søndag den 10. juni 2012

Makeup sex..

Definition på Makeup sex i følge Urban Dictionary: Rough and extremely gratifying sex had after an argument.


Vældig megen diskussion på nettet i øvrigt, om Makeup sex er godt eller skidt, en frelst psykolog mener det er vanedannende, og derfor dårligt for dig.. Hmm, god sex er generelt vanedannende, og derfor dårligt for dig.. Nej, vel..!Han og jeg havde et gevaldigt skænderi i weekenden.. Det sker ikke så tit, længere, efter vi har slebet hinandens kanter lidt af og lært egne og den andens grænser.
Og ja, vi er almindelige mennesker, ikke et net-glansbillede af evig lykke og lyserøde bobbel plast skyer.. Ikke engang skænderiet var ualmindeligt, men over helt almindelige hverdagsting, hvor bægeret bare var flydt over.. Omstændighederne var dog lidt ualmindelige, da vi alt andet lige valgte en weekend hvor vi havde overnattende gæster i værelset ved siden af.. De kunne umuligt undgå at høre os (læses især mig), men havde stor takt og lod som ingenting..Til gengæld vil jeg give ret meget for at de ikke hørte noget som helst næste morgen.. Hvor skænderiet forlængst var overstået, vi havde sovet lidt, og vågnede med adrenalinet stadigt brændende i kroppen, og liderligheden nærmest dampende i rummet.. De hørte helt sikkert ikke hvordan hans finger meget hurtigt fandt mit bagerste hul så liderligheden skød igennem min krop samtidig med at han hviskende i mit høre fortalte mig om hvordan han så sig selv stående over mig med spanskrøret, klar.. De hørte ikke hvordan han nev mig så jeg lydløst stønnede.. De hørte helt sikkert ikke hvordan han bevægede sine fingre i mig, til orgasmen flød over, og hvordan han bagefter i én glidende bevægelse indtog mig...

2 kommentarer:

 1. Intet er så skidt, det ikke er godt for noget. Men hvorfor var det så vigtigt at gæsterne ikke måtte høre noget? Hvad lavede de medens I råbte af hinanden. Tjaa, måske gav de hinanden en tur med spillevende fingre og tunger?Hilsen Slangen fra Paradis.

  SvarSlet
  Svar
  1. @ Slange,

   Det kan da sagtens tænkes, man vil jo altid gerne have at ens forældre har et aktivt sex liv... ;-)

   Kærligst, FO

   Slet