søndag den 6. maj 2018

Tanker omkring mit D/s liv..

Tanker omkring hverdagen i et Dominant / submissivt parforhold..Hos min Herre og kæreste og jeg er rollerne som udgangspunkt de samme som de har været hele tiden i vores forhold, men der er forskel på hvor firkantet de bliver udført i hverdagen. I starten af vores forhold havde vi, måske især jeg behov for meget sikkert at fastslå vores D/s relation, og det var vigtigt for os at forholdet skulle funderes i det at være Herre og underkastet / slavinde, frem for primært at være kærester. Jeg tror at de bedste D/s forhold indledes og grundlægges ved at man meget firkantet får lagt rammerne fra start. Så er det nemmere hen af vejen at give plads til en vis fleksibilitet. I starten sad jeg stort set altid på gulvet, når Herren var på besøg, der var stort fokus på altid at sørge for at Han havde hvad han havde brug for, af såvel kaffe, vin, ro, sutten pik.. Ligeledes var der stort fokus på hele tiden at være opmærksom på fra min side i at finde glæden i at Han var tilfreds mere end at jagte min egen tilfredsstillelse. Som regel var og er han yderst opmærksom på min nydelse også.. Jeg har aldrig været underkastet på dén vis før, og for en selvstændig kvinde som jeg krævede det trods mit ønske om at indtræde i præcis den underkastedes rolle en del tankevirksomhed for at finde min plads. Dertil hørte mange telefonsamtaler især med vejledning, overvejelser og tanker omkring rollerne og hvad det vil sige at lade sig underkaste på den måde min Herre ønskede og ønsker at jeg skal.
Som tiden går sidder jeg lige så meget i sofaen som jeg sidder på gulvet, med den bemærkning dog, at et blik fra Ham eller et knips, og så er jeg nede på gulvet igen.. 
Hvad angår roller så går det selvfølgelig på det seksuelle, at jeg følger hans ønsker og gør som han siger, men også de mere generelle, uden at jeg dog føler jeg er en forklædeklædt 24/7 hausfrau hvis plads udelukkende er i køkkenet. Men hvor meget jeg præcis er i køkkenet, og hvad jeg laver der, bestemmer selvfølgelig min Herre. Man kan også lave andet i et køkken end mad..Et andet sted som hjælper til at holde fokus på min rolle og mine opgaver er et besøg i Det Sorte Selskab. Det er som sådan både en måde at træde lidt væk fra hverdagen, et sted hvor fokus samles fuldstændig på vores roller, men også en måde at huske på at rollerne ikke bare er roller, men sådan som vi er. I det sorte selskab er rollerne fordelt så knivskarpt, at bare det at træde ind af dørene giver ro og fokus, plus, en god portion liderlighed.. Fra Hans side har jeg aldrig oplevet at han var i tvivl om hvad han ville i forhold til mig, det er som regel mit eget hoved der laver rod i tingene, og har brug for at blive sat på plads. Det giver D/s en formidabel mulighed for, fordi der ikke er så meget tvivl om hvem der i sidste ende bestemmer, hvis der opstår et spændingsfelt. Vel at mærke på den måde at jeg ikke bliver slået på plads, skældt ud eller hevet rundt med, men fuldstændig roligt holdt fast og forklaret, at det ikke kan være anderledes, og at det er hvad mit hoved og min krop har brug for. Hvilket ved tanken alene gør mig liderlig, magten han har, ved at kende mig, og tage ansvaret for os og vores forhold.. At jeg så også kan lide at blive slået lidt på plads er en helt anden sag..Hvad angår mere konkrete ritualer, så skal jeg altid spørge om lov til at tisse. Også når jeg er på arbejde, når jeg er sammen med veninder, med mine børn osv. Der kan gøres undtagelser, men det er ikke altid når det er belejligt for mig. Jeg binder Herrens snørebånd når han har snøresko på, tager hans jakke når han kommer på besøg og giver ham den på igen når han skal af sted. Og frem for alt, sutter pik når han vil have suttet pik, og lægger altid fisse og røven til, hvis det ønskes af mig. Ingen af tingene er dog just noget jeg har svært ved at overtale mig selv til at gøre..Ovenstående ord skrevet til EB til brug efter ønske :-). Jeg er åbenbart lidt vild.. O:-) :-Dhttps://ekstrabladet.dk/sex_og_samliv/proev-denne-vilde-form-for-parforhold/7143375

Ingen kommentarer:

Send en kommentar