onsdag den 6. juni 2012

Vinduerne..

Hun lå på sofaen foran de store vinduer og kiggede ud i mørket.. Fornemmede skyggen af manden i lejligheden overfor, fornemmede at han stod i sit mørke vindue og kiggede over på hende.. Lyset i stuen var tændt, men dæmpet, på en måde, vidste hun, så man kunne se skygger og konturer af hendes krop, sågar detaljer, men uden at hun var fuldstændig selvlysende synlig for byen og alle lejlighederne omkring hende. Man skulle vide, at hun var der, vide hvor man skulle kigge. Men vidste man det kunne man få at se..


Som i aften, hvor hun lagde sig til rette på sofaen, med den tydelige fornemmelse af hans øjne hvilende på sig.. Hun rejste sig langsomt op, og stillede sig så tilpas tæt på vinduet at man kunne se kroppens konturer, men uden at ansigtet var fuldstændig tydeligt.. Hun tog sine hænder op mod sine bryster, udenpå den tynde t-shirt, og mærkede hvordan brystvorterne allerede strittede, og hvordan begæret begyndte at samle sig i kroppen, i kussen.. Kussen som var kølig og alligevel brændende, under nederdelen, og hvor trusserne for længst var væk. Hun kunne godt lide at gå rundt i lejligheden og mærke luften op i kussen, når hun bevægede fra fra rum til rum, lide den lille kildende rare fornemmelse, og fornemmelsen af at være bare en lille smule uartig.


Hun lod sine hænder glide blødt fra brysterne ned over maven, og så hvordan han næsten umærkeligt nærmede sig vinduet en smule mere. Hun trak blusen op, langsomt, så stykke efter stykke af bar hud blev synlig, og til sidst helt blottet. Brysterne føltes tunge i bh'en, og med et hurtigt tag fjernede hun den, så de små bryster blev helt synlige og tilgængelige, og de mørke brystvorter strittede lige ud i luften.. Hun lod igen hænderne glide op mod brysterne, klemte først blidt, så hårdt i begge brystvorter, og kunne ikke lade være med at lade hovedet glide bagover, mens hun udstødte et sagte støn. Et støn som hun vidste han ikke kunne høre, ovre i lejligheden på den anden side af vejen, men tydeligt fornemme.


Hun lod nederdelen glide ned, så hun stod helt nøgen, et kort øjeblik, og lagde sig så på sofaen, som var placeret helt henne ved vinduet. Og da hans lejlighed var placeret en smule højere end hendes vidste hun, at han tydeligt ville kunne se, at hun lå der.. Hun lagde sig på ryggen med bøjede, samlede knæ, som hun lod falde lidt ud til den ene side, så han igen kunne se hvordan hun lod hænderne let glide hen over sin krop.. Hun mærkede den intense dunken i sin kusse, og mærkede hvordan hun snart ikke ville kunne holde hænderne fra den.. Behovet dunkede og steg i hele hendes krop, og alle nerver strittede af forventning.. Forventningen om hvordan hun ville lade sine fingre glide ned i det bløde kød, mærke den våde kusse, samle lidt væske på fingeren, hun ville lade glide op på sin klit.. Alt mens hun viste, at han kiggede på hende, på hendes åbne, varme dunkende kusse. Alt mens hun forestillede sig ham glibe ud efter pikken gennem bukserne, knappe dem op, og lade sine egne fingre mærke den bløde hud ovenpå det hårde skaft..


Hun stønnede igen, og benene gled fra hinanden, spredtes for verden og ham at se hendes liderlige, varme, begærlige kusse.. Den ene hånd gled ned på klitten,  og den anden hånd klemte først om den ene brystvorte, og gled så ned af hoften og om ballen i et forsøg på at nå, det andet hul.. Kussen var nu drivende våd, og hendes krop var fuldstændig samlet om kussen, fugten, liderligheden, og forestillingen af ham og hans pik, bag hendes nu lukkede øjne.. Forestillingen om hvordan han lod sine hænder blødt og roligt glide frem og tilbage på skaftet, mens han forestillede sig at det bløde var hendes læber omkring ham..


Hendes fingre blev hurtigere omkring hendes klit, og hun mærkede hvordan hele kroppen begyndte at snurre, i forventning om orgasmen, som nærmede sig. Og hørte, hvordan det ringede på hendes dør...

1 kommentar:

  1. Kender det skam alt for godt og det er godt nok skønt frækt og dejligt<3

    SvarSlet