søndag den 14. august 2011

Sublimering..

Ordbogen:
Omstilling af en primitiv drift mod et sublimt mål. En hindret drift bliver drivkraft i en højere virksomhed..



Han siger, det er det han har gjort, som han gør en gang imellem. Omstiller sin trang til SM og dominans til sit kreative arbejde, ind imellem viger lysten for andre ting, denne gang arbejdet og et par andre ting oveni.. Så vi har været ofre? for sublimation de sidste 3 måneder, på nær en enkelt gang, hvor han fandt spanskrøret frem, og jeg var for pivet og ubrugt af det for længe til rigtig at kunne tage imod..



Jeg holder meget af fremmedord, men jeg er ikke sikker på at sublimation og sublimere bliver mine yndlingsord, og jeg er frygtelig glad for at han endelig er færdig med at sublimere. Eller nu har fundet en anden primitiv drift at omstille, i stedet for smæk-driften..



Filosoferer lidt over ordspillet, "sub"limeringen som gjorde at jeg ikke var "sub", "sub"eliminering.. Godt hans sublimering ikke førte til subeliminering..



Og, som indskudt sætning, har jeg også haft mit, og bærer min del af ansvaret.. Jeg har, for at blive i samme fremmedord, helt klart sublimeret kæresteenergi over i andre ting, dog næppe nok slet så høje virksomheder :-D..



Nå, vrøvl nok fra min side, helt sikkert i hvert fald var det, at vi efter en sommer med børn alle vegne, mange udfordringer og meget lidt voksentid endelig havde fået planlagt en forlænget weekend langt væk, i hytten ude i skoven. Kun han og jeg, alene, uden andre planer end os, sammen.. Helt sikkert også, i mit baghoved i hvert fald, at hvis han nogen sinde skulle få lysten til at svinge pisken, om man så må sige, var det i denne weekend..



Fik at vide fredag morgen, efter dejlig vanille, at jeg i dag kunne forberede mig på shopping (ikke så eksotisk, men indkøb til god middag om aftenen), vandretur og sex.. Nogle vil nok ikke tro det, men jeg har faktisk i min garderobe andre beklædningsgenstande end stramme kjoler og stiletter (undskyld at jeg hermed ødelægger mit image). Min garderobe indeholder skam også både uklædelige shorts, som ikke engang en mand der har måttet undvære sex i flere år kan finde attråværdige, og kedelige usexede gummisko, begge dele ideelle til en vandretur i bakker efter svampe.. Og for at tilføje slemt til værre, oveni pænt parfumeret af "Myg-og-flåt-gå-væk-spray", da det vrimler med småkravl, og en borrelia infektion ville være lidt træls at afrunde turen med.. Og Insektgift har det med ikke ligefrem at dufte tiltrækkende, lige meget hvor meget lavendel producenten ellers har fundet på at proppe i for at dække over de mere fæle ting..



Indkøb og vandretur overstået, ligeså den efterfølgende svømmetur i skov sø, som kan gøre enhver kvindes brystvorter stive (af kulde). I modsætning til den generelt negative effekt på mandens anatomi, koldt vand har tendens til at have.. Maden også veltilberedt og spist, og, som sædvanlig en fredag aften, blev jeg træt.. Powernap på sofaen, enhver fræk aftens dræber, selv om jeg for en gangs skyld havde været velforberedt og medbragt både stiletter og stram kort kjole.. Men hvad nytter det, når jeg som altid, kan sove hvor som helst og når som helst, og altså også som slutning på vildt romantisk dag, med bunker af hygge, sjov og nærhed, den perfekte optakt til leg..



Sov igen, på sofaen..!!



.



Og, blev vækket, ved at han ganske enkelt fjernede tæppet og tog fat i mit hår, mens jeg stadig omtumlet af at blive vækket på dén måde ikke forstod, hvad der skete.. Mærkede lige omtumlet hvordan han løftede op i min kjole, vendte mig rundt på maven, og lod sin hånd falde ned over mine baller.. Og gjorde det igen, og igen, mens han strammede grebet om mit hår.. Mærkede hvordan han lod hænderne afløses af yndlingspisken, ridepisken, som varmede og nev, for til sidst at finde spanskrøret.. Alt imens jeg nu omtumlet på en anden måde, aldrig nåede at forberede mig på noget som helst, men blot kunne mærke og tage imod..



.

4 kommentarer:

  1. Det lyder som om du havde en fantastisk fredag aften!

    SvarSlet
  2. Kære METS,

    Ja, jeg vil gå så langt som til at sige, den var sublim :-D.

    Tak fordi du læser med,

    Kærligst, Fanny O

    SvarSlet
  3. Kære Fanny O

    Sikken fin leg med ord.

    Kender så godt det at skulle bryde med hverdagen og søge ind i den seksuelle kontekst. Til trods for, at man inderst inde godt ved, hvad der skal til, så kan det være svært at se skoven for træer. Man bliver fanget i længslen efter modpartens træk og lammes for selv at handle.

    Dejligt at I fandt tid sammen i skovens dybe stille ro ;-)

    Kh
    BM

    SvarSlet
  4. @ BM,

    Ja, det er vist de fleste parforholds udfordring, at hverdagen kommer til at fylde lidt for meget. Så er det godt med et par faste skovturssteder :-).

    Tak for din hilsen,

    Kærlige hilsener, Fanny O

    SvarSlet