torsdag den 5. juli 2012

Blomsterpind nr. 4..

Ikke en botanisk historie, nej, og egentlig en klassiker.. Men, da det er den skinbarlige ;-) sandhed må den fortælles alligevel..Og nej, jeg blev ikke sendt i byen, selv om historien måske ville være mere submissiv på den måde, trods alt meget dominant adfærd at sende sin submissive kæreste ud på jagt efter en blomsterpind a.k.a. spanskrør.. Han foretrækker sit spanskrør tyndt og svirpende, vist noget med at jeg holder i længere tid, end hvis han bruger det ene, lidt tykkere, han også har. Hvilket var det helt konkrete problem, at spanskøret gemt hjemme hos mig var lidt for tykt.. Han har selv et ganske udemærket et hjemme, og ét, det første og bedste, også kaldet "Gucci", i huset i skoven. Men, han var slet ikke tilfreds med dét hos mig.. Og da jeg jo naturligt er hunderæd for at det ville medføre at han så slet ikke ville have lyst til at bruge det overhovedet, (værktøjet skal jo trods alt være i orden, man må ikke gå ned på udstyr, osv osv..) satte jeg mig for at indkøbe et nyt..I SMshoppen, alene, ret farligt sted at vove sig hen.. Ikke mindst pga alle de ret lækre ting som man ser i dén butik, og de fantasier de starter.. Så f.eks. en meget lang svirpende single tail med glasfiber kerne, en relativt ondsindet ting, tror jeg, som sikkert kan lave helt fantastiske mærker..Jeg fandt hvad jeg skulle have, og forsøgte, ikke at lade mig friste til alt muligt andet.. Og, fik så at vide, af den venlige ekspedient?, at det skam ikke overhovedet var nødvendigt at pakke den ind, alle ville jo bare tro, at det var en blomsterpind??? Jeg bare ved, han nød at drille.. Jeg endte med at få det ualmindeligt varmt..!! i bl.a. kinderne, inden jeg efter frygtelig megen rødmen fik overtalt ham til at pakke min pind ind alligevel.. (Jeg ved godt de har den helt rigtige type indpakningspapir, jeg har jo været der før ;-)) Hvorfor er det man synes alle pludselig kigger på én når man meget hurtigt i høje hæle spankulerer næsten? hele vejen gennem det ganske København med mistænkelig pakke.. :-)


.

8 kommentarer:

 1. Det er åbenbart mere "naturigt" for en mand at gå i byggemarked og "lignende steder" og købe "sjove ting" end det er for en DAME at købe en ganske "almindelig" blomsterpind ;-) ---- eller var det forventningen om mærkerne, der gjorde dig varm i kinderne og (?) ?
  Kærligst
  Domus

  SvarSlet
 2. @Domus

  Uden at være sippet i øvrigt (håber jeg :-)) synes jeg ikke det var så sjovt at så i en SM butik med hverdagshalsbåndet på med hvad dertil sendes af signaler og skulle sige "bede-om" flere gange til en mand som ikke var min kæreste og Herre for at få en gave, spanskrøret, pakket ind :-). Men, måske er jeg bare sart, og nej, det var IKKE planlagt som et mind fuck ;-)
  Men måske er det efterrationalisering, det var jo også en ret sjov og temmelig surrealistisk situation at stå i :-).

  Kærligst,
  FannyO

  SvarSlet
 3. Nej Fanny, du er ikke sippet, du er sej! (ellers havde du ikke kunnet skrive så åbenhjertet her på bloggen.
  Det, der lå i mit baghovede, var mere, hvordan det "omgivende samfund" ser forskelligt på og forventer kvinders og mænds "optræden" - hvad de hver især kan foretage sig. (hvilket iøvrigt ikke kun gælder på det erotiske område). - Ja, der er så mange fordømmende mennesker (vist især kvinder) til - fordømmende overfor "norm-afvigende" (eller er det i virkeligheden blot misundelse over ikke selv at turde udforske randområderne?) og dermed er med til at fastlægge "samfundsmoral" og derved undertrykke de "norm-afvigende".
  Disse samme mennesker holder sig ikke selv tilbage for at beskrive, hvor dygtige, de er til at bage en kage, pynte deres hjem, opdrage deres børn osv osv. Er det ikke en lige så afgrænset del af livet at beskrive.
  Er det bedre at vise sit udstyrsstykke af et udklædt barn frem (jeg mener ikke, det er et barns natur at være en nipsgenstand) end det er at vise, at man værdsætter sin mand/kvinde? !
  Modsvarende dit tilfælde, hvor jeg var i en sexshop og ose efter at have købt det, jeg kom efter, havde jeg en lækker flokker i hånden og det faldt mig ind at afprøve den på indersiden af mit eget lår. Jeg slog til, så det gav lyd.
  De øvrige kunder vendte sig mod mig (kiggede) og fortsatte deres forehavende som havde min handling været noget af det natuligste i verden. -- (man skal ikke udsætte andre (sin m-er) for noget, man ikke kender!)
  Jeg synes, det er dejligt, du vil være en af dem, der også fortæller om andre sider af livet (uden at PÅTVINGE andre at skulle følge dit eksempel gennem "moralprædikener".
  Kærligst
  Domus

  SvarSlet
 4. @Domus,

  Tusind tak for de flotte ord, det er jeg rigtig glad for at du synes.

  Jeg er helt enig i dine betragninger både generelt samt vedrørende hvordan samfundet ser på os i sammenhæng med situationen vi står i. Det vil være naturligt for min kæreste at give mig et rap med blomsterpinden i SMshoppen men nok vække nogen opmærksomhed hvis han fiskede én op af en plante i plantecenteret og gjorde det samme dér :-).

  Fordomme og janteloven trives i bedste velgående stadigvæk, hvor gerne vi end vil være dem foruden. Selv om man forstår hvor de kommer fra gør det dem ikke nødvendigvis nemmere at håndtere.

  Kærligst,
  FannyO

  SvarSlet
 5. Tjahhh
  Hver blomst sin pind :-)
  Man bruger jo heller ikke helt det samme til at slå en græsplæne med som en pigenumse, vel.
  Piskeris har også forskellig udformning alt afhængig af formålet, selvom begge kan anvendes i køkkenet ;-).
  --- Iøvrigt undrer jeg mig stadig over, hvorfor JYSK på et tidspunkt havde tilbud på ridepiske. Mon de skulle bruges på dyner eller....
  --??--
  Måske, det ville skaffe flere kunder til plantecenteret, hvis han alligevel lod dig spille strambuks for et enkelt forsøg pågældende sted, SF.
  Har du lagt mærke til, at mange moderne parklamper har fået udformning af noget, der kunne ligne phallos-symboler og ofte af en størrelse, der passer til skridthøjde!
  Blot til en oplysning hø,hø.
  Piger/unge damer omgås i stadigt større antal heste (på rideskoler) og oplever dér dyrenes naturlige behov uden blusel; men ser de en mand stå i skovkanten og tisse, er de straks parate til at anmelde ham for blufærighedskrænkelse eller som blotter! ???
  Det var lidt spredt fægtning fra min side (egentligt ikke noget, der kommer dit emne ved, blot sådanne små indfald i spredt orden).
  Hav en god dag.
  Domus

  SvarSlet
 6. Hvor er det pudsigt. Vi var selvsamme dag i SM-shop for at købe en ny pisk, det var vist lidt i lukketid, da der kommer en elegant kvinde ind i butikken og selvsikkert fortæller ekspedienten at hun gerne vil købe et tyndt spanskrør. Og i en tone der lod vide at det for hende var det naturligste i verden.

  Og kvinden insisterede også på at få spanskrøret pakket ind. I nydeligt grønt papir var det vist. Men vi forstod ikke helt hvorfor at det skulle pakkes ind, for kvinden ville gerne have haft det i en pose, med logo på. Men måske var røret til en gave.

  Vi var lige ved at fortælle kvinden at hvis hun gik rundt med et spanskrør ville det (måske) vække lidt opmærksomhed, men hvis hun derimod købte tre og gik rundt med dem som det naturligste i verden, var der ingen der ville løfte et øjenbryn. Men vi valgte at lade være. Det var tydeligvist en kvinde der vidste hvad hun havde med at gøre.

  Og så fik hun endda rabat. Det anede vi ikke at man kunne få derinde, men vi benyttede os da af muligheden og fik efterfølgende rabat på den pisk vi selv endte med at købe. Ak ja, det er en lille verden.

  /modesty

  PS: Han kan være en værre drillepind, ham ekspedienten.

  SvarSlet
 7. Kære modesty,


  Jeg husker også et par i butikken, hvor der blev afprøvet en pisk med et højt og en anelse forbavset "AV" til følge..


  Ja, en lille verden, min Mand skraldgrinede af din beskrivelse og siger han fuldstændig kan genkende dit billede af mig og efter dine ord se mig i situationen.. :-)


  Tusind tak for kommentaren og de pæne ord. Også tak fordi du læser med, jeg håber jeres eget indkøb også har været til gensidig glæde og fornøjelse.. Jeg glæder mig til at se flere smukke billeder på din blog, de er virkelig flotte..


  Kærligst,
  FannyO

  SvarSlet
 8. Kan det virkelig være årsag til så mange overvejelset, t købe en blomsterpind ! Det troede jeg ikke ! Jeg har da lere gange købt en, uden større ståhej...men, jeg fortæller nturligvis heller ikke, min kone bruger den på min bare mås...

  SvarSlet