex overhovedet en hel weekend..


- Løber 10 km rundt om Damhussøen..  (Med blandet succes, man tænker og fantaserer så godt, når man løber..)- Bager.. Boller, brød, biscotti, bizza (undskyld, der skulle have stået pizza, men jeg var så godt i gang med b for bolle ordene - så bollebagning vist også med blandet succes..)- Hækler.. Til gengæld yderst effektivt, der er ganske enkelt INTET sexet ved at hækle.. Selv om en veninde godt nok på et tidspunkt foreslog jeg kunne hækle en fin snor til at binde (blive bundet) med..- Spekulerer og tager sorgerne på forskud vedrørende næste børnefri weekend.. Lørdagen og natten til søndag som regel den optimale hvad angår hygge, forspil og smæk.. Bunker af endorfin-udladninger, kom an.. Men, jeg skal løbe 10 km om søndagen med et par veninder i Amager Strandpark, og jeg forudser betydelig mangel på energi ved for mange endorfin kicks inden.. Så hvad skal jeg give afkald på..? Jeg har så afgjort tænkt mig at tage imod alle de orgasmer og smæk jeg kan fedte mig til, men hvad så med løbeturen? Min betydelige stolthed vil absolut hade!! at gå noget af vejen, det er simpelt hen no-go.. Tænker jeg tager chancen med det hele, mit job i sundhedsvæsenet kunne det måske nok være muligt at fedte sig til et par krykkestokke i løbet af ugen, eller en rullestol? Hvad gør man ikke for en omgang smæk og stoltheden..


.

2 kommentarer:

 1. Jamen velkommen tilbage til hverdagen - og bloggen - glæder mig til at læse om nogle gode oplevelser (for dig).
  PS. Hvad med et (krykke-)stokkeløb om søndagen i Amager Strandpark sammen med veninderne(ny motionsløbsdiciplin for Tiger-ladies).

  PPS. Iøvrigt rigtig hensynfuldt af din Herre sidste gang, at give dig vaffelhud - nu da du er i tvivl, om du kan lide STRIBET flæsk.
  - og dermed er desserten i middagen også reddet: Stribet flæsk, bankekød og vafler; hvad er forretten) ;-).

  SvarSlet
 2. Kære Domus,

  Forretten må være flere dages rodet bogstav-pasta som snor sig som lystne ord rundt i hovedet..

  Krykkestokke løb lyder som en spændende diciplin, omend uden megen fremtid. Og, om alt går vel får jeg tidligst brug for krykken efter løbet, men stokken forhåbentlig inden ;-).

  SvarSlet