søndag den 20. januar 2013

Mest for sjov: Tanker på en løbetur..

Afledt af de blå mærker på bagdelen efter en, indrømmet, ikke helt almindelig fredag aften her et par tanker under dagens kølige løbetur..5 graders frost, lød termometret på, selv om jeg er midt inde i byen. Som altid når jeg løber med en mærket bagdel bliver jeg mindet om aktiviteterne som førte til mærkerne. En ekstra fornøjelse på løbeturen, og også medførende et smøret grin ind i mellem, som nogen må tænke lidt mærkeligt. Så sjovt er det vel trods alt ikke at løbe 5 km..Tankerne i dag kredsede meget omkring, at en løbetur i frost med blå numse må betegnes som værende at sidestille kulden på bagdelen med et kølende omslag, og derfor  helende.. Og en rigtig god undskyldning for også at løbe i frost, på trods af behovet for 2 lag bukser og 3 lag bluser + vest.. Betragtningen holdt dog kun i teorien, det føltes mere som om at hvert løbetrin sendte et lille stød op i de blå mærker på ballerne. Jeg fik desværre et billede på nethinden af, hvordan mine ballers gyngen af stødene var med til at intensivere fornemmelsen, og det var ikke just et kønt syn.. Målet må derfor være at træne mig til baller af stål, da der jo ikke findes lignende opstrammende foranstaltninger til numser som til bryster, når man løber. Jeg er dog rigtig rigtig glad for at jeg ikke længere har en VHS afspiller, og derfor ikke længere kan finde VHS rædslen fra 90'erne frem, Bircows "Baller af stål".. Så hellere, trods alt, løbe lidt flere ture.. Ud over over den åbenlyse bonus ved motionen kan de ømme baller også give én en pæn portion uartige fantasier oveni og endnu flere smørede grin...

2 kommentarer:

 1. D'Herre Domus1 har efterladt nedenst. kommentar, hvor jeg efterfølgende var et fjols med for store fingre på en lille mobil og kom til at slette. Hurra for copy paste fra en e mail notifikation. Og undskyld!

  Domus1 har efterladt en ny kommentar til dit indlæg "Mest for sjov: Tanker på en løbetur..":

  Hej Fanny -
  det er altid rart at opleve glade mennesker (et smil udtrykker da glæde, ikke? ;-) ).
  Det kunne være et studium værd at betragte alle I motionerende personer. (Måske bliver der engang lavet statistik over motionisters ansigtsudtryk og deres betydning (nu her i denne statistikglade tid).
  Gad vide, hvad det (mest almndelige - især blandt mænd)sammenbidte, lidene udtryk så betyder ;-) . Udtryk hos især disse fartglade racercykel-entusiaster, der ikke skelner mellem fortove, cykelstier og kørebaner. - Nå det var en helt anden snak.

  Til dig: Genbrug er en god ting (også af oplevelser), hvilket du jo iflg. dit indlæg gør brug af.
  Mon ikke oplevelsen aftenen før en sådan løbetur giver en udemærket "opstrammende" effekt, der kan konkurrere med de af Bircows anbefalede øvelser - i det mindste vel lidt mere "givende" for partnerskabet.
  KH
  Domus
  PS. Håber for dig, du ofte må være anledning til dine medmenneskers evt. undren ;-)

  SvarSlet
 2. @ Domus, jeg er helt sikker på at jeg er til hyppig undren blandt mine medmennesker, og også helt sikker på at enhver form for opstramning er yderst gavnligt.. :-)

  SvarSlet