lørdag den 28. januar 2017

Går mænd også uden..?

Mig: PS Er liderlig, må jeg gøre noget..?
Ham: Nej.Næste morgen: Fingeren på telefonen, droppede det igen, vidste godt hvad svaret ville være..
I stedet, Twitter: Sådan en morgen man ved kan gå hen og blive en lang dag når man (læses jeg :-)) vågner med hænderne på kussen og ved man ikke må..Samme dag, Twitter: Note til selv: Tænke vejr når man vælger kjolelængde om morgenen, og ikke graden af liderlighed..
(Kjole, kortere end kanten af min jakke, og 0 gr. udenfor, en anelse køligt, jo, når min underbeklædning altid er strømper der er +/- selvsiddende og hofteholder.. I det mindste havde jeg ikke fået besked på at smide trusserne, endnu..)Aftenen gik med familiearrangement hos Ham.. Inden da havde jeg naturligvis.. taget trusserne af, for tilgængelighedens skyld. Og efter ordre, men det giver sig selv.. I bilen på vej sad jeg med spredte ben, mærkede den kølige luft op mod min kusses bløde hudfolder, og kunne ikke lade være med at mærke efter, om jeg nu også var våd. Hvis jeg skulle være i tvivl..Senere tog han med mig hjem. Hans lejlighed var fyldt af familien som kom langvejs fra og gerne ville overnatte, og der var jo masser af plads hjemme hos mig. Var ordene.. Ikke helt en undskyldning, men i hvert fald en kærkommen lejlighed. Indenfor min dør gik han hurtigt ind i stuen og satte sig hen på kanten af sofaen, foran de store panoramavinduer."Kom herhen.."
Foran vinduet. "Vend dig rundt, spred benene, buk dig forover."
Sådan stod jeg der, med røven i vejret og mine hænder hvilende og støttende mod knæene. Mens min kusse var fuldt synlig for hans inspektion, og røven i hvert fald synlig gennem vinduet for de som i naboejendommen ved et tilfælde kom til at kigge min vej.. Mens Hans kyndige hånd kærtegnede mine baller og checkede graden af min liderlighed med fingrene.. I et rigtig godt langt stykke tid, syntes jeg.. (Men grunden til at jeg ikke endnu efter 5 år har gardiner har, ja, sine grunde..) Hvorefter jeg blev lagt ned på gulvet op af en pude, fik hans pik i munden og besked om samtidig selv at kneppe min kusse med dildoen. Og om ikke at komme de første 3 minutter jeg gjorde det.. Han tog tid!Næste morgen kærlig udnyttelse af alle de nedre huller. Som Han bedst kan lide det, langsomt, hurtigt, hårdt, langsomt, hårdt, mere.. Og bagefter, slag mod røvens fulde omfang fra lår til hofteben med spanskrøret, slag så hårde som Han aldrig har slået før. Og jeg, som bare lå og prøvede at tage i mod smerten. For det.. gjorde.. ondt..! Og gjorde mig stolt.. Fik endda, da han var på vej ud af døren, lokket ham til at vende rundt i døren og give mig en lille runde slag til.. Så Han (naturligvis med Hans behov alene i tankerne ;-) ) ikke skulle få abstinenser de næste 6 dage hvor vi ikke skulle se hinanden..Strøtanken bagefter, da han gik ud af døren, spørg mig ikke hvor dén kom fra..
"Går mænd nogensinde uden underbukser..?".

3 kommentarer:

 1. Svar
  1. Interessant ;-). Hvornår for eksempel, hvis jeg må være så frimodig at spørge O:-)..?
   Tak for kommentaren!
   Kærligst,
   fo

   Slet
 2. Svaret er.......Nogengange.

  SvarSlet