onsdag den 25. april 2012

Hvad gør jeg/vil jeg gøre for at få mere sex..

Et spørgsmål stillet til mig af en ven.. Fik mig virkelig til at tænke, hvor langt vil jeg egentlig gå for at få sex? Temmelig langt, uden tvivl..



Jeg har besluttet mig for at svare på spørgsmålet opdelt, hvad har jeg gjort, første del, hvad vil jeg gøre, anden del..



Altså, hvad har jeg gjort for at få sex..



Ud over at lyve mig et kg lettere på dating siden, egentlig fjollet, da jeg ikke er for tyk, men meget kvindeligt..? For at specificere jeg er 174 høj, og vejer 70 kg plus minus, afhængigt af hvor stresset jeg er (mindre) eller hvor meget chokolade jeg spiser (giver sig selv, mere..). Jeg er typisk pæreformet, og har ladet mig fortælle at mine brede hofter og bagdels størrelse kun er et plus, måske fordi der er flere kvadratcentimeter at smække og pynte med spanskrøret..?



Tilbage til emnet, hvad har jeg gjort. Det meste af de mere interessante ting har været via net dating, op til et møde.. Kendte f.eks. én på et tidspunkt, hvor optakten til mødet var et meget stort pik billede, og teksten: "Denne her skal du lege med om 2 timer.." Lidt et turn-off, selv om den indrømmet var den længste pik jeg til dato har set.. Set-up'et var, på vores første møde, at han skulle komme ind af døren, skubbe mig op af væggen, og derefter trække mig direkte ind i seng. Og det gjorde han  så..



Et lignende første møde havde jeg på et andet tidspunkt, hvor der oveni skulle være mørkt i gangen og soveværelset, så jeg  ikke kunne se meget andet end omridset af ham. Det skulle også ende direkte i soveværelset. Hvilket det gjorde..



Kurser er også et ganske udmærket sted at udleve et par fantasier.. Ved ikke om min branche er mere uartig end andres, næppe, jeg har i hvert fald aldrig været til nogen særligt spændende julefrokoster, men har på et par kurser nydt en god nat efter en dags og aftens flirt..



Konklusion, jeg er både liderlig, dum, og kunne have risikeret at møde et temmelig farligt menneske..? Det håber jeg ikke, jeg er ualmindeligt god til at finde folk på google... Gevinsten, udlevelse af et par fantasier, som godt kunne tåle virkeligheden.. Husk kondom ;-)



.

2 kommentarer:

  1. I really love your site.. Pleasant colors & theme.
    Did you make this web site yourself? Please reply back as I'm trying to create my very own site and want to know where you got this from or just what the theme is called. Kudos!
    Also see my web site :: flirten tipps

    SvarSlet
  2. Please write me on my mail, fannyosfantasi@gmail.com, I will there be more than happy to help you.

    Regards,
    Fanny O

    SvarSlet