torsdag den 12. februar 2015

Er vi pludselig blevet mainstream..? Vores nye navn, P4 BDSm..

Kære Alle :-).Nu hvor Fifty Shades of Grey har ramt os alle, igen, og hundredevis af danske husmødre ligger og stønner i dobbeltsengene i villakvartererne og drømmer om reb og om at blive holdt en (lille bitte) smule fast (kun en smule, for kontrol er stadig vigtig ;-)) er vi andre så blevet mainstream?En del af fascinationen omkring dette sorte univers har formentlig for mange været det mørke og hemmelige, forbudte.. For det må jo nærmest være forbudt at banke sin kæreste fuld af blå mærker, gagge ham/hende så de høje skrig ikke kan høres (nær så højt), og så binde ham/hende og gå væk på ubestemt tid for at nyde en velfortjent kop kaffe og måske læse en lille smule avis (eller min kinky blog, i al beskedenhed.. ;-))Nu har feberen ramt verden igen, selv på P4 lukker den kvindelige studievært orgastisk begejstrede lyde ud i æteren over det spanskrør som Torsten fra introgruppen i SMil Kbh har bragt med, mens den mandlige studievært nærmest ryster og bæver af skræk.. (Enten af angst for at blive udsat for spanskrøret, eller for at hans kvindelige kæreste skal komme med nye krav og behov hjemme i førbemeldte dobbeltseng..?)Så hvad så nu, er alt nu tilladt, det hemmelige helt væk, og vores verden i virkeligheden lidt kedelig..?Jeg tror noget vigtigt bliver glemt i hele debatten, igen igen, nemlig den del af "legen", som hedder tabet af kontrol.. En ting er kinky leg og smæk, som rigtig mange gerne vil, men vil de også det reelle kontroltab? Der hvor sexologen i samme P4 program ikke når ud med sine råd "Det er ok at give instrukser omkring sex i form af "jeg elsker når du gør..xx"  "Det tænder mig vildt når du...xx"  Hvad med den del der hedder "Jeg vil ikke have og jeg kan ikke lide..xx" - Hvorefter "jeg" bliver rystende liderlig af lige præcis det "jeg ikke vil", kontroltabet, at få rykket grænserne..Det mener jeg er en væsentlig del af universet, fornemmelsen af at have fået så mange smæk at huden næsten bløder (for masochister som jeg), at man er så langt væk i smerte (for nogen) og liderlighed (for alle) at man næsten ikke længere kender sine egne grænser, men er i hænderne på Ham, som gør, og som skubber én det lille stykke længere man ikke troede man kunne, og som man igen og igen bagefter drømmer om at opnå..Min tese, jeg tror simpelt hen ikke at de hundredevis af husmødre vil det kontroltab.. I virkeligheden.. Selv om mange VIRKELIG ville have godt af det.. Og, derfor bliver BDSm og SM aldrig helt mainstream..  Men, det vil glæde mig dybt og inderligt hvis de hundredevis af kvinder og deres mænd bare får lidt mere og bedre sex.. Det har alle godt af...

3 kommentarer:

 1. Jeg tror virkelig der er flere lag af udlevelse af SM.

  De som virkelig tænder på smerte og kontroltab som giver eller modtager. Hvor det går helt ind i kernen af deres væsen.

  De som besøger det af og til i varierende intensitet.

  Og så de som aldrig gør andet end at lege med det i blid form. For hvem det er lidt frækt, kinky eller rollespilsbaseret uartighed. Det er de sidste der er i spil lige i øjeblikket.

  De to andre kategorier ved godt hvad SM er eller hvor de skal finde inspiration og viden om det. Udfordringen er at nogen der tilhører sidste kategori ender i kløerne på nogen der er i første kategori. Det kan ende i gråd eller bare dyb skuffelse for begge parter.

  SvarSlet
 2. BDSm bliver sgu aldrig mainstream, men hvis man kan polerer det lidt, kan man vel tjene lidt penge på det så længe det varer.

  Det næste hit bliver vel sodomi. What do I know whatever.

  Mvh
  Manarche

  SvarSlet
 3. D'Herrer, jeg har nu set filmen, og føler mig lidt mere kompetent til faktisk at have en mening :-). Jeg er enig med D'Herre DOL at der er flere lag af udlevelse af SM, og, det glæder mig hvis filmen giver nogle flere gode rusketure i sengene rundt omkring i Danmark og verden.

  Hvad jeg derimod kan bekymre mig om er det noget forvanskede billede af SM og BDSm som jeg faktisk mener filmen giver. Den roder noget rundt i begreberne i forhold til hvad Dominans og submission egentlig er, uden at jeg i øvrigt skal kaste mig ud i en diskussion om definitioner mener jeg alligevel at have en nogenlunde fornemmelse af begreberne og de ting de kan indeholde. På den anden side kan filmen næppe karakteriseres som værende meget andet end en noget moderne Barbara Cartland-agtig film om fattig kvinde møder rig Hertug (som inden hende har haft talrige elskerinder), men som omvendes af hendes renhed og uskyldighed, og bliver til et bedre menneske.. Og som sådan er den ret uskadelig

  D'Herre Manarche, jeg er enig i din betragtning for så vidt at jeg dog ikke tror at sodomi bliver næste hit i Hollywood, heller ikke i film 3 af 50 shades, som sikkert for pengenes skyld bliver delt op i en del 1+2, for at forlænge pinen :-)

  SvarSlet