onsdag den 19. september 2012

Hvad skal man blogge om..

Når valget er enten at skrive om ikke at få så meget, pga familie og børn alle vegne, eller kaste sig ud i et nyt debatindlæg vedrørende den nyopvågne erotiscisme indenfor det skrevne ord om sex.. Faktisk lidt et interessant fænomen at alle!!! aviser og ugeblade simpelt hen nu er nødt til at skrive om Fifty Shades og lignende udgivelser, sidst faktisk som stor midtside artikel i Berlingeren.. Jeg tror jeg vil lægge stridsøksen en smule, selv om jeg stadig godt kan blive lidt træt at den kvindelige krævermentalitet, som nu svinger sig videre ind i soveværelsets krinkelkroge og kræver bindelege.. På den anden side kan jeg unde enhver kvinde at slippe kontrollen sådan som jeg selv har lært det, hvis det virkelig er hvad hun har lyst til og rent faktisk kan. Og tør..


Under alle omstændigheder synes jeg det vil være fantastisk hvis der kommer mere erotisk spændende litteratur. Man må formode at selv om alle nu skal i byggemarkedet og købe reb og ophæng er de fleste klar over, at det rent faktisk er fiktion de læser, når de læser en erotisk roman eller novelle.. Og at prinsen på den sorte ridepisk i romanen ikke er mere virkelig end ham på den hvide hest med lassoen.. Og, at der stadig skal 2 virkelige, levende mennesker af kød og blod til god sex.. Og, at Han lige så godt kan være den fraskilte far til drengen som din datter leger med i skolen, ja, Ham med de lidt for slidte jeans og det til tider temmeligt trætte blik, som ham med det store hvide smil og jakkesættet i banken..


God fornøjelse med jagten..


.

2 kommentarer:

 1. Bare du ikke begynder at komme med bageopskrifter ;-)
  Læser lystigt med.
  BM

  SvarSlet
 2. @BM

  Nej, det lover jeg! Men hvad med opskriften på et hæklet varmt og dejligt slumretæppe til de lange aftener på sofaen.. :-D

  Kærligst,
  FO

  SvarSlet