tirsdag den 23. april 2013

Lockout..

Der er en smule kinky lockout for øjeblikket.. (Og jeg bruger ikke kun ordet fordi en google søgning på ordet så kan give et par ekstra hits på min blog.. :-)).Men, mulighederne for sjov er små, sidste uge blev børnepasningen f.eks. varetaget af min mor, som, da hun bor langt væk, sov på en madrads i stuen, fulgt af min far, som kom op til weekenden, hvilket ikke just gjorde det nemmere.. Og, de snorker begge to meget tydeligt og hørbart gennem mine franske døre ind til soveværelset..Så er det jo heldigt at jeg til stadighed kan glædes over de rislende følelser af begær og liderlighed som løber gennem min krop da der søndag morgen alligevel blev mulighed for en stille morgenstund med en vredet brystvorte og fornemmelsen af ham tæt bag ved mig og inde i mig...

4 kommentarer:

 1. Fik du nogen sinde afprøvet noget med Brillefetish?. Vi kom ikke så langt omkring dette emne sidste gang. har du lyst til dette?

  SvarSlet
 2. Åhhh ja altså. Somme tider må lidesen foregå i stilhed - de mødre skal da heller ikke følge med i alt (selvom de vist gerne ville det); men mon ikke det nu snart er tid til at tørre støvet eller måske endda muggen af røret, så det atter kan blive motioneret ;-). Den lockout kan være skyld i meget forfald!
  -- På den anden side: "man må da sige, at lærerne rigtigt er blevet spanket."
  Kh
  Domus

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Domus,

   Griner en smule, tror præcis det var hvad han gjorde i morges, pustede støvet af spanskrøret inden han tog det i brug.. :-) På den anden side, ingen har vel taget skade af en smule støv..

   Rigelig offentlig spanking for øjeblikket, og vist lige meget om det er lærerne eller lægerne. For et par år siden var det jordemoderne, og jeg har hørt politimændende også står for skud. Eller smæk..

   Måske i øvrigt lidt at et kinky scenarie, lægen m/k på sin egen briks / gynækologiske leje til uartig brug af en opfindsom patient, eller skolelæreren som står klar med fingrene for en elevs linial. Eller skoleinspektørens..

   Kærligst,
   FO

   Slet
 3. Kære "stærke briller".

  Jeg har en meget nær ven, som er ægte fetishist, og som har lært mig, at jeg ikke rigtig kan bryste mig af at have den tilbøjelighed. For mig vil det være rekvisitter i forhold til at gøre min elskede glad (og lysten), og da han ikke har en brille fetish bliver det vist ikke aktuelt. Jeg er glad for stramme bukser over røven og højhælede sko, men at kalde det en rigtig fetish er forkert, da det ikke er en nødvendighed for mig for at blive ophidset.. Tydeligvis.. Så en brille eller anden fetish bliver vist aldrig rigtig aktuelt. Men er til enhver tid med på en snak om emnet, hvis du ønsker dette :-)

  Kærligst, FO

  SvarSlet