tirsdag den 4. september 2012

Lange dage..

Jeg mærker igen hvordan liderligheden samler sig i kroppen. Der er gået 1½ uge siden sidst jeg fik smæk og sex, men hvem tæller dage..?Jeg gør..Jeg mærker hvordan tankerne igen kredser omkring sex, om lysten og liderligheden. Hvordan fingrenes vej over tasterne automatisk finder vej til siderne med de bedste historier.. Ikke billeder, dem laver jeg selv inde i hovedet, og føler i kroppen.. Men ordene. Ikke sådan at forstå jeg ikke tændes af en god pornofilm med en smule følelse oveni de repetitive pik- og kussebevægelser, men, oftest er det et øjebliks ophidselse, ikke én af den slags øjeblikke, som bliver hængende i kroppen.. Det gør derimod fantasierne, tankerne, ordene.. Fantasierne hvor enkelte spredte, tilfældige ord omkring mig, massage, bryster, safter, hud, samles i hovedet og transformeres til kildende fornemmelser og rislende rastløshed i hele kroppen.. Spredte billeder for min nethinde, en bil på parkeringspladsen en mørk aften, hvor jeg pludselig mærker mig selv i fantasien liggende på kølerhjelmen med nøgne, spredte ben..Fantasierne stryger lige ned i brystvorterne, får dem til at stritte så stoffet nærmest kradser mod spidsen af den følsomme hud.. Fantasierne stryger direkte ned i kussen, hvor jeg kan mærke hver en fold og nærmest mærke hvordan væskerne samler sig, og kussen åbner sig.. Fantasierne, som kommer til at summe rundt i hovedet på mig til det igen bliver weekend.. Fantasierne som jeg brænder for at få ned på papir, om ikke andet, så for at få lidt afløb og afledning for liderligheden. Det bliver et par lange dage frem til weekenden...

1 kommentar:

 1. Jamen søde FO, her har du jo forretten i form af dine lækre safter. Kunne du ikke samle dem op i en lækker lille sag og sende dem til HAM som forsmag på jeres (gen-)forening. Jeg er sikker på, at HAN da vil overveje endnu gundigere, hvad hovedretten da kan bestå i.

  Ad dit tidligere indlæg: Hvordan udelukker man endnu tydeligere det i parates skrevne? så det efterfølgende får større vægt!! men alligevel en tankeudvikling fra dit skrevne.
  Jeg ved ikke, hvordan dine veninder forholder sig til stokke; men stokke er jo mange ting, så for dig kunne der jo være tale om en helt specielt udvalgt ;-)
  Godt løb
  Domus

  SvarSlet