søndag den 19. juli 2015

Sex eller en tur i søen..

Sådan var de valgmuligheder jeg gav Ham kl. 7.20 om morgenen.. Det var egentlig ikke ment så bestemt som det kan lyde, men jeg skulle nå en hel del inden jeg var nødt til at køre fra huset og ham, og begge dele var ikke en mulighed. Turen i søen havde vi sådan set aftalt aftenen for inden, meeen, den var ca. 18 gr. "kold", og ikke en yndlingsbeskæftigelse at hoppe i kl. halv 8 om morgenen, når man er dynevarm.. (Hører I alle søforklaringerne..)Men, det var altså valget jeg gav ham, da jeg hoppede op i sengen og lagde mig ovenpå ham.. Og så var det klart, det var søen som kaldte.. not.. ;-)
Så, da første valg var taget, gik ret nemt for hans vedkommende, gav jeg ham et andet, eller rettere et spørgsmål.. "Tror du man kan slå stille med et spanskrør..?"
Det troede han godt man kunne, og stor var glæden da jeg så at det tykkere yndlingsspanskrør var havnet i huset og ikke i Kbh..
Så, alt i alt en yderst vellykket morgen, hvem kunne vide at det kunne gå så nemt.. ;-).

2 kommentarer:

  1. Er det passende at bede sin herre om at træffe den slags valg?

    SvarSlet
  2. Nej, det er det sikkert ikke, det var formentlig min herre der skulle have givet mig de pågældende valg ;-). Men, jeg har dog en tydelig fornemmelse af at min herre på trods af de givne valg kunne have fundet en helt tredie løsning, hvis han havde fundet den bedre, samt at han formentlig havde fundet en passende konsekvens hvis han havde taget valgmulighederne ilde op ;-).

    Hvad angår spanskrøret, tjaeh, så er det ikke mig som fører hånden, og den værste straf er han siger nej :-).

    Nogle gange må man forlade sig på sin herres velvilje O:-)

    SvarSlet