søndag den 23. februar 2014

Om tankelæsning og frygten for at komme til at styre..

Jeg har skrevet om det før, men har brug for det igen.. Jeg er virkelig bange for at komme til at styre og bestemme. Jeg ved godt det i sidste ende ikke er mit ansvar, men Hans at sige fra (og slå til ;-)), men jeg er stadig en voksen kvinde og har som sådan et medansvar. Jeg har ikke nogen forventninger om at han kan læse mine tanker, og derfor ér jeg jo nødt til at fortælle ham.. Siger jeg til mig selv, og svælger mit spyt.. Fordi det bare ikke er nemt og aldrig bliver det, tror jeg, når det kommer ind på områder som tilfredshed, hvornår nok er nok, fantasier osv..
For hvis jeg fortæller ham hvad jeg drømmer om, hvad jeg godt kunne tænke mig anderledes, er det så ikke alligevel, at styre en smule fra bunden.. Osv osv osv.. Jeg er kvinde, og det kører rundt i hovedet på mig ind i mellem, om og om igen.. Jeg VIL ikke styre eller beklage, men nogle gange kommer jeg til det alligevel, og jeg kan høre mig selv når det sker.. På den ene side, hvordan skal jeg ellers sige det, hvordan skal han ellers vide det. På den anden side, det er lige meget, hvad du tænker, fo, hvis hans behov er noget andet lige nu er det lige meget hvad dit er. Også selv om du er en smule uforløst lige nu i dette øjeblik.. Det ér jo lige meget, for det er han ikke. Du er slavinde, fo, lær det så!!Jeg vovede pelsen. Jeg fik sagt hvad jeg tænkte, selv om jeg, mens jeg sagde det godt kunne høre at det lød som om jeg beklagede mig. Hvad jeg i virkeligheden også måske gjorde en smule. Øv. For det bør jeg ikke gøre, sådan som vores roller nu er.. Skam mig!! Og jeg fik også spurgt, nu hvor han snart har fødselsdag, om jeg må give ham en gave.. Fordi jeg gerne vil give ham nogle muligheder, men ja, også fordi der er noget jeg godt kunne tænke mig. Eller i virkeligheden, noget jeg faktisk overhovedet ikke kunne tænke mig han får, og det er selvfølgelig præcis derfor han skal have gaven.. Mere om det, hvis jeg rent faktisk får givet ham den.. (Kan dårligt komme udenom, nu jeg har nævnt det i fuld offentlighed..) Pointen med at nævne det her også mest at nævne alle de på-den-ene-side-og-på-den-anden-side-frem-og-tilbage overvejelser der fulgte med overhovedet at spørge.. Og er det at styre at give en gave som giver ham (og dermed også mig selv) muligheder..?
Resultatet, frygtelig dårlig samvittighed og usikkerhed. Fordi jeg sagde hvad jeg tænkte, forsigtigt, men alligevel.. Rendte ind og ud af badeværelset 10 gange til formiddag, undskyldte, forklarede, ævlede, mens han sad ovre i sofaen, tilbagelænet, med læsebrillerne på næsen og grinede af mig. Nød mit ubehag og min dårlige samvittighed med et stort smil. (Han er altså en sadist!). Og til sidst, da han alligevel blev træt af hele forestillingen endelig sagde..
"Så hold dog bøtte!!" Med et stort grin. Jeg åndede lettet op.. Måske alligevel jeg er tilgivet? Han kommer hjem til mig i aften igen.. Så måske..?.

4 kommentarer:

 1. Jamen dog, kære FO (fo), hvilket dilemma.
  Da du jo ikke er min slave, kunne du jo hviske mig stille i øret, hvad dine ønsker kunne være (ikke sådan, at det kan forstås som en beklagelse til andre over dine forhold !!).
  Du kunne jo bl.a. spørge mig om, hvad jeg synes om det, hvis Min kvinde gav mig dette eller hine, om hvordan jeg ville have det med, at Min kvinde lod sig udsætte sig for det eller det.
  Jeg er altid åben - og nysgerrig - for/efter, hvad kvinder kan lide; måske kan det give mig ideer til, hvordan jeg kan behandle Min kvinde :-) Somme tider kan jeg godt savne inspiration til, hvordan jeg når frem til et bestemt resultat.
  Netop fordi man som mand mere har det strategiske aspekt - og reagerer derud fra - kan man godt overse det mere kvindelige, sociale aspekt.
  Jeg ville da nødig gå i graven med uprøvede muligheder - så fortæl mig (meget) gerne om, hvad du mener, der evt. kunne opfylde hendes hede drømme; det vil da være med til at jeg i endnu højere grad kan varetage min dominans.
  Det med fluen i pissoiret (designet af en kvinde!) vil jeg lade fare forbi; kan I kvinder da ikke være tilfredse med at ALT i hjemmet (og i bykernerne) er indrettet efter jeres behov og modeluner uden at finde jer "forpligtet" til at kommentere på mandens (indrømmet somme tider - delvis - p. gr. a. egen manglende indsigt fysiologisk betingede) færdigheder?
  Undskyld overfor dig ( Anser dig ellers for at være godt begavet og indsigtsfuld); men flere gange ser man kvinders (ironiske/sarkastiske) bemærkninger til mænds adfærd - alene udtrykt på grund af manglende indsigt i, hvorfor mænd (nødvendigvis) - betinget af fysiologi og modeluner - har denne.
  Alligevel (det sidste måtte bare ud):
  kærligst,
  Domus

  SvarSlet
 2. Tjaeh, D'Herre, som værende kæreste med en mand der nægter at sidde ned og lade vandet, fordi han siger det er sidste skridt inden det endeligt er lykkedes kvinden at penisamputere manden, så tør jeg skam ikke have de store meninger om den slags, og om mandens anatomiske formåen hvad angår at ramme eller ikke ramme ;-). Jeg tænkte mere eksemplet som en sjov analogi, fluen kontra min bums.. Og, jeg får vist beskrevet at min herre ikke havde de store vanskeligheder ved at ramme rent ;-) Jeg vil straks dementere enhver tanke ud i et ønske om at fornærme mænds anatomi konkret eller generelt :-).

  Takker for dine tanker omkring at man som submissiv godt kan tillade sig at give udtryk for drømme og fantasier, uden at risikere at toppe fra bunden. Min egen herres tørre konstatering var da også, at jeg gik betydeligt mere op i emnet end han, at han nok skulle finde ud af at sortere til og fra, samt at han i øvrigt glædede sig til sin fødselsdagsgave.. Ups.. ;-)

  Kærligst, fo.

  Ps, hvornår kommer der flere gode blogs fra dit tastatur, dit skriv er savnet :-)

  SvarSlet
 3. Kære FO,
  Med hensyn til "fluen": Som jeg antydede, var min bemærkning mere rettet mod (de) kvinder, der har så travlt med at gøre sig kloge på mænds "laden vandet" - afmærke territorium, blotte sig, være ligeglade med "renlighed", efterfølgende "spillen den af" osv. osv.
  Din bemærkning var blot signalet der fik mig til at ytre mig. Undskyld (mener jeg virkeligt - fordi jeg nok anser dig for værende én af de mere besindige kvinder); men man støder blot ofte på (på nettet og IRL) ytringer om mænds adfærd desangående - til tider med forslag om lovindgreb.

  Mon jeg fik provokeret en "løsning" på projektet med at kunne ytre ønsker og drømme, uden du føler dig mindre som Hans slavinde? -- Det ser for mig ud, som det har lettet dig lidt. :-)

  Jeg ville da alligevel ikke have noget imod (tvært imod) at erfare, hvad en kvinde (f.x. du) kunne ønske sig fra sin (dominerende og eller sadistiske) partner. Det har vist aldrig været nogen skade til at høre sagen "fra den anden side".

  Ad dit "PS": Tak for dine roser :-).
  Jeg har godt (en gang imellem) kunnet savne at udtrykke mig.
  Som du kan se af det sidste indlæg, ønsker Google (hvorunder Blogspot hører) ikke, man bruger deres tjenester til (7-1)uelt indhold. - Har du ikke fået henvendelse om det?
  Jeg har været lidt rundt for at finde blogudbydere; men de har alle et afsnit om ikke at ville acceptere sådanne indhold (nogen kalder det som Google, andre for porno). Wordpress har indført reglen i 2012. Alle er vist hjemmehørende i Californien. Har det land for nylig indført denne ny-puritanske lov?
  Jeg véd ikke, om reglen har ændret sig, efter adressen har ændret sig fra .com til .DK, eller .(det land, der sendes fra, f.x. .NO, .SE, .DE osv.).
  Samtidig gik min PC ned, så jeg har måttet anskaffe mig en ny at gå på nettet med og måttet finde rundt i det nye Windows8.1. Det er noget af en omvæltning for mig fra det gode gamle XP og 7'eren. (Undskyld mig, men jeg synes, det minder mig om en gammeldags konetaske, hvor man skal lede i alt det sammenblandede rod).Jeg synes ikke, det er så logisk opbygget og karambolerer med Google Chrome- browseren.
  - Nå, - en lang smøre, der ikke engang vedkommer det emne, du lagde frem i dit indlæg; håber du kan leve med det.
  Kærligst
  Domus

  SvarSlet
  Svar
  1. Nu skal jeg på ingen vis gøre mig hellig, hvad angår toiletvaner, jeg foretrækker også at kummen rammes, men på den anden side, det gør de fleste nok ;-), m/k.

   Jeg vil også gerne bekræfte dig i rigtigheden af dine ord og dine kommentarer generelt, jeg er dog nødt til at sige, at det i dette tilfælde var min Herre som løste mit projekt omkring ønsker og drømme ved slet og ret at sige, at han nok skulle sortere i det, og ganske rigtigt, som du også siger, synes det er rart at vide hvad der foregår inde i mit snirklede hoved. På mine skuldre ligger så ansvaret i at få sagt det på en ordentlig måde så det ikke lyder som en klage..

   Hvad angår Googles blogs tror jeg, jeg har tolket det anderledes end du gør. Jeg læser deres standard skrivelse som at de ikke ønsker at man kommercielt bruger blogsene til at tjene penge på at sælge erotisk udstyr, ydelser, legetøj mm. Og da jeg intet tjener på min blog eller sælger ud af andet end mine personlige hemmeligheder mener jeg ikke jeg overtræder Googles regler. Og blogger lystigt videre :-).

   Kærligst, fo.

   Slet