mandag den 11. februar 2013

3,8 km i "helvede"..

Løbeturen i dag i sne, med pig-beklædte løbesko, indtil jeg efter 3,8 km fik det mest fantastiske endorfin kick..Godt jeg ikke fik min orgasme i morges! Godt han fik..Og da løbeturen er det mest fantastiske tidpunkt at fantasere og skrive blog inde i hovedet på, (man koncentrerer sig og har sådan et godt fokus), kogte jeg en lille tanke sammen om hvordan det ville se ud hvis piggene fra skoene blev slået ind mod en balles rundinger..

 

Piggene skal nok kun ramme én gang..
For dem som kun vil tænke hard-core skal man nok ikke læse videre. Resten er ren sød-suppe.. ;-).


..........


Og da jeg er romantiker i hjertet hjalp min ipod mig helt på vej i mine mere romantiske tanker ved, helt uden at jeg have bedt den om det, at spille titelsangen fra den sødeste film om en forevigt varende historie, hvis fantasien bevares..


Ja, ok, de som er fortabt i 80'er musik som jeg vil i det mindste forstå mig..


http://www.youtube.com/watch?v=MccmHwA-c4U

4 kommentarer:

 1. Fyda føjda, Er du nu ikke ude i dopingmisbrug på din løbetræning ;-)
  I stedet for det med pig-skoen:
  Måske ville det da være en idé, at din mand anskaffede sådan en pighammer, som landmændene slår (mærker) grisene på skinken med, når de bliver sendt på slagteriet ;-) --- Han kunne jo så få lavet den med sit helt eget mærke. "GF"
  Altså jeg mener ikke, du skal sendes på slagteriet --- andet end det I selv opretter!
  Ømme tanker
  Domus

  Nåhhh, måske har jeg drukket for meget kaffe.

  SvarSlet
 2. Kære Domus,

  Jeg har kun ét ord til den kommentar, AV!
  (Med til historien, jeg kommer fra landet, og ved præcis hvilken hammer du beskriver, og jeg skal IKKE nyde noget!!) Filosofisk set handler det måske slet ikke om at nyde, osv, men alligevel, jeg tror præcis du er stødt på en af mine no-goes, som jeg, indrømmet, ikke vidste jeg havde :-). Er du klar over hvor spidse de pigge er! Og hvor meget sådan en gris hyler, når den får én med dén hammer..!!
  Giv mig et ærligt spanskrør, den slags er for mennesker ;-)?!

  Kaffe godt, fantasier gode :-). Håber du sov godt på trods.
  Kærligst, FO

  SvarSlet
  Svar
  1. Det med kaffen: Blot for, du ikke skulle tro, jeg havde taget noget stærkere :-) ; jeg kunne jo godt selv se det crasie i min tekst - blot affødt af piggene på skoene.
   Pighammeren: Jo den kender jeg godt; som en børste blot hvor hårene er erstattet med noget, der kunne ligne gammeldags gramofonstifter i et mønster, der angiver, hvilken gård, grisen kommer fra (til oplysning for andre læsere af din blog ;-) ).
   ..... øhhh, hvad har jeg nu rodet mig ud i (det kunne måske gøre visse enlige landmænd attråværdige ;-o.
   Kærligst
   Domus

   Slet
  2. Tjaeh, en hver hjælp til landmændene er velkomment tror jeg, men måske dog alligevel ikke helt det de enlige landmænd selv havde set komme :-).

   Kaffe kan helt sikkert lige som alt andet være udmærket afrodisiak til gode fantasiser, hvis man er i det rette humør.. Men så er det måske nok ikke alligevel kaffen, der har skylden..

   Og som p.s., rod blot videre :-).

   Kærligst,
   FO

   Slet