mandag den 20. maj 2013

Sidder på..

Sidder på en vældigt blå bagdel, passende øm efter først at være grundigt brugt og mærket med spanskrøret, og derefter, efter eget ønske, sammen med resten af kroppen at blive kørt 10 km ud af en grussti. Så røven og kroppen inkl. hovedet og hjernen kunne få dagens motion på løbeturen hjem.. Efter eget ønske.Det har været en skøn pinse. Fortsættelse følger...

6 kommentarer:

 1. Er det ikke det, man i dobbelt betydning kan kalde *blå i pinsen* ?
  ;-) Domus

  SvarSlet
 2. Jo, lige bortset fra at jeg bestemt ikke havde "the blues" andre steder end på måsen.. :-D


  Kærligst, FO

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen kære Fanny.
   Blå i pinsen (måsen) i pinsen (pinsen) ikke sandt.
   ;-)
   Kærligst
   Domus

   Slet
  2. Grin!!! Jeg er kristent opdraget og havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig at pinsen kunne være et artigt ord for noget uartigt! Tak for lektionen :-)

   Slet
  3. Jamen, der mangler da noget i din kristne opdragelse, hvis du ikke véd, at pinsen er ENDEN(hø,hø) på de kristne højtider ;-).
   Hvornår er måsen blevet noget uartigt; da bruger du (og alle vi andre) da noget uartigt hver dag (måske den legemsdel, vi bruger mest/næsten konstant).
   ...---??? Jeg troede (ikke særlig stærk), du er muhamedaner (højst jøde) --- med hang til alle de stokkeslag; det er da ikke et kristent fænomen. ;-) (med mindre det skal forståes som "kærlig omsorg" :o).
   Kærlig hilsen fra ham den ordkløveriske
   Domus

   Slet
 3. Post scriptum.
  apropos det med stokkeslagene: Det slog mig lige, at det måske har noget med disse at gøre, at så mange konverterer til muhamedanismen. Deri bliver sådanne jo ikke set som noget specielt syndigt - forbundet med synd højst når denne er begået.
  Undskyld --- ;-)
  Domus

  SvarSlet