søndag den 2. juni 2013

Tingenes (s)tilstand?

Ingen aktivitet her på bloggen er aktuelt heldigvis!!! ikke ensbetydende med stilstand, men blot et symptom på tingenes tilstand i hverdagen.
Min hverdag er for øjeblikket præget af stor bekymring og mange overvejelser som gør, at den skrivende inspiration ikke er til stede. I praksis betyder det:Har jeg mange bekymringer - Ja

Handler disse om sex - Nej

Får jeg sex - Ja

Får jeg god sex - Ja

Får jeg kinky sex - Ja

Får jeg smæk - Ja

Får jeg skrevet om det - ......   Nej..

Kommer jeg tilbage til blog verden - Ja..

Hvornår - Hmm.. Må bare håbe nogen hænger ved..Som et lille øjebliksbillede kan beskrives en liderlig tøs, som en meget varm eftermiddag gik rundt et afsides sted, mens han arbejde med praktiske ting omkring på grunden.. En tøs, som kom til.. at smide trusserne, bare for at mærke hvordan den friske forårsbrise blæste blød varm vind op mod kussens fugtige læber.. Blød varm vind som fik safterne til at stige, og som til sidst gjorde, at jeg liggende i græsset mellem gule blomster og til lyden af fuglekvidder og hans motorsav lod fingrene kilde og nappe, og til sidst udløse en let skjult nærmest eksplosiv orgasme..Fik jeg ballade for dåden.. Det er som man tager det, ikke som jeg ser det, se blog indlægget nedenfor. Ordet straf findes ikke rigtig i mit hoved eller kusse, jeg vil det jo så gerne...3 kommentarer:

 1. Det er lige før, man kan kalde det en MOTORSAVSMASAKRE, når han sådan vælger den (saven) frem for dig - lader dig ligge og klare det hele selv. ;-).
  Men... siger man ikke, at nød lærer nøgen kvinde at spinde - så vidt jeg kan tyde din tekst medførte din "spinden" (uanset, hvordan man vælger at fortolke ordet "spinde") den (for dig) rigtige virkning.
  Somme tider må vi mænd jo, når vi er travlt optaget til anden side, have det ind (altså i betydningen opfatte) med lidt kraftigere midler (det her med vognstangen og multitasking og så mænd, ikke sandt? :-) ).
  Åhh ja, det med at finde inspiration til at skrive/udforme oplevelser - kende jeg alt for godt; mon ikke det også har noget at gøre med alle de andre aktiviteter, der kommer med foråret. Man får begyndt på en tekst, men mangler så koncentrationen til at formulere sig. (gælder i hvert fald for mig).
  Iøvrigt: Tak for dine kig ind på min blog af og til (ville godt have haft leveret noget at komme efter, men altså: ovennævnte årsag - det er nemmere at gå på opdagelse på andres blogge og så håbe, dér har været mere aktivitet.
  Kærligst
  Domus

  SvarSlet
 2. Kære Domus,

  Det er altid en fornøjelse både at kigge på din blog og læse dine kommentarer. Nogle gange er jeg for sløv til at få kommenteret tilbage, men, du bliver læst, og jeg ærgrer mig en smule over at du ikke skriver nogle af dine betragtninger på din blog, du er bestemt værd at læse :-). Selv om jeg naturligvis, jf. din reference til mine egne undskyldninger, forstår hvordan tiden bare er for knap ;-).

  Kærligst,
  FO

  SvarSlet
 3. Kære FannyO
  Tak for dine pæne ord :-) :-); de varmer så jeg bliver helt flov (hvis en mand (anser jeg mig for at være) må blive det).
  Det øger jo kravene (til mig) om at formulere mig (ordentligt); Når jeg udformer tekst (kan iøvrigt ikke blindskrift) har jeg tilbøjelighed til at springe for meget og for hurtigt (tankerne hurtigere end fingrene), så jeg selv - når jeg vender tilbage for at gennemgå teksten - ofte knap selv kan følge, hvad jeg ville udtrykke (at få stemningen med i teksten) og derved få sammenhæng i beretningen - hvordan skal andre så kunne.
  Samtidig har jeg en tendens til at grunde over oplevelserne (mand og kvinde reagerer jo ikke ens på samme oplevelse og indflydelse - har jeg (endeligt) lært. Disse overvejelser vil jeg j også gerne have med; det må blot ikke være, så det virker belærende/bedrevidende overfor andre - mere som en yderligere dimension i min oplevelse ved situationen.
  Når man er dominerende (hvilket jeg nok er (og vedkender mig) mere end "sadistisk") virker man nemt docerende (føler jeg).
  Endnu engang tak for dine pæne ord - jeg må se at få mig taget sammen.
  Kærligst
  Domus

  SvarSlet