torsdag den 5. maj 2011

At være SM bloggende sexnørd..

Sikke en overskrift, især det med det nørdede.. Ser for mig en for nogen velkendt 80'er film om nogen meget nørdede unge mænd, som vist brugte en hel film på at forsøge at score sig til sex. Noget med meget mærkeligt hår, mange bumser, tykke briller og op til flere elektroniske og på det tidspunkt utopiske dimser..


Er ikke selv heeelt sådan.
Så, i lyset af den sidste liste og min nye titel må jeg hellere lige lave en ny liste..


Listen over nødvendige ejendele, når man er en S/M bloggende sex-nørd (inde?):


1. Stiletter.. De foretrukne sorte, helst et par af lak og et af læder, måske plateau, og så et par røde fuck-sko som minimum.. (Jeg kan godt være med der!) Er 10 par forskellige sko mon nok?


2. Korte stramme kjoler.. Den lille sorte (Hvorfor er det altsammen sort og rødt? Hvis jeg nogen sinde kravler ud af mit virtuelle skab og bliver offentlig skulle jeg måske overveje noget andet end sort? Man vil vel gerne skille sig ud..?)


3. Et korsét.. Har det nydeligste grønne silke korsét, der er nu noget sexet i at være spændt så stramt ind, at man ikke kan få luft.. Men det er pænt.. Rigtig pænt..


4..En sort taske under sengen, indhold:  Div. legetøj, hvis jeg får lov til at bruge det.. Og så lige en tawse og et spanskrør, hvis han skulle være kommet hjemmefra uden. Men en træbøjle har jo også tidligere været ganske udmærket..


5. En frygtelig masse glimt i øjet og frækhed  (Hvor købes det?)


6. Nogen vil sige div andre fetish-ting, lak, mere læder, masker, nåle, osv, men jeg hører til de uskyldige af slagsen.. Ok, kan vel snige mig op til både lak, læder, og det løse..


7. Reb.. Hvordan kunne jeg dog glemme det.. Men er nu derhenne hvor jeg tænker, ehm, er det mig eller ham som skal huske det? Er det ligesom kondomerne, vi piger jo (også i 80'erne) lærte at tage med, hvis nu.. I stedet for reb, enhver kvinde med respekt for sig selv (og jeg hækler), kan vel i stedet fremskaffe enten centimetermål eller en guds velsignelse af kortere og længere tørklæder..


8. Tørklæder.. Har veninde som allerede har fortalt om disses multifaktorielle formål, man fryser f.eks. aldrig om halsen.. Og ellers er de fremragende til både blindfold, bondage og et par andre ting..


Og så så skulle det vel også være nok til en beskeden begyndelse..?

15 kommentarer:

 1. Hejsa Fannie O,
  Godt liste, he, he..... men jeg kan godt gøre den lidt længere og måske lidt mindre æstetisk end det du har nævnt og mere Egon Olsen agtigt! Sidste gang jeg skulle mødes med Ham, var det krævede nyindkøb en trappestige! Der jeg også bedt om at der skulle være barbergrej i nærheden.
  Trappestigen var fordi jeg har fritliggende bjælker i min lejlighed og der skulle altså nogen kæder og sager op over disse bjælker.... til ophængning forstås. Dertil var det nødvendigt med en trappestige.
  Barbergrejet, var fordi det korte trim IKKE var godt nok for Herren og det var således nødvendigt med et kursus i glathed.
  Desuden har jeg oplevet, at der blev lagt på en apotekerpose frem på bordet, hvori der lå sådan et afføringsmiddel (det var nyt for mig, at det nu skulle være nødvendigt, men selvfølgelig....)

  Og så er der lige en ting mere: Håndklæder i stakkevis
  .... og hvad med et kamera?

  Kh. Irene

  SvarSlet
 2. @ Irene

  :-D. Jeg tilføjer straks på listen:

  1. Diverse toiletsager
  2. Kamera
  3. En trappestige!!!

  SvarSlet
 3. Precious Bumblebee6. maj 2011 kl. 10.06

  Kære Fanny O

  Som svar til dine punkter:
  1. NEJ!!!
  3. 1 korset er IKKE nok. Det er det virkelig ikke. *ser meget overbevisende ud*

  SvarSlet
 4. Træ tøjklemmer, de der japanske klemmer, andre klemmer fx de der "tegnebrædts" nogle i metal.

  spisepinde... auch (de står på min liste, til når jeg bliver "stor" nok)

  radiator

  SvarSlet
 5. @ PB

  Hvor er jeg enig med dig, må straks ud at købe flere..

  @ lilleq

  Efterhånden har vi fyldt noget af en taske! Men ok, i tasken, ud over de 2 overstående lister, incl. trappestige putter vi:

  - klemmer af forskellig art (hvad med dem med krokkodillenæb, de er da også effektive..)
  - spisepinde
  - 1 stk radiator (har en elektrisk olie én til stikkontakten, mon den kan bruges..?)

  SvarSlet
 6. om sådan en radiator kan bruges, sikkert... min er lidt større og væghængt og sikkert lidt tung og besværlig at putte i tasken, er sikker på andet kan erstatte

  glemte helt, en tæppebanker af den gammeldags slags og en hampehanske, den er go at gnubbe med på hede og fugtige steder...


  og er helt enig med jer, korsetter er som sko og strømper, noget man ikke kan få nok af...

  SvarSlet
 7. det med de extreme stærke briller + eller - er ligemeget tænder mig helt vildt. er der andre der har det sådan??

  SvarSlet
 8. @ Anonym

  Præcis hvad vil du bruge dine stærke briller til ;-)

  Fanny O

  SvarSlet
 9. nå ja foreksempel til at se med, når man nu bruger +18,5 på begge øjne så temmelig nødvindige..at jeg samtidig har brillefetish så er det jo godt nok.

  SvarSlet
 10. @ Anonym,

  Det visuelle er klart meget meget vigtigt :-). Send endelig billeder af hvad der der interessant når man har en brille fetish, lyder som et område der evt. skal eksploreres i :-)

  Kærligst, Fanny O

  SvarSlet
  Svar
  1. Da jeg var 5 år gammel fsandt vor læge ud af at jeg ikke så godt nok, Så til øjernlæge og ups skulle så have briller. husker da min mor og jeg skulle hente brillerne hos optikeren og jeg stivnede af skræk da han sagde at dem skulle jeg jo gå med fra nu af,men min morsvarede promte at de var kun til læsebrug .Der troede jeg at jeg var reddet, men det var her det hele startede.

   Ingen i min familie ,fætre eller kusiner havde briller og ingen på vejen jeg boede havde det så jeg fik den ide at ingen skulle se mig med dem på. Startede så i skole og min mor spurgte om jeg havde mine briller i tasken det havde jeg Men heller ikke i klassen var der nogen med briller, så de blev i tasken.

   Trods mine forældres manglede interesse for mit syn fik jeg dog nye briller hvert andet år. og de stækere hvergang og det samme hver gang hos optikeren.

   Hver gang at jeg var allene hjemme nød jeg at tage mine briller på og nyde at jeg kunne se normalt. Nogle gange tog jeg min cykel og cyklede et sted hen hvor jeg mente at jeg ikke mødte nogen jeg kendte og nød at gå rundt med dem på se priser i butikkerne samt spændingen ved om jeg skulle møde nogen jeg kendte..

   Selv ikke mine forældre så mig med dem på.

   Jeg hadede at gå i skole fra første til 7 klasse fordi jeg ikke kunne se.
   Skiftede skole da jeg var 14 som lå i en anden bydel hvor jeg ikke kendte nogen så der tog jeg mine briller på og der gik det mig rigtigt godt efterfølgende. Men brugte dem kun i timerne.

   Kommer lige i tanke om at da jeg var en 11-12år gammel skulle jeg på efterårsferie hos min farmor i provinsen og jeg blev sat i toget af min mor og da det var kørt tog jeg mine briller på og nød turen til Slagelse hvor min farmor tog imod mig. Jeg havde besluttet mig at gå med dem hele ugen og min far sagde da også bare nå du har fået briller. og så ikke mere snak om dem
   Dejlig uge med klart syn.. så kom søndag hvor jeg skulle hentes af mine forældre i bil. af med brillerne igen og ned i tasken. Pludselig under kaffen inden vi skulle køre sagde min farmor pludselig nå Bent har nok fået briller er det nødvendigt der stivnede jeg igen ... og min mor sagde blot de er kun til at læse med.

   Jeg drømte næsten hver nat at tage de briller på næste morgen,, men det var hverdag igen...

   Det var i barndommen at miin Brillefetish blev grundlagt, og idag er briller også en del af mit sexliv.

   Slet
  2. Kære Anonyme,

   Tusind tak for din meget personlige beretning. Den giver mig stof til eftertanke. Stort tak.

   Kærligst,
   FannyO

   Slet
  3. Dine øvrige indlæg tænder mig helt vildt, dejligt! set gennem mine stærke briller!

   Slet
  4. @stærke briller,

   Altid en fornøjelse at være til glæde :-).

   Kærligst,
   FannyO

   Slet
  5. Kære Fanny O!

   Jeg er jo nok mest til smerte og ydmgelse,og kunne godt forestille mig at en fjernede mine briller og bad mig om at gøre nogle ting til gengæld og hvis jeg gjorde det tilfredsstillende ja så kunne jeg få mine briller igen.og så.....

   Afstraffelse kunne også være fikcering og total blindfolding, spanskrør og brystklemmer og varm starin ... belænningen igen ville være at få mine briller sat på og så......

   Disse eksempler kunne godt være noget med brillefetis, i min verden.

   Kærligst

   GB
   GB

   Slet