torsdag den 31. januar 2013

Dovendyr..

Hmm, jeg kan ærgre mig lidt over, at der i morges var 2 dovendyr, som brugte en halv time kl. ca. 5.06 (læses 5 nul sex..) på at gnubbe sig op af hinanden og mærke hinandens lyst og liderlighed, men som alligevel var for dvaske til at gøre noget ved det.. Så er man blevet for gammel.. Eller for doven.. Eller træt.. Eller også bare i en situation hvor det er o.k. halvsløvt at nyde hinanden uden nødvendigvis at skulle gøre andet end bare at nyde, mærke og ligge..Derfor nu ingen hed blog om hvordan jeg vækkede ham på måden han bedst kan lide at blive vækket på.. Tsk tsk.. I stedet et billede som plaster på såret.. Og en pudset glorie efter at jeg i det mindste tog mig sammen til at løbe en tur til morgen, i stiv kuling. Selv om et morgenknald havde været betydeligt behageligere, på alle måder..
Billedet, det har vist ingen sammenhæng med noget som helst, men kunne være en lille tanke omkring hvordan morgenkaffen kunne indtages..
2 kommentarer:

 1. ...hvilket (drømme-)morgenkomplet ;-)
  En gang imellem skal man da også have lov at være doven - bare fornemme hinanden på helt afslappet vis .... uden, man behøver føle sig doven, træt eller gammel.
  KH
  Domus

  SvarSlet
 2. Kære Domus,

  Ja doven er godt, men lidt for doven er skidt :-). Nogen skulle smække mig for det :-D.

  Kærligst,
  FO

  SvarSlet