torsdag den 12. maj 2011

At ramme rigtigt og at ramme rigtigt..

Hvad gør en tøs, når spanskrøret, pisken, tawsen, rammer forkert?


Helt konkret problemstilling for et par dage siden.. Nogen vil helt sikkert sige, "Du er en submissiv tøs,tag din straf, lad være med at brokke dig!!" Eller "Du skal være taknemmelig over at din herre giver dig sådan en opmærksomhed, at han bruger tid på at piske dig.." "Pjat med dig.."


Men, det gjorde ondt, ondt så koncentrationen og seancen forsvandt, oplevelsen væk, og tårerne trillede..


Og skal man overhovedet skrive om den slags, det har ingen jo lyst til at læse om, de vil læse liderlighed, safter der løber, og dunkende kød..


Jeg ville helt sikkert heller ikke skrive om det, hvis ikke vi fik det på plads bagefter. Men det gjorde vi, snakkede, fortalte, for, ganske ærligt var det jo ikke noget han ønskede skulle ske.. Men det skete, vi fik klaret det, og, jeg tror næste gang jeg vil have tanken mere i hovedet, at vi leger fordi vi har lyst, fordi det får os til at glemme alt andet end begæret og liderligheden.. Og rammer der en lille snert ved siden af, så betyder det ikke andet end at vi leger videre en anden gang. Eller med det samme efter. Og at jeg skal tage det som en tøs..


Som næste morgen..


.....


Endelig bundet igen.. Bundet med hænderne stramt sammen, rebet hejst op over de franske døre, og gjort fast til krogen, som pludselig var der en dag.. Bundet og nøgen, med ryggen til ham, udstillet med spredte ben.. Og ball-gag'en i munden, den som er blød når man mærker med fingrene, men hård, når den sidder på plads i munden..


Floggeren, som pludselig ramte så præcist, samlet, hårdt, og efterlod en tæt klase af røde mærker på låret.. Og den nyfundne træpersienne pind, som efterlod både striber, på den ene balle, og på den anden, nærmest blommefarvet intensitet i det store blå mærke..


Og en lykkelig tøs, som havde fornøjelse af at blive mindet om det i 2 dage efter, når jeg valgte at sætte mig ned på en stol. Og det vælger jeg tit..


.

2 kommentarer:

 1. Kære Fanny O
  En af grundene til at jeg følger din blog er netop, at du ikke maler det hele rosenrødt. Det er jo ikke et spørgsmål om "hvis det går galt", men "når det går galt". Heller ikke i det erotiske univers er mennesker fejlfrie og derfor vil der være stunder, hvor vi ikke rammer rigtigt, mentalt eller fysisk.
  Når man er ny i det udvidede erotiske univers som bla. udgøres af BDSm, så kan man nemt komme til at føle sig uvidende, dum og klodset i vrimlen af smukke billeder og henførte ord.
  Så TAK for at du deler helheden og ikke kun stjernestunderne med os andre.
  Venlig hilsen
  Lady P

  SvarSlet
 2. @ Lady P,

  Tak for din kommentar, jeg er helt enig i, at det er vigtigt at få en fornemmelse af, selv i blog-verden, at vi er virkelige mennesker og ikke blot glansbilleder i BDSM-himlen (eller hvor vi nu befinder os ;-))

  Der er i hvert fald ingen grund til at føle sig uvidende, dum eller klodset, men jeg kan sagtens følge den tanke også, det var en af grundene til at jeg selv startede med at blogge, for at gøre mit BDSM-liv mere virkeligt, men også for at få en fornemmelse af via læsning af andre blogs, om jeg var "ligesom alle andre" :-)

  Kh, Fanny O.

  SvarSlet