tirsdag den 27. maj 2014

Badeferie.

Af sted vi var på badeferie. Med jomfrueligt hvid bagdel (har ikke været slet så stor en lidelse at have sådan én som jeg troede, se tidligere blogs), og med "truslerne" om at det ikke ville blive ved med at være sådan, når vi kom hjem var det ikke så ringe endda..Egentlig ikke den helt store fare for at blive "out-et" under nogen omstændigheder, jeg er ikke den store badeand i klorvand og havsalt, så min krop var det meste af tiden tækkeligt tildækket i kjole eller nederdel og top. Den til lejligheden indkøbte røde bikini rustede i kufferten, og den sidste dag på ferien besluttede jeg mig for at den skulle på og endda gøres våd i poolen.Det var varmt, og om morgenen var han blevet vækket på vanlig vis (til nye læsere oversættes dette, med min hånd på hans pik..) Af en eller anden grund var han kommet i tanker om at han vist aldrig havde brugt sit læderbælte på "mig" før, og det blev til stor glæde og smerte testet af. Jeg får jo ikke længere blå mærker af den slags uskyldigheder, der plejer at skulle et spanskrør til. Og hans sorte læderbælte var afgjort en god erstatning for de ting som ikke var pakket i kufferten, naturligvis mest af frygt for overvægt.. (Min kuffert vejede 14,7 kg, hans lige omkring 8..) Sviende smerte, liderlighed og glæde over at der alligevel blev mulighed for lidt leg, af den mere uskyldige slags.Indtil svigerinden og ældstedatteren ved poolen spurgte hvor jeg dog havde fået de blå mærker på den ene balle fra..  
Sh..!!!
(Konkurrencen mellem hvem der var mest rød, bikinien eller mit ansigt vandt bikinien ikke..)

Bagefter, læses som noget senere, var jeg ret glad og stolt...

3 kommentarer:

 1. Jamen, når nu alle disse "regnbue-mennesker" kan annoncere deres seksuelle ståsted, hvorfor skulle det så være så forkert, at andre vedkender sig deres specielle? ;-)
  Til næste bikini-ferie anskaffer du dig bare en bikini/badedragt i regnbuemønster, så den matcher striberne på din hud :-) , så ses overgangene ikke så tydeligt og du har en kapabel forklaring for, hvorfor du har måttet/måttet lade din hud "dekorere" lidt.
  Får din mand nu ekstra arbejde at udføre? Jeg tænker på, at de 2 benævnte damer måske også ville prøve "kuren" (du har da naturligvis fortalt dem sandheden, ikke? og de lyksaligheder det medfører, eller?
  Jeg har (i øvrigt) tænkt en del over her på det sidste, hvor det er så moderne at "springe ud" og demonstrere sin "orientering" i stolthed på gader og stræder - og alle andre vegne, at også andre "retninger" måske skulle luftes lidt i offentligheden ;-). Hvordan mon det ville blive optaget med et optog af "røde baller" - eller endda ligefrem en demonstration undervejs på, hvordan de opstår - eller ligefrem et helt optog af rullende "ægte-senge" med demonstration af diverse elskovsmetoder og -fif.
  - Undskyld, alle I regnbuefolk - men er det snart tilladt at være hetero-; det synes snart at være undtagelsen at være det (hvis mediernes og fremfærdens signaler udgør en statistik over forekomsten seksuel orientering.
  Undskyld, fanny, at udgydelsen lige skulle lande på din blog :-( det faldt mig bare lige ind i forbindelse med, at andre finder SM-folks adfærd så forfærdelig.
  Kærligst
  Domus

  SvarSlet
 2. Ups, hovsa, undskyld; jeg tænkte ikke lige over slægtskabet til de, der havde kommenteret din blå stribe. Det er ikke så heldigt og nok heller ikke ønskeligt af dem, at Han kommer på "overarbejde" dér. - Måske som en slags rådgiver for deres evt. "mandlige halvdele" i kunsten at "betjene" deres kvinder ;-) ; jeg mener, så det ikke udvikler sig til hustruvold udført af ukyndige uden den nødvendige empati. ;-)
  Kærligst
  Domus

  SvarSlet
 3. Kære Domus,

  Jeg har læst dine kommentarer et par gange og jeg synes det er super fint at starte en debat (bliver nok mest mellem dig og mig, næppe andre som liiige kigger forbi og føler skrivetrangen brænde), men jeg er nødt til at have en lidt mere forklaring omkring hvad vi skal debattere.

  Hvad angår trangen omkring at springe ud tror jeg det er meget individuelt. Jeg har ikke noget ønske om at "springe ud" overfor min datter, hun skal ikke belemres med min seksualitet med mindre hun spørger. Min svigerinde kunne såmænd godt tåle det, men jeg er ikke sikker på hun ville have spurgt hvis hun ikke troede det var 2 helt uskyldige blå mærker.
  Jeg tror ikke at man skal belemre andre med viden de ikke reelt ønsker, hvad angår privatlivet, det være sig lige meget om man er BDSM'er, homoseksuel, eller bare kan lide blomsterbindning. Bloggen her læses af dem der har lyst, andre kan klikke videre, og jeg bryder mig heller ikke om i et selskab at blive overvældet af andre folks fortrædeligheder og klager omkring mit professionelle liv og de oplevelser folk har i dén branche.
  På den anden side har jeg naturligvis respekt for at man fuldstændig fundamentalt kan have et stort og brændende behov for at springe ud "som noget". Men jeg håber at alle i deres udspring respekterer at det er noget de gør for sig selv, og ikke springer ned i hovedet på nogen som ikke har lyst til at blive ramt ;-).

  Kærligst,
  fo

  SvarSlet