søndag den 17. maj 2015

Forventningens glæde..

Forventingens glæde er en rigtig god ting, men det kan også være en yderst farligt. Hvem kender ikke til den grumme skuffelse, når man ønsker sig en cykel, og får en bog i stedet for. Eller et guldarmbånd, og får en Eva trio gryde.. med låg..!! Selv om det var, og stadig er, et fint låg, så var det bare ikke rigtig godt..




Af sted drog vi i hvert fald, som vi har gjort så mange gange før, til huset langt ude i skoven. Krydret grundigt med forventningens glæde, da det var, faktisk, ca. 3 måneder siden vi rigtigt havde, om man så kan sige, slået til Søren (eller i dette tilfælde, til fannyo.. ;-) )




Starter man med slutningen, ja så endte det med at jeg fuld af overdreven energi stod og støvsugede min bil!! (Sådan ca 2 år siden det sidst er sket, og hvad kan man så udlede af det, fannyo er en grissebasse ;-). Eller at éns far eller værkstedet har gjort det for én.. ) Det var vel at mærke efter han havde kørt mig 11 km ud af en grusvej ind i skoven og sat mig af, så jeg ellers bare kunne løbe hjem.. Indrømmet, jeg havde selv bedt om det, og det tager måske lidt af den sadistiske glæde af historien, på den anden side, masochister som jeg beder om smæk, tit, men bare fordi man beder om noget er det jo ikke altid sikkert at man får det.. Det var i hvert fald en god løbetur, selv om jeg samtlige 11 km uden undtagelse, kunne mærke smerten fra mine ømme baller. I starten af turen mærkedes det nærmest som om mine baller var transformeret om til 2 meget store, hængende, ømme bryster som voldsomt gyngende rev i min krops blå mærker og ømme punkter ved hvert eneste løbeskridt.. Og jeg har altså ikke røv i den størrelse, ej heller som Kim Cardashians, selv om min heller ikke er helt lille..




Hvorfra så smerten. Fra aftenen inden, hvor jeg stod bundet og banket med såvel single tail som flogger og det tykke spanskrør.. En anelse tilbageholdende, for det var trods alt længe siden.. Ikke at det viste sig at betyde noget som helst for masochisten som ikke helt havde nået sin grænse, hvilket jeg forsigtigt og med bævende hjerte kom til at pippe, næste morgen.. Med det resultat at han længe, længe, med rolige, faste og regelmæssige slag med det tykke spanskrør ramte ballerne igen og igen, så hele min krop sang i rislende fornemmelser, nydelse, liderlighed og smerte.. Indtil han vist syntes, at nu var det nok (Hans ord, grinende: Det er hårdt arbejde at være sadist, man får megen motion!!), og med 4-5 hårde, hurtige slag gjorde en ende på eller kål på enden..




.

torsdag den 7. maj 2015

Når Han "glemmer"..

En weekend genoplevet i tankerne..:



Af sted på weekend drog vi, som så ofte, til huset langt væk, og uden børn. Vi havde ikke været af sted alene i flere måneder, og jeg havde glædet mig som et lille barn i en slikbutik, eller snarere, som en lidt halvtræt arbejdshoppe som bare ikke fik den ferie hun havde brug for sidst, pga snot og virus. Hvis hopper da ellers kan blive forkølede..?



Vi har en checkliste vi går igennem i bilen på vejen, i sig selv det helt forkerte tidspunkt for en checkliste, for vi vender ikke rundt og henter glemte ting, de fleste ting kan vi klare os uden. Eller også kan vi blive nødt til det. I dette tilfælde talte vi om det tykke, lakerede spanskrør, som nok så fint opholdt sig, og stadig opholder sig, i mit garderobeskab.. Og, der står det vældig fint.. Han grinede af den vist hørbare lette panik i min stemme, og jeg tror han overvejede om jeg faktisk kunne finde på at bede ham vende rundt og køre 50km hjem igen, efter et spanskrør.. Beroligende sagde han med et smil, at jeg altså ikke behøvede at bekymre mig. Jeg burde have anet, hvad der ventede mig, og at han ville tage det som en nærmest pligt at sætte mig bare en lille bitte smule på plads..



Normalt er seancerne noget vi går og bygger op til i løbet af weekenden. Den første aften er afslappet, jeans og rack sokker og benene op på sofaen, vin, hans lækre mad, og uvægerligt, hvis ikke vi "gør" et aller andet, frikadellen fannyo's falden i søvn på sofaen.. Denne aften, efter hans fødder (og mine ;-)) var blevet velanbragte sammen med en kop kaffe, faldt roen på os. Troede jeg..



"Jeg har tænkt mig at du nu skal have nøgen overkrop og jeans på, og så vil jeg slå rigtigt til.." Sagde han og kiggede på mig.. Og jeg fik besked på, at gå op ovenpå.. Var underligt fnisende og nervøs, trods alt, jeg ved jo hvad smæk på nøgen røv er, men bukser.. Hvor hårdt kan han så slå, hvor meget kan jeg mærke. For slet ikke at tale om den nøgne overkrop. Der var nøgen både på ryggen og foran..



Jeg blev stillet midt i rummet, Masters bedroom (af en eller anden grund et ret korrekt ord for dét soveværelse), bundet med hænder foran kroppen og derefter trukket op mod loftet og surret rundt om én af loftsbjælkerne.. Og så fandt jeg ellers ud af, at Hans mange timers svømning og fælden træer i skoven bestemt havde betalt sig, hvad angår piskeslag, som ikke føltes mindre kraftige gennem de stramme jeans.. Og ellers var der ryggen, som også fik sin del af fornøjelsen..



Bagefter tog han bukserne af mig, og stak en finger direkte op i min drivende våde kusse.. Bare for at bevise en pointe.. Bandt rebet om hænderne foran op og trak dem bagud og bandt dem op mod bjælken så stramt, at en hver bevægelse øgede trækket i armene medførende, at jeg stod vældigt stille og let foroverbøjet i den mindst ubehagelige stilling.. Gaggede mig, så jeg ikke kunne skrige af smerten.. Og brugte floggeren igen, fuldstændig lige så effektiv i situationen som spanskrøret jeg ikke på nogen vis skænkede en tanke..



Da han stoppede og jeg udmattet stod og lod rummets lyde fylde ørerne hørte jeg, at han stod med olien ovre ved sengen, og en tanke fløj igennem mig, at nu ville det da faktisk være rigtig rart og behageligt med lidt oliemassage.. Hvor den tanke så end kom fra?? Jeg blev i hvert fald løsnet fra bjælken og på vaklende ben ført over til sengen hvor jeg blev bundet igen, med arme så stramt spredt ud mod hjørnerne af sengen, at jeg skulle ligge helt stille for at det ikke gjorde ondt, Ben lige så spredte, magic wand bundet fast på indersiden af det ene lår efter et par velplacerede dråber olie.. Forstår helt uskyldigt stadig slet ikke at det var nødvendigt, men det kan have været for effektens skyld.. Gag, nåh ja, ikke at forglemme, det var der også, den bedste, Hans pik..



.............



Og hvorfor jeg lige kom i tanker om den weekend.. Det kan have noget at gøre med, at Herrens arbejdsprojekt er overstået, og jeg i weekenden blev vækket, og jeg mener vækket, åh så effektivt, og stadig rødmende over tanken, af hans finger pressende mod mit bagerste hul..
Og en Kr. Himmelfartsferie venter forude..



.