lørdag den 22. juni 2013

UDFORDRING: Hvor putter man sex ind her..

Jeg vil prøve noget nyt i år. I stedet for, som jeg har praktiseret de sidste 3 år at jamre over dårlig tid til sex vil jeg lægge op til en eventuel læser at komme med forslag omkring hvor vi skal få plads og tid til sex..Det drejer sig om sommerferien, hvor vi i 2½ uge døgnet rundt er sammen med børn i alle størrelser.. Er klar over at det i virkeligheden måske? slet ikke er mit ansvar som sub/masochist at planlægge den slags, men, da min holdning er at man selv bør taget ansvar for sit eget liv og selvfølgelig også sex-livet så kaster jeg alligevel spørgsmålet op her..Udfordringen.. Jeg er A-menneske, han er B.. Jeg er dygtig til at falde i søvn på sofaen, kan sove tungt i sengen før han har nået at betræde det første trin på trappen op til soveværelset.. Han er med få undtagelser ikke til at få liv i i ferierne og i weekenderne før kl. tidligst halv 9.. Den yngste af børnene vågner betydeligt før kl. halv 9. Den ældste går nødigt i seng i ferierne før kl. 11 eller 12. Og hvor den yngste kræver voksenopmærksomhed fra morgenstunden ønsker den ældste helst opmærksomhed om aftenen.. Midt på dagen er der praktiske gøremål som tilberedning af mad, arrangement af ture, fisketure, træer der skal fældes og brænde der skal hugges.. Med børn smuttende ind og ud af synsfeltet dagen (og aftenen) lang..Muligheder overvejet indtil nu:

1. Ringesystem så jeg kan tilkaldes når jeg går og nusser rundt nedenunder efter kl. halv 9 om morgenen, når han vågner.. (Pacificering af yngste en endnu ikke helt løst udfordring. Reb ikke en mulighed!)


2. Stille vækkeuret til kl. omkring 3 om natten (en næsten uoverkommelig dåd at få liv i os begge på det tidspunkt på døgnet..)


3. Tage på en 2 personers voksen-"gåtur" og lade ungerne blive hjemme. (Harmoniserer ikke så godt med de tiltagende pædagogiske overtalelser der ellers skal til for at få hele familien ud at gå, at de pludselig slipper.. Men pyt, lidt dobbeltmoral har børn aldrig taget skade af, og de lugter sikkert alligevel lunten..) De vil sikkert undre sig over at vi ikke som sædvanligt har blomster, friskfanget fisk eller svampe med hjem.. Delpunkt i planen, at have et lille hemmeligt lager af "noget" man kan tage med hjem. Hvor vokser chokoladetræerne i øvrigt henne??


Find selv på flere, del dem gerne her.. ;-) Alle forslag behandles med respekt og videregives til rette vedkommende uden personlige bemærkninger, evalueringer, optegnelser med ønske rækkefølge, plusser eller minusser...


.

3 kommentarer:

 1. Blot lige et indfald kort efter at have læst dit indlæg:
  Et ringesystem ? Du kender sikkert de fjernstyrede æg.Lydløst overfor omgivelserne. Du kan sikkert gætte hvor henholdsvis æg og fjernbetjening bør befinde sig. Måske lidt af en investering, hvis det kun skal være for få lejligheder i en ferie; men sådan et kan også bruges ved andre lejligheder, til familiesammenkomst, i større selskaber, på indkøbstur i supermarkedet eller andre indkøbslejligheder. Du vil da, når som helst han måtte ønske det, få en meddelelse eller en opmærksomhed. Jeg ved ikke, hvordan du ville synes om at få en intim "opringning" under forudsætninger, hvor kroppenes nærkontakt er umulig. Kan i visse tilfælde vist være ret så sadistisk.
  Under alle omstændigheder er det en uedmærket anordning til at påkalde din opmærksomhed.
  Jeg véd heller ikke, hvorvidt sex skal være med fysisk kontakt eller om det kan være noget den ene part påfører den anden i en gunstig situation og vedkommende skal bære/være udsat for under dagens øvrige aktiviteter.
  Måske du under påvirkning af "et eller andet" ville have vanskeligt ved at døse hen på sofaen eller falde tidligere i søvn. ;-)
  Kærligst
  Domus

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Domus,

   Undskyld sent svar, ægget har stået på ønskelisten længe, overvejer ganske alvorligt at fejre lidt penge tilbage i skat med en lille gave til mig selv ;-). Måske et blog-indlæg værdigt, liste over ting man kan købe for penge tilbage i skat..

   Ellers har jeg jo været en smule "fraværende", sommerferie er en god ting, hvad angår vaccination fra alle de sociale og elektroniske medier, men man skal jo tilbage på pinden.. igen.

   Fortsat god sommer,
   Kærligst,
   FO

   Slet
 2. Se det kalder jeg virkelig et dilemma :)
  Overvejet at lege gemmeleg, og så glemmer at finde poderne ;)
  Håber I klare Jer...
  Krammer
  BareMig

  SvarSlet