lørdag den 22. marts 2014

Morgentanker..

Jeg havde hovedet fuldt af alle mulige "andre" tanker, et kommende middagsselskab, forberedelser, indkøb, mm.. Et helt andet sted end i dobbeltsengen, men jeg ved jo hvordan han vil vækkes, når vi sover sammen, og derfor var det ikke så meget til diskussion. Mine hænder fandt det rigtige sted, og effekten var til stede selv nærmest inden mine hænder fandt frem..Morgensex er mange forskellige ting for os, nogle gange nærhed og tryghed (meget vanille ;-)), nogle gange en quickie, nogle gange hård sex og smæk.. Denne gang meget vanille, og inde i mit hoved kørte alt det andet, og "kan han da slet ikke mærke, jeg ikke rigtigt er til stede..? At jeg har brug for at få fokus.." Ikke at det i virkeligheden er så vigtigt, jeg får jo glæde ved bare at mærke, at han får dækket sit behov. Men her til morgen altså tankerne om han kunne mærke mit fravær..Kort efter, "Gå hen i skabet og hent spanskrøret."  - og min tanke, åh nej, det kan jeg da ikke, jeg tør ikke.. Undren, hvorfor tænker jeg sådan når det nu er det jeg så gerne vil?Heller ikke en af de ting der er til diskussion, jeg hentede spanskrøret og rakte ham det. Han vendte mig straks rundt på ryggen og positionerede mig.  - "min tanke, åh nej, det kan han da ikke, jeg er jo slet ikke klar, han kan da ikke bare slå løs..!"Det kunne han, det gjorde han, og alle mine tanker forsvandt..Hans grinende bemærkning bagefter, "Din bagdel er et batteri, du var ved at blive lidt bleg. Når du er blå er du fuldt opladet, gul er halvtom, og bleg, så er batteriet fladt..".

3 kommentarer:

 1. meget finurlig tanke med batteriet ;)

  SvarSlet
 2. En god lakmusprøve for graden af batteriets styrke ;-) og en "miljøvenlig" opladningsmetode.
  -- En oplevelsesrig metode til at overbevise dig om vigtigheden af at være tilstede i nuet. Sådanne en pind kan være et godt læringsredskab :-) i de rigtige hænder - vel at mærke.
  Jeg kan forestille mig, at du blev befriet for en enkelt spekulation, når tiden for middags-arrangements-overvejelserne fik SIN tid ved denne behandling ;-) - "opladning".
  Kærligst,
  Domus

  SvarSlet
 3. Jeg vil afgjort sige, at opladningen havde sin effekt, jo tak, og til min overraskelse kan man faktisk endda oplade på et opladt batteri.. ;-). Maybe I will use that in another afsnit ;-), blog følger..

  Kærlige hilsener, fo

  SvarSlet