tirsdag den 24. april 2012

Elsker du ikke bare..

Fornemmelsen af at stå i badet, mærke vandet løbe ned over kroppen, og mærke, hvordan lysten samler sig i kussen.. Visheden om, at der ikke er nogen hjemme lige nu i hjemmet, og at det faktisk er muligt at gøre præcis hvad man har lyst til..



Fornemmelsen af at stå inde i badet, og lade fantasierne løbe gennem hovedet. Føle hænderne nive brystvorterne, føle, hvordan hånden glider ned over maven, over navlen, ned mod kussen..



Fornemmelsen af ikke helt at kunne nå klitten, på den helt rigtige måde, inde i badet..



Fornemmelsen af at have hjertet bankende i kroppen, i forventning, om orgasmen.. At glide ud af badet, tørre kroppen, og lægge sig på sengen, ovenpå sengetæppet. Med vibratoren, med spredte ben, i fuldt dagslys.. Fornemmelsen at hele kroppen er én stor liderlig kusse, som ligger åben, med spredte ben, tilgængelig, for ham som kunne stå og kigge på.. Ham, som med sit vurderende blik ville bedømme, om du gjorde det godt nok, eller om du skulle instrueres.. Fornemmelsen af vibratoren, som blødt glider ind og ud af kussens fugtige dyb, og med presset op i kussen sender hele kroppen af sted, i orgasme..


.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar