fredag den 29. juni 2012

Ønskeliste..

Min ønskeliste er ikke særlig lang. Jeg ønsker mig denne her..


Jeg er med på at vi bevæger os over i noget af det mere vanille agtige, på den anden side er der ubetinget noget kontrol over at give ham fjernbetjeningen til brug som han har fantasi til. Så skal jeg nok bære ægget..Lelo er så afgjort mit yndlingslegetøj, det nu én gang sådan, at selv om det dybest set er en smule kedeligt og i hvert fald aldrig det samme, så har en kvinde som ikke bor med sin kæreste bare brug for en orgasme en gang i mellem, når han ikke er der. Faktisk har en kvinde ret tit brug for den slags.. Og, fingrene er gode, men min Lelo Ina er nu en gang den bedste.. Ingen kan som dén sende mig ud på en hurtig lille flyvetur, selv om den er, ja, lille, ikke så høj, og landingen ret hurtig.. På den anden side må det være tilfredsstillende for ham at vide, at han nu en gang er meget bedre. End et stykke legetøj.. Hmm..Faktisk overvejede jeg, inspireret af en anden blog, at skrive et inlæg kaldet "10 dages onani" hvor jeg ville underholde mine læsere om hvilket redskab jeg brugte dén dag til at proppe op i og tilfredsstille min liderlige kusse, hvilken fantasi der blev gravet frem den aften, om naboens stirrende blik, om trekanten med de 2 mænd, eller bare synet af at stå ved siden af sig selv og se på, lytte til, den stønnende kvinde, som lå og vred sig lystent på lagnerne.. Det lykkedes mig desværre ikke at onanere 10 dage i træk, faldt ganske simpelt i søvn på dag 5, men, jeg prøver endnu..Indtil da drømmer jeg om at min næste gave bliver et lille stykke pink legetøj..
Og husker på at der på hans ønskeliste var et lidt tyndere spanskrør til at gemme i mit garderobeskab..


.

11 kommentarer:

 1. Det er et ganske nyttigt og spændende legetøj og som du skriver, især hvis HAN har fjernbetjeningen - og dermed kontrollen.
  - Endnu bedre, hvis HAN ville give dig besked om at gå ind og lægge dig og give plads til at han kunne placere det i dig, når HAN havde lyst til denne kontrol. - At lægge det ind og efterfølgende med et par fingre presse det fremad og ned mod området lige bag skambenet ( i det bløde område du har der). Der ligger det godt og sikkert og giver en rigtig god virkning.
  God leg
  Domus

  SvarSlet
 2. @ Domus,

  Det var ganske afgjort meningen at han skulle have fjernbetjeningen ;-). Tak fordi du kikker med,

  Kh, FannyO

  SvarSlet
 3. Tak, for du svarede på min reflektion. Jeg kigger ofe forbi din blog og læser dine indlæg med interesse.
  Det, jeg gerne ville fremhæve, var, at jeg mener, det ville give en ekstra dimention for dig, hvis han også bestemte, hvornår du skulle bære ægget og placerede det i dig.
  Min erfaring er, at senderens (i fjernbetjeningen) rækkevidde ikke er mere end ca 20m. Ergo er i alligevel nødt til at være i nærheden af hinanden.
  Noget, jeg måske havde misforstået: Jeg troede, at det kun var lejlighedsvis, du ville have ægget i dig. Det er måske meningen, du vil have det anbragt konstant? - så HAN til enhver tid kan "vække" dig? :-o
  kh
  Domus

  SvarSlet
 4. Lelo er også mit favorit mærke når det gælder små stærke selvkørende tingester*S* for ikke at nævne designet, så gennemført feminint lækkert.

  Har ikke Lelo æget, men du har lige skabt et behov :-) Men har et andet lig. æg, og ihh hvor kan jeg få røde lillepige kinder når Han aktivere det på en cafe. Lyden man høre "indefra", gør en parnoid i en sådan grad at man er overbevist om alle ser på en og ved hvad der foregår.

  Eller engang jeg fik lov af Ham at styre fjernbetjeningen mens en anden af Hans tøser havde æget i, ihh det var sjovt da fjernbetjeningen pludselig gik på omgang blandt kvinder på en cafe.

  Forudser mange dejlige timer til jer :)

  Kærligst maria magdalena

  SvarSlet
 5. @Domus1

  Tusind tak igen. Jeg har jo desværre ikke ægget endnu, så det er nok lidt tidligt at planlægge præcis hvordan det skal bruges. Men, i princippet forestiller jeg mig bl.a. lidt af begge scenarier, også at jeg bare bærer ægget, og så er det op til ham om han vil bruge det, eller ikke :-)

  @ maria magdalena,

  Det er enhver kvindes pligt at inspirere til indkøb af såvel sko, tøj, og legetøj.. Lyder også som en yderst inspirerende måde, I bruger ægget på. Tak fordi du kigger med :-).

  Kærligst, FannyO

  SvarSlet
 6. Jamen med din åbenhed for mulighederne er jeg helt overbevist om, at HAN snart vil forære dig ægget.
  Pas nu på med at bruge det i flyvemaskiner, ved paskontrol ;-) og ved passage gennem tyveribommene, visse forretninger har ved udgangen!! ;-) hmmmmm?
  Kærligst
  Domus

  SvarSlet
 7. @Domus1,

  Jeg kan høre der er et område jeg i min totale naivitet slet ikke har overvejet at skulle holde mig fra. Jeg lover aldrig at have ægget oppe i lufthavnen :-D. Har du personlig erfaring vedrørende tyverialarmer? Det lyder som en historie der er værd at fortælle :-).

  Tak for tip,
  kærligst, FannyO

  SvarSlet
 8. Om jeg har personlige erfaringer?
  Jamen sødeste Fanny - det synes jeg er en erfaring, du skal have tilgode at gøre selv.
  Jeg kan forestille mig, at også usikkerheden med, om det virker kan trigge dig.
  Forestil dig, at du er med HAM i byggemarked og købe ind (der er forøvrigt mange spændende ting, der kan bruges til meget mere end det oprindelige formål ;-) ).
  Han har samlet de ting, I gik derind for at anskaffe og I stiller jer i kassekøen. Lige før han skal betale, kommer han i tanke om en ting mere - beder dig efter anvisning om at hente det. Han betaler og venter på dig lige udenfor rækken af kassediske.
  Du har fundet tingen og stiller dig op i kassekøen for at betale. Lige idet du passerer kontrolsøjlerne, aktiverer han senderen !!!
  Lad være med at have taske eller andet med med indhold, du ikke ville bryde dig om at skulle vise frem; lad evt. ham tage det med ud, når han betaler.
  Kan du forestille dig, hvordan alene usikkerheden om, om alarmen går, kan få dig helt blød i knæene og måske skal du heller ikke have de selvsiddende på? de sidder dårligt på våde lår! SF.
  Blot en lille case; der findes sikkert mange andre muligheder for spændende oplevelser med sådan et æg.
  Du kan sikkert efterfølgende lægge en historie om oplevelsen her på din blog.
  Jeg glæder mig til at læse den.
  kærligst
  Domus

  SvarSlet
 9. Jeg lover, at hvis jeg får ægget OG starter en tyveri- eller anden alarm et sted, at jeg nok skal fortælle om det :-D

  Kærligst, FannyO

  SvarSlet
 10. Tak for det Fanny - men da også gerne om dine "indre oplevelser" ved en tur af lignende art ( - måske uden aktiveret alarm); dine indre reaktioner før, under og efter "en tur" med dette skønne legetøj.
  Du skriver så levende beskrivende, så det kunne da blive en ganske interessant historie.
  Kærligst
  Domus

  SvarSlet