torsdag den 26. december 2013

Tanker om dominans. Indlæg mest for sjov..

Efter i en tidligere blog at have beskrevet en ret intens weekend er dominansen kommet til at fylde mere i mit liv. Eller rettere, Hans dominans. Jeg har, som altid, mange filosofiske tanker om det, hvad det betyder, hvad jeg mener om det, hvad Han kan finde på, osv.. Tænkt over hvad jeg syntes ville være nemt (noget med-uden trusser, det er ligesom prøvet før, det meste.. ;-)), og hvad jeg syntes ville være mindre nemt.. Ting i "fuld offentlighed", kontra mere private ting..
Alligevel kom Hans anmodning gevaldigt bag på mig. Jeg holder meget af min glatbarberede kusse. Jeg synes den er pæn, rar at røre ved når den er glat, for mig er glat bare mest lækkert, det jeg bedst kan lide, det jeg foretrækker, (og efter nu at have fyldt 3 linier om emnet, også klart gjort rede for, at det er hvad jeg personligt ønsker..). Nu skal jeg til at gro en missemåtte! Da han gav mig besked på at lade en pæn størrelse trekant gro for neden gjorde jeg først grin med det, det måtte da være en spøg. Og fik blikket.. Forsøgte, "Jamen Skat, sidst du bad om det kunne du jo ikke lide det, og jeg barberede det væk igen". (Pyh, en lettelse at gøre præcis det..). Hvortil Han svarede, at det Hilter overskæg jeg havde tillagt mig sidst bestemt heller ikke var en fryd for øjet, og det skulle jeg nu til at gøre bedre.. Altså..! Så, jeg ved ikke rigtig om det der Dominans-noget er noget for mig alligevel.. Min missemåtte er i hvert fald indtil videre ikke særlig vellykket, i stedet for trekantet nærmest rhombeformet (skraberen smuttede i den ene side), og med pletudvokset hårtæthed som en teenage drengs første forsøg på anlæggelse af dun på kinderne.. Et ynkeligt syn.. Og taktikken "Jeg gør det grimt så jeg får lov til at fjerne det igen" tror jeg ikke rigtig går.. (Denne gang ;-)).
Jeg skal stå til regnskab over bedriften i denne weekend i huset langt væk med bjælkerne.. Og jeg har kraftigt på fornemmelsen, hmm, at Han ikke vil bryde sig om resultatet. Mit håb er, at det i det mindste skaber grobund for et par øjebliksbilleder flere.. Hvis bare Han ikke kendte mig så godt.. ;-).

2 kommentarer:

 1. Det kan vel gå hen at blive det, man kan kalde en "nytårskur" ;-).
  Rigtig godt nytår til dig og dine ønskes du med kærlig hilsen af
  Domus

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen jeg vil da rigtig gerne have / eller til nytårskur, så det lyder lovende :-).
   Godt nytår tilbage til dig, og dine, Kærligst, fo

   Slet