tirsdag den 8. december 2015

Black Friday..

Black Friday??? Jamen er det ikke fredag aften uden børn..?
Coming right up.. – og det gjorde den, mere om den måske en anden gang, men sådan er det når man ikke liiiige får gjort skriverierne færdige samme dag som man startede ;-)..
Og med det i tankerne prøver jeg på at huske fredag aften 14 dage forinden. Erfaringen siger mig at man skal sørge for at skrive sine blogs ret hurtigt efter begivenhederne er sket, ellers går vigtige detaljer tabt.. Men så er spørgsmålet jo også, skriver jeg for at huske, skriver jeg for stemningens skyld (indrømmet, bliver ret liderlig af at genopleve mens jeg skriver), eller skriver jeg for på ekshibitionistisk vis at fortælle, og måske også gøre andre en smule varme i kussen eller pikken.. Nok lidt af det hele.
I hvert fald, fredag aften 14 dage forinden, børnefri.. Vi har længe været enormt dårlige til at lege om aftenen, selv om vi ikke har børn hjemme, så er der lige noget i fjernsynet, fredag er den aften hvor sofaen er mest sulten (bliver simpelt hen slugt af den sofa, så tit…), og går der for længe fra vi har spist til vi har sat os, ja, så forsvinder ”øjeblikket”, og der skal virkelig meget til at samle sig sammen til uartigheder..
Fredag 14 dage forinden gik det ikke sådan. Han brugte godt nok lidt tid på at finde sin blind-fold uden held, men da jeg alligevel ofte lukker øjnene besluttede han sig for at det nok gik alligevel, jeg er jo en lydig kvinde der holder øjnene lukkede hvis han beder om det ;-). Blind-fold’en dukkede i øvrigt op foran min seng om mandagen, jeg opdagede den mens den ældste sad i min seng med sin computer.. Prøv lige at smugle sådan en væk uden at en teen bliver mistænksom.. For ikke at nævne at yngstebarnet undrede sig over hvorfor der lå et et reb på hendes gulv.. Host.. Det var en god fredag..
Når der går så lang tid inden jeg får skrevet bloggen kan jeg ikke huske detaljerne, men mest følelsen, så her blot et par stemningsbilleder..
Jeg ligger på ryggen i sofaen, med lukkede øjne (blind-fold væk, husker du..). Jeg kan faktisk ikke huske om jeg i det øjeblik var nøgen, eller om jeg stadig havde Bh, trusser, suspenders og strømper på.. Jeg tænker nøgen, følte mig i hvert fald sådan.. Smerten i kussen da pisken ramte dér huskes i hvert fald som nøgen.. Piskeslag på piskeslag mod bryster, mave, kønsbenet, kussen, lårene.. Smerten som bare bed, forskellig afhængigt af hvor hårdt han slog og hvad han brugte.. Den lille læder flogger med røde snerter (gave fra venner, tak for den..!), den større flogger med tykke firkantede snerter (gave fra mig til ham, hvordan kunne jeg dog finde på det..!?), og som jeg husker det, vist også den korte bullwhip med knuden i enden.. (købte vi sammen, hvor kunne! vi dog finde på dét!?) Glemte at nævne hvor meget jeg elsker fornemmelsen af aldrig at vide hvor han rammer og med hvad.. Liderligheden går lige i hjernen.. Og i kussen..

Bagefter, bundet hen over spisebordet, liggende på maven og med røven strittende bagud og parat.. Hænderne bundne ud mod siden og fast ned mod hver sit bordben. Mens fødderne i strømper kæmpede for at holde mig lidt stående på benene bare lidt længere.. (strømper og suspenders altså stadig på..) Fornemmelsen af spanskrøret mod mine baller, på liderligheden og efter bare at mærke slagene og ham bag dem.. Følelsen af til sidst at blive taget og brugt bagfra.. I begge huller.. Fantastisk fredag..


.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar