torsdag den 26. juli 2012

Ferie..

Hmm, tror vist godt at vi kan sige, her er ferielukket i nogle uger..Er langt væk i hytten i skoven, med masser af børn og venner omkring mig alle vejne, plus at han siger jeg larmer, når han bruger spanskrøret.. Han kan jo bare bede mig lade være.. ;-)Pointen, masser af frække tanker, men ikke så mange muligheder for at udnytte dem.. Nyt følger, så snart der er  noget at skrive om.. Eller hverdagen "rammer" igen.. Underholder ellers gerne med et par fantasier, men har af pålidelig kilde fået at vide, at virkeligheden nu én gang er bedst.. Så dén følger jeg lige nu.Happy holidays, ønsker alle som har lyst, masser af smæk, og dem der har lyst til at give det, masser af muligheder...

5 kommentarer:

 1. Rigtig god ferie, ønskes I alle. Glæder mig til at høre nærmere fra dig, når du atter er feriefri.
  Pas nu på myggene (eller hvad det nu kan være) der langt ude i skoven; de kan også give røde pigenumser med klø(e)... og kom ikke for tæt på de der brændenælder, der har det med at vokse i klynger ... på dine sene aftenvandringer ;-)
  Kærligst
  Domus

  SvarSlet
 2. @Domus1

  Jeg sætter virkelig stor pris på din omsorg ud i bekymringen for brændenælder og myg og andre former for klø(E)nde! tilstande.., sandheden er desværre at jeg godt nok støder på den slags, men ikke i en tilstand som på nogen vis er interessant på denne blog ;-). Men jeg lover at tage dine advarsler yderst alvorligt :-D.

  Kærligst,
  FO

  SvarSlet
 3. Jamen... klø mod kløe giver kløe og er ganske tilforladeligt for udenforstående, så truslen fra myggene er/kan være en kærkommen lejlighed til at gå en lang,sen tosomhedstur laaangt ud i skoven (i den hvor der ligger et lille hus... fyldt med andre mennesker).
  God fuldmånetur
  Domus

  SvarSlet
 4. Kære Domus,

  Endnu engang tak fordi du giver dig tid til at kommentere, på trods af mit sommer sløvsind. Især bemærkningen om turen til huset i skoven fyldt med mennesker er lige i øjet! ;-). Har du prøve måneskinstur med 2 små arme om ene ankel af et barn som trækkes igennem skovbunden? En lidt ujævn tur for alle parter, forestiller jeg mig..?

  Med håbet om snart at have lidt mere at underholde med og selv blive underholdt af ;-),
  fortsat god sommer!

  Kærligst,
  FO

  SvarSlet
 5. Kære FO
  Jamen selv tak; det er altid en fornøjelse at kommentere på dine indlæg.
  Jeg troede, det var dig, der er masochisten og ikke det arme lille barn med 2 arme (hø,hø... det blev til 3 arme), der er masochist ;-) .... eller har du blot fundet en ny måde at være det på ( i lænker af 2 arme).
  Alligevel kunne HERREN din da godt klø ... altså myggene på din bare, så de ikke gav dig kløe. Kanske der da ville opstå en anden kløe (den søde), du måtte vente med at få lindret, til I atter var hjemme under de dobbelte dyner jvnf. dit nye indlæg.
  - også fortsat god sommer til jer (med eller uden arme --- om anklerne).
  Kærligst
  Domus

  SvarSlet