mandag den 12. marts 2012

Topping the bottom..

Eller er det omvendt, bunden som topper.. Spøg til side, det er blot en måde fra min side til at komme ind på et emne, jeg har berørt før. Regler, betydende, de regler som de forskellige par D/s forhold underlægger hinanden. Der er bestemte måder at leve på 24/7, bestemte regler for slavinder, for tøser, regler, forventninger, henstillinger, eller måske blot forhåbninger, ønsker.. Alle par laver heldigvis deres egne regler, men det afholder ikke de fleste kvinder, ej heller de submissive eller tøserne i at filosofere over hvad der forventes af hende, hvad hun kan forvente af ham, hvad hun kan tillade sig og ikke tillade sig at sige, og hvor hun blot tålmodigt må vente..



Én af de mest brugte regler er dén med, at bunden ikke må toppe, altså at bunden, tøsen, slaven, sub'ben ikke må komme med retningslinier og anvisninger for hvordan hun vil have pisken eller pikken.. Mange sub'ber har slet ikke lyst til at komme i nærheden af at toppe, men vil gerne have, at hendes herre, kæreste, Dominante selv finder ud af det, gætter sig frem, overtager styringen, så hun ikke behøver at tage stilling til noget som helst, kan slippe tøjlerne helt, og bare lade sig føre og flyde..



Det er måske den ideelle drømmesituation, og for nogen endda virkeligheden. For nogen er det imidlertid bare en del af de muligheder, der byder sig i et parforhold. For, en mand kan altså ikke læse sin kvindes tanker, nogle gange er det o.k. at fortælle, hvad man føler, tænker og gør, for at styrke forholdet, og den gode sex/BDSM.. Faktisk mener jeg det er en pligt for begge parter at fortælle hvad der er godt og hvad der er mindre godt, for på den måde begge at tage ansvar for forholdet, såvel hvad angår sex, børneopdragelse, og familiemiddagenes planlægning.. OG, der findes altså mange forskellige måder at sige en ting på..



Pointen, for den er der selvfølgelig også én af.. Jeg er ikke specielt submissiv i forhold til at forvente at han finder på det hele, og i forhold til at forvente at han ved, hvordan jeg har det, hvordan de forskellige seancer virker på mig. Han kan selvfølgelig se når jeg flyder af sted i en orgasme, men det er ikke altid nemt at finde ud af, om "Pisk-av-av" betyder, at han han har nået min grænse, eller det blot betyder, at han skal holde en pause.. Det er jeg nødt til at fortælle ham en gang i mellem bagefter, og det betyder ikke, at jeg irettesætter ham eller prøver at bestemme, hvor hårdt eller hvor længe han skal slå. Det afgør han jo under alle omstændigheder i sidste ende selv, men han er ikke tankelæser, og han sidder ikke indvendigt i min mås og kan mærke reaktionen efter sine slag..



Pointe nr 2., det er også ok hos os, at jeg kommer med kommentarer som at jeg ikke tror på at tawsen kan slå hårdt nok til at der kommer mærker, at spanskrøret er bedre, osv.. Jeg siger det selvfølgelig fordi jeg er rigtig glad for spanskøret, men jeg siger det også som en lille udfordring. Sandheden, jeg troede virkelig ikke på at tawsen kunne lave nogen særlige mærker. Den anden sandhed; Det var ikke ment som en gulerod for at få ham til at prøve, i hvert fald ikke udelukkende.. Meeen jeg ville gerne have, at han alligevel prøvede..



Vores indbyrdes magtbalance vipper ikke ved den slags bemærkninger, jeg kan jo IKKE give mig selv smæk, og de orgasmer jeg onanerer mig selv til alene i mit soveværelse er ikke halvt så gode som dem jeg oplever sammen med ham.. Jeg bestemmer ikke om han følger mine små vink og forslag, men han påfører mig smerten med den hensigt at give nydelse såvel som med sin egen nydelse som formål. Og, sex, BDSM, Det, handler også om at give hinanden nydelse, nyde nærheden, hengivenheden.. Ud over at have en legeplads til alle éns sadistiske henholdsvis masochistiske tilbøjeligheder i øvrigt..



Sidste pointe, weekendens opdagelse, tawsen KAN sagtens lave mærker, som holder mere end blot et par dage..



.

5 kommentarer:

  1. Jeg er meget enig i dine betragtninger. Her er det faktisk et krav min Mand har fremsat, at jeg deler mine tanker. Det er til enhver tid Hans valg om Han vil bruge den viden.

    /kh

    SvarSlet
  2. @KunforHam,

    Tak fordi du kigger med!

    Ja, det er en måde at få problemstillingen ind i BDSM terminologien. Terminologi er en vældig interessant del af vores verden, måden vi f.eks. vælger at benytte os af små og store bogstaver, og de mange andre sproglige finurligheder og definitioner vi bruger.. Altsammen for nemmere at finde vores egen plads i et multifacetteret univers af kink..

    Kærligst,
    Fanny O

    SvarSlet
  3. Kære Fanny O
    Jeg er så enig med dig i dine betragtninger, og for mig er det en vigtig pointe, at vi ikke lader os begrænse af nogle nye kasser, når vi vælger at overskride de almindelige normer for seksuelt samvær.
    Jeg har det for eksempel svært med kategorierne tøz og slavinde. Hvorfor er det de eneste muligheder for en kvinde med submissive tendenser? Hvem siger, at man ikke kan være en Lady?
    Lady Jane

    SvarSlet
  4. I agree! Open communication is vital to a good relationship, and in a D/s situation, it is imperative!

    Neither of us are mindreaders, and it is vital that HE know he can push me more (if he chooses)...it is up to me to present any concerns/fears/thresholds...and up to Him to decide how to use that information.

    And I do believe that even married people should have and use safewords...."just in case"...

    nilla

    SvarSlet
  5. @ Lady Jane,

    Altid en lady, yderst vigtigt.. Man kan sagtens være en Lady, og have et twist af tøs over sig.. Heldigvis er vi sammensatte mennesker, nogle af os er 100% submissive, andre er rene masochister, uden et gran af submission.. Resetn af os, er en unik blanding af en hel masse, og endda en blanding som kan varíere i sammensætning.
    Tusind tak fordi du kigger med..

    @nilla
    Thank you again for reading and commenting my blog, I love yours!
    Again I am so pleased to read, that none of us is expected to be mindreaders. I am glad to know that magic thinking as to one person reading and knowing the mind of the other person is mostly only just that, magic thinking. We are adults and we take responsability for our kinks, Good For All Of US!

    xoxo

    SvarSlet