mandag den 7. februar 2011

Skærmtid..

Fagre nye verden.. Elsker at rode rundt på internettet efter lækkerbiskener i form af gode blogs, smukke billeder. Det er desværre endnu ikke lykkedes mig at finde siderne med de smukke sort-hvide billeder, jeg har set i en anden blog. Og jeg er selvfølgelig for stædig til at spørge, hvor de er..

Har fundet et par nye spændende, engelske blogs, er meget inspireret, og nyder meget at læse. Og der er rigtig meget at læse nogle af stederne.. Men læsning tager tid, og, indrømmet, alle de skønne, erotiske historier trækker mere end vasketøjet og madpakkerne..

Jeg undrer mig lidt over, at der er så mange blogs skrevet af submissive kvinder, som elsker at krænge deres sjæl og hemmeligheder ud, ligesom jeg, og så få dominante mænd, som gør det samme.. Har måske noget at gøre med, at kvinder her er bare en anelse??! mere ekshibitionistiske end mænd.. Eller at vi har et stort talebehov, og når vi ikke kan tale så meget om tabuerne, skriver vi vores ordstrøm ud i stedet.. Jeg kan naturligvis kun tale for mig selv..

Men, samtidig med alt det lærerige og fornøjelige i det, er læsningen jo ganske erotisk opstemmende også, medførende, at jeg går rundt i en stemning af at være lettere tændt, en god del af min tid. Mest om aftenen, godt nok, (også lidt om dagen, men det er mest hvis jeg får en spændende sms af ham, har trods alt ikke tid til at læse frække blogs i arbejdstiden, hvor fristende det end måtte være).. Og hvor skønt det end er at gå rundt og være tændt hele tiden er det også en anelse udmattende ind i mellem..

"Nogen" må give mig skærmtid..

3 kommentarer:

 1. Fagre virtuelle verden som både nærer og inspirerer os... Hvad angår flotte fotoblogs, så skal du bare spørge ;0)

  SvarSlet
 2. Tror helt sikker at kvinder generelt har mere brug for at få deres tanker ud, enten i form af tale eller skrift.

  BM

  SvarSlet
 3. @Kyria,

  Ja tak, jeg spørger :-D

  @BM

  Helt sikkert en anden måde at sige på, at kvinder er nogle værre sludrehoveder..

  SvarSlet