søndag den 6. november 2011

Hvad må man..

Det er altid en god idé at generalisere, ordet "man", så kommer det ikke så tæt på. Egentlig skulle jeg jo bare skrive, "Hvad må jeg.."



Når jeg svæver rundt i blog universet og andre kinky steder falder jeg over alle de regler, rammer og normer som omgiver vores univers. Ting man kan og bør, ting som ikke bør ses, conduite, opførsel, how-to-do..



Enkelte eksempler: En sub bør ikke se en herre i øjnene, bunden må ikke toppe, a'ka for mange rettesnore og anvisninger fra sub'en giver mulighed for at hun forsøger at bestemme. Man skal titulere, være klar til at yde service til enhver tid, på alle måder. Bestemte typer påklædning er at foretrække, løse city-shorts er f.eks. ikke et turn-on, selv om en dygtig hånd kan vandre fra buksekanten og hele vejen op til kussen pga den gode plads..



Mange flere regler og muligheder for anvisninger, nogle individuelle, og andre mere universelle i universet.. Dette er ikke en debat for og i mod, men i mit hoved er forståelsen sådan, at jo mere man som kvinde lever og indretter efter sådanne rettesnore, jo mere submissiv er man.



Jeg er ikke helt sådan en sub, eller rettere, min herre og kæreste er ikke sådan en herre. Jeg er slet ikke i tvivl om, at ønskede han et forhold som var mere 24/7 ville jeg i nogen udstrækning klart indordne mig, simpelt hen fordi det var vigtigt for ham, og noget der betød noget for ham. Når jeg siger i nogen udstrækning er det med stor grad af realisme, jeg lever ikke et liv hvor den type underkastelse kan lade sig gøre, og jeg er heller ikke den type menneske, som ville trives med det, 24/7. Men, jeg ville i højere grad end jeg gør nu, underkaste mig retningslinjer, hvis han ønskede det. Samtidig må jeg også klart indrømme, at jeg er meget meget glad for, at han ikke gør det.. Altså ikke gør det så meget som han kunne, forstås.. For selvfølgelig gør han, han er jo dominant..



Og hvor vil jeg så hen med al mit vrøvl og på den ene side og på den anden side.. For selvfølgelig er der en pointe ;-)..



I morges, flere oplevelser som sidst, hvor jeg ved smerten, måden han trak mig i håret og nev mine brystvorter på igen følte ophidselsen risle gennem min krop, fandt ro, og blev dybt ophidset, liderlig.. Hvor jeg lå på maven fladt, mens spanskrøret hørbart susede gennem luften, ned mod mine baller.. Og hvor han til sidst tog mig bagfra og jeg midt i nydelse og ophidselse igen måtte erkende, at jeg er en numse-smølf..



Pointen som kommer nu er, at vi ikke er begrænset af at jeg ikke må kommentere detaljer bagefter, i dette tilfælde, at jeg på trods af mærker og hårde svirpende slag sagtens kunne have taget mere, gerne ville have taget mere. Med nogen uro forsøgte jeg at fortælle ham, at min grænse er rykket længere, at jeg kan tage imod mere fra ham, selvfølgelig indflettet med kommentar om at jeg på ingen måde var utilfreds, klagede, osv osv..



Hvortil han med et stort beroligende smil svarede, at selvfølgelig måtte jeg kommentere, og hvis han mente jeg sagde eller kommenterede for meget måtte jeg jo bare tage min straf..



Så, ingen grund til bekymring..    ?


.

4 kommentarer:

  1. Nææ ingen grund til bekymring ;)

    Jeg kendte slet ikke "må ikke kommentere" reglen, Herren min forventer faktisk medspil i form af feedback.(Heldigvis)

    Jeg tror hver Herre sætter sine egne regler op, og tak og lov for det ;)

    Bless maria magdalena

    SvarSlet
  2. Hej maria magdalena,

    Tak fordi du kigger med :-).

    Jeg tror også du har helt ret i at reglerne er individuelle, heldigvis, det ville være pokkers svært at holde styr på ellers, med alle de regler :-).

    Jeg har set en masse debatter omkring hvad det især vil sige at bunden topper, og i bund og grund tror jeg kun at bunden topper hvis hun (eller han) får lov til det. Egentlig handler det vel også om at sige fra og til, og det er vi alle nødt til at kunne og måtte en gang i mellem, også selv om vi er submissive. Godt nok forventes vores mand at kunne læse alle vores tanker, meeen alligevel ;-).

    Kærligst, Fanny O

    SvarSlet
  3. Kære Fanny O
    Hvor er jeg glad for at du tager dette emne op.
    Ind i mellem undrer jeg mig over, at et miljø, som så gerne taler om at bryde konventioner og samfundets snærende bånd (om seksualiteten) har så mange (andre) konventioner.
    Tak fordi du reflekterer åbent, så vi andre kan tænke med...
    Mange hilsner
    LadyP

    SvarSlet
  4. Kære LadyP,

    Og tak fordi du reflekterer med :-). Jeg tror vi alle trives godt med regler og ritualer, selv om vi ikke helt vil være ved det, forskellen ligger nok meget i typerne af regler, hvor universelle reglerne er, og hvad konsekvensen er ved ikke at følge dem..

    Uden at modsige mig selv alt for meget kan der være meget godt og sjovt i en regel som mest er lavet for netop at få mig til at bryde den..

    På den anden side bryder jeg mig ikke meget om at få andres umulige regler proppet ned over hovedet, når vi taler miljøet og BDSM. Visse regler som vor mor lærte os med at sidde pænt ved bordet og vente med at tale til det blev vores tur tager ingen dog skade af at kunne, ej heller vort lands politikere ;-).

    Kærligst, Fanny O

    SvarSlet