lørdag den 16. marts 2013

Lussinger..

I kinky cyber-land er lussinger blevet et diskussionsemne. For og i mod, fra at lussinger er den direkte vej til orgasmen til at lussinger nærmest er det ultimative overgreb mod kvinden. Egentlig lidt pudsigt at lussinger pludselig er blevet et issue, alt taget i betragtning hvad man som Dom(/ina) i øvrigt udsætter sin sub for i form af smæk, pisk, nåle, blod og des lige.. Dybest set siger det jo nok mest om den forskellighed er der selvfølgelig, og heldigvis også er i det kinky, sorte univers, hurra for det, og så i øvrigt ikke et ord mere om pro- and con's, med mindre nogen ønsker snakken her, også med mig :-). I stedet mine egne filosofiske tanker om lussinger, det er trods alt hvad jeg har bedst kan udtale mig om, selv om jeg som de fleste andre også har mange meninger om dette og hint.
Altså, lussinger.. Den første og eneste lussing jeg faktisk husker fra mit liv før BDSm er den eneste gang jeg nogensinde er blevet slået af min far. En velanbragt syngende lussing sat på min venstre kind, fordi jeg sagde et bandeord til min far. Ikke engang et specielt slemt ét, og jeg husker stadig forurettelsen som brændte i mig i dage og uger efter. Måske endda, indrømmet, år.. Så ikke nogen tvivl om herfra, at jeg ikke er blevet kinky masochist fordi jeg fik bank som barn, og indirekte ønsker og tror jeg fortjener det samme som voksen.. (smæk til fordommene herfra). Lussinger har aldrig været en del af mit liv som barn eller som voksen, og jeg har aldrig haft en kæreste som har slået mig. (Altså på dén måde.. :-))
Så fortiden siger ikke meget om lussinger, hverken for eller imod.
Men Hans ord siger måske noget om, hvad lussinger er, og hvilken betydning det kan have:
"Noget af det mest grænseoverskridende jeg nogensinde har gjort ved dig var for mig den første lussing jeg stak dig.."
En prøvende og lidt forsigtig lussing, for at se hvad effekten var på mig, inden flere fulgte efter.. Jeg husker stadig chokket som skød igennem kroppen på mig, fornemmelsen, men også, forventningen..
Ved bare at skrive ordene kan jeg mærke hvordan ophidselsen stiger i min krop, rislingerne flyder lige under huden. Kussen bliver våd som jeg sidder her ved tastaturet, og brystvorterne bliver stive..
Det var altså ikke grænseoverskridende for ham første gang han ramte mig med floggeren (selv om jeg ikke kan fordrage det "kræ"). Det var ikke grænseoverskridende at tage spanskrøret i anvendelse, selv om det var første gang for både ham og jeg. Men lussingen, som kom efter både reb, flogger, spanskrør og pisk, overskred en grænse..
Grænsen ligger selvfølgelig bl.a. i at lussingen har en anden værdi i vores indbyggede erindring og erfaring. Lussinger er noget vi husker, som en reel afstraffelse, noget en forælder udsætter et barn for, eller en skid af en ægtemand udsætter sin uskyldige hustru for.. Lussinger har ikke eksplicit et seksuelt indhold i vores erindring.. Flogger og spanskrør har også tidligere haft en noget anden anvendelse, men anvendelsen er alligevel af mere historisk karakter, noget mere fjernt, det er lussingerne ikke.
Hjemme hos os handler sex og sadomasochisme ikke om afstraffelse. Han har muligvis brugt ordene, men det er aldrig rigtig blevet en del af vores leg. Måske lige i starten fordi vi følte vi havde brug for legen for at komme ind i seancen.. Jeg var den drillende tøs, som skulle straffes, fordi jeg havde været uartig. Den holder ikke rigtig længere, jeg har ikke rigtig lyst til at gå rundt og lege drille fe, det er jo efterhånden ret åbenlyst, at jeg går rundt og er smæk- og sexliderlig en pæn del af tiden, så hvorfor gå og lege make-believe, når liderligheden og lysten er så virkelig, og så tilstedeværende..
Så, hvad bruger vi så lussinger til, hvorfor bruger han dem, en gang i mellem, ved særlige lejligheder..
Han bruger lussingen mod mig for at skabe fokus. Uhyre effektivt. Jeg kan ikke engang sige at jeg ved hvordan jeg ved når han vil gøre det, men det er en særlig måde hvorpå jeg ser hans lysende blå øjne blive mørkere.. Så ved jeg jeg skal forberede mig.. Forberede mig mens hjertet flyver op i halsen på mig og hamrer derudaf. Og brystvorterne bliver strittende stive..
Så lussingen eller tanken om lussingen tænder mig, og fjerner alle de uvedkommende tanker i hovedet. Fornemmelsen af lussingen er noget andet. Den gør jo ondt.. Det synger og brænder i huden, og lyden af lussingen mangedobles inde i hovedet. Godt, og ikke godt, en ambivalent følelse.. Men ikke desto mindre en følelse som tænder mig helt vildt ved bare at skrive om den, tænke på den, håbe på den..
Resultatet af lussingen er som jeg er nu, ved tanken alene, en våd og villig kvinde, med fugtige trusser, spredte ben, parat til hvad han i øvrigt måtte have lyst til at udsætte mig for.. Sidste gang lod jeg min våde kusse glide ned over hans pik og red ham til hans forløsning...

2 kommentarer:

  1. Så flot formulering, analysering og filosofi. Hatten af ven:-)

    SvarSlet
  2. Tak, meget :-).

    Kærligst, FO

    SvarSlet