mandag den 24. november 2014

Luft..

Weekenden startede egentlig en anelse udfordrende..
Jeg fik udfordret min egen submissivitet og mine grænser. Alvorlig snak som sikkert fortjener sin egen blog, men som efter diskussion og lidt mere end dette blev talt til ro og til en anden forståelse. Som i sidste ende har gjort min Herres og mit forhold endnu tættere, men nemt er den slags ikke.. En luft som er tung af opbragte følelser, og med en stemning som der nærmest kan skæres i. Hvordan får man løst op på det. For tale er ikke altid nok, nogle gange skal der en anden form for udladning til..Som mig, der i huset langt væk efter vi netop var nået frem, efter den lidt trykkede og en smule for høflige stemning i bilen, valsede ind foran ham og spurgte, hvornår det var tid til make-up forsonings sex..Skal vi bare sige at jeg ikke engang nåede at få dynejakken af.. Faktisk gik der over et halvt døgn på trods af sex og smæk flere gange inden det lykkedes os også at have sex nøgne.. Inden da var det i variationer af dyne, jakke, vest.. Det var et koldt hus, men mest inden vi nåede frem og begyndte at dampe rundt i rummene..Det blev en weekend med en følelse af nærmest konstant liderlighed og opstemthed. En weekend hvor der ikke skulle mere end en enkelt berøring eller et frækt ord til før luften blev trykkende varm og dirrende.. Hvor jeg fandt mig selv siddende med spredte ben det meste af tiden jeg sad ned. Fordi det nu én gang bare var det rareste.. Nemmeste.. Og kildede så dejligt..Men, hmm, hvad lavede vi så, ud over at bolle som 2 overophedede duracell-kinkyniner.. Tjaeh, meget af det forsvinder i tåger af varme, grineflips, hede og liderlighed.. Svansen rundt i nøgenhed eller bh, hofteholder og strømper, og ikke så meget andet. Ikke noget andet.. Nydende min egen krop og den sanselighed og sult som jeg så rigeligt fik stillet på ham og mig selv, hele weekenden. Brug af alle huller, især det bagerste.. Fordi han har opdaget jeg har et ganske særligt tændpunkt dér.. Mange "ting" blev udnyttet, en del af dem også indbefattende luft.. Min svansen, og følelsen af at være lækker, forførende femme fatale, brat stoppet af al den luft som skulle ud igen. Og ud igen. Og ud igen!! Mens han drillende og skraldgrinende (for)fulgte mig rundt i hele! huset for endda nærmest at tage tid på hvor lang tid en kvinde rødmende kan gå og fimse efter brug.. Jeg sagde jo Duracell...

2 kommentarer:

 1. I stedet for Duracell kunne det vel tænkes at være jet-strømmen, der drev "silden" rundt i huset :-) - ikke som en jetjager men som en jet-jaget med (pilot-)en i slipstrømmen ;-) .
  Det må være en meget tilfreds "pilot", der har oplevet en week-end med SIN kvinde så hed og tilgængelig.
  Kærligst
  Domus

  SvarSlet
 2. Kinkyniner!!!!!!!!! HA!!! Den var god. Din kamp med forfængeligheden, er velskrevet godt beskrevet og interessant. God slående jul, og et knaldgodt nytår til dig.

  Mvh
  Manarche

  SvarSlet