søndag den 21. december 2014

FannyO som Frue..?

Nej, han har ikke friet ;-). Jeg er også så traditionelt skruet sammen, trods alt, at jeg synes det er en god idé at bo sammen først. På den anden side er det jo ikke rigtig traditionelt, er man rigtig gammeldags traditionel flytter man først sammen efter man er blevet gift. På den tredje side, har man også først sex efter man er blevet gift. Så jeg kan vist ikke rigtig betragtes som Traditionalist..
Men, det var et sidespor.. Det fruelige.. Det er formentlig de fleste bekendt, enten i fantasien eller som reelt udlevet, at denne ens egen kinky verden ofte er i udvikling, stepvist og afbrudt så fortsat for nogle, kontinuerligt for andre. Inden for det samme spor for nogle, ud af grene for andre..
For mit vedkommende har jeg fra i starten at have behov for meget firkantede definérbare kasser fundet ud af at intet, heldigvis, er sort hvidt, og uden videre kan puttes i kasser. Hverken sex eller kink, grænser eller mangel på samme.. Hvad der var en grænse og et absolut no-go i et årti kan ændre sig i det næste, og de største glæder kommer af åbenhed for hvad der nu måtte byde sig, selvfølgelig mens man hele tiden mærker efter i sig selv, for man skal have sig selv med i processen..
Så hvad handler alle disse ord reelt om.. Tjaeh, bloggen her blev oprindeligt startet fordi Herren og jeg sammen havde et lille eventyr med en anden kvinde. Det har der ikke været meget af i mellemtiden, men det betyder ikke at jeg ikke kan nyde fornemmelsen af bløde velformede bryster og en lækker, spændstig og fast kvinderøv, og have tanker om gerne at ville have den fornøjelse igen.. Så, vi har kigget os omkring efter forskellige muligheder, med nøgleordene åbenhed og nysgerrighed..
Så dukkede der denne unge kvinde op.. Sød, charmerende, sjov, virkelig lækker.. Ung.. Hun troede jeg var dominant og frue.. Længere snak om det det var jeg i hvert fald ikke, klart submissiv, og meget masochist.. Men smuk var hun, noget så smukke bryster, velformet mave, perfekt buede, runde baller, og fik jeg sagt det, meget ung..! Og der var jeg, i øvrigt med en helt fast overbevisning om ikke at have lyst til "ulykker" uden min Herre. Det har jeg stadig ikke, men i mig bobler alle mulige gode idéer om hvad man kunne udsætte sådan en smuk og dejlig lille tøs for.. For, indrømmet, submissive masochister er mestre i selv at finde på hvad man kunne blive udsat for, eller lade sig selv udsætte for, hvis det nu skulle være.. (Hvem sagde mind-fuck..) Nu er det bare vendt en lille bitte bitte smule om inde i mit hoved, for jeg kunne jo.. Det kunne jeg faktisk godt..
Hvad jeg kunne have lyst til for pigesex...

2 kommentarer:

 1. Kære Fanny O,
  Dejlig og særdeles velskrevet blog.
  Følgende afsnit i sidste indlæg...:

  "For, indrømmet, submissive masochister er mestre i selv at finde på hvad man kunne blive udsat for, eller lade sig selv udsætte for, hvis det nu skulle være.. (Hvem sagde mind-fuck..) "

  Nuvel, har læst en række steder hvordan submissive kvinder fra tid til anden kommer med "slet skjulte hentydninger" på forskellig vis, skal ej heller mange uger tilbage i historikken for at finde aktuelle eksempler fra eget gadekær, men det er nu alligevel dejligt at smile over noget så genkendeligt, denne form for "skattejagt" får formentlig andre end mig til både at smile, grine og elske sin KVINDE, tak for din beskrivelse :-)
  Kærligst
  Sebastian

  SvarSlet
 2. Kære Sebastian,
  Tusind tak for din kommentar, og tak for komplimenten, meget! Tak fordi du læser med :-).

  Du har ganske ret i at vi er nogle stykker med gode idéer til sadistiske planer, gerne også udsat for egen ryg og bagdel. Jeg har valgt at kalde mine idéer for en ønskeseddel, for, Herren kan ikke læse tanker, og han er jo nødt til at vide hvad der foregår i min uartige lille hjerne for at kunne gøre noget ved den ;-). På den anden side kan jeg jo ikke få ham til at gøre noget som helst, han ikke selv vil, så enhver uartig fantasi har sin begrænsning præcist dér.. Og, det har aldrig været sjovt selv at svinge spanskrøret over egen røv, også frygteligt svært at ramme :-).

  Kærligst, og med ønsket om et godt og kinky nytår,
  FannyO

  SvarSlet