søndag den 29. januar 2012

I mangel på en overskrift..

fortæller jeg bare. Hvis en velegnet én dukker op, kan jeg jo altid rette, og ingen vil nogensinde vide noget om det.. Men ingen vil sikkert bekymre sig om det, under alle omstændigheder..Børnefri weekend, og en mere end almindeligt frustreret kvinde.. Alt for mange børn alle vegne hele tiden, en travl hverdag osv., alle gode grunde til at leg og bolchestriber ikke er så ligetil.. Og, for at ingen er i tvivl, så kan man / læses vi, godt have nærhed og sex, uden spanskrør og striber.. Men, når lysten til smæk én gang er vækket, så tror jeg ikke på at den uden lige kan gemmes væk igen, og det er under alle omstændigheder ikke noget jeg på nogen måde har lyst til at teste af.. Deraf frustrationen, nu synes jeg jo, striber klæder mig godt, i hvert fald af den velanbragte slags, parallelt, på begge baller..
Han lod mig vente til søndag morgen.. Jeg fik lov til at svanse rundt en hel lørdag aften i stiletter og hofteholder, trusseløs, selvfølgelig.. Og alligevel fik jeg lov til at vente.. Til gengæld kunne jeg bagefter ikke klage over, at han ikke slog hårdt nok..
Nu, søndag aften, er jeg i tvivl om ømheden i en vis legemsdel skyldes legen søndag morgen, eller den efterfølgende løbetur i parken på sjap og glat is.. Men pyt, lige meget, som altid en fin fornemmelse at sidde i sofaen søndag aften, på ømme baller, og fantasere om næste weekend.. Eller måske allerede onsdag ;-). For min mor lærte mig jo, at sex kun må ske onsdag og lørdag aften, ikke...

2 kommentarer:

 1. *smil*
  Har du tænkt over, at spanskrøret ikke larmer så meget? ;)

  SvarSlet
 2. Kære HK

  Det må bestemt være én af grundene til, at jeg er så glad for præcis spansrøret :-).

  Kærligt, FO

  SvarSlet