søndag den 1. september 2013

Lidt af et mareridt - Eller bevis på at jeg ikke lider af penis misundelse..

Jeg havde lidt af et mareridt i nat!Drømte, at jeg på en eller anden vis var blevet til mand med pik, men stadig var mig.. Min Herre var også med i drømmen, og ham måtte jeg jo sige farvel til, han er ikke til MsM, første del af mareridtet. Anden del, at jeg også var betaget af en kvinde, jeg som mand skulle have sex med. En kvinde som jeg skal have et møde med arbejdsmæssigt i næste uge, som jeg på ingen vis er tiltrukket af, og som jeg overhovedet ikke fatter er hoppet ind i min drøm (og nej, der er IKKE noget ukendt ubevist fra underbevidstheden dér! Ud over at jeg ikke ser frem til mødet :-)). Men altså, anden del af mareridtet, en elskovssene hvor jeg havde frygteligt mas med at få pikken op i hende fordi jeg bare ikke kunne få ind i mit hoved og hænder at pikken mellem mine ben og som jeg følte mellem fingrene var min egen og skulle op i hende..!Så jeg gætter på jeg ikke behøver bruge penge til en strap-on..Måtte i øvrigt lige sikre mig, da jeg vågnede i morges, at min klit var på plads og at alt fungerede som det skulle...

1 kommentar:

 1. Jeg kan ikke lade være med at tænke ver, om du har en arbejdsmæssig/stillingsmæssig ledende/overordnet rolle i forhold til den kvinde, du skal have møde med.
  Du ser IKKE frem til mødet --
  Jeg forestiller mig,at du ville ønske at have din mands evner i jeres forhold i situationen overfor den pågældende kvinde. At du kunne bibringe hende den samme ro og afspændthed trods en ubehagelig "samtale" - det man også kalder en "venskabelig samtale" i visse sammenhænge.
  - at hun fornemmer, du har sagt/gjort det rigtige overfor hende - til gavn for hendes eget bedste og derved i sindet finder den ro, afspændthed og balance, som du finder, efter din mand har haft dig "under behandling".
  Pikken, du vil have op i hende, ser jeg som symbolet på din mening, du vil overbevise hende om, er den rigtige, så hun vil modtage den og finde den som værdi for hende(s) videre funktion. Din kvindelige empati gør, at du ikke kan bære, at hun får det dårligt.

  Phallos-syndromet (pik-misundelsen) drejer sig ikke blot om det fysiske, men også om at kunne agere på mandens præmisser i "verdenen uden for sengen" - altså kan der godt ligge lidt deraf i din drøm.
  Du ville frygte, at hvis du kunne agere som mænd, ville du miste den kvindelighed, du mener, din mand sætter pris på.
  - Gør han helt bestemt også ;-)

  Jeg kunne godt tænke mig at erfare, hvorvidt jeg træffer rigtigt. - Hvis det bliver for privat, er du velkmmen til at svare mig pr. mail (finder du på min blog).
  Du har tidligere udtrykt ønske om, at jeg udgav mine kommentarer som indlæg på min blog (betragter jeg som en ros. TAK). De er jo relaterede til de indlæg, jeg har reflekteret på, så jeg er ikke helt klar over, hvilke, du mener, kunne overføres som indlæg.
  Svar mig gerne også via mail.
  Kærligst
  Domus

  SvarSlet