torsdag den 18. oktober 2012

Efterår..

Pyh, der er godt nok gået for meget strikkeri i den, når der kan gå 2 uger uden at jeg skriver på min blog.. Jeg har overvejet lidt hvorfor, men dybest set er det nok, fordi jeg mangler en smule inspiration. Det er muligvis ikke tilladt for en submissiv kvinde at beklage sig, på den anden side er det et faktum, at masochist kvinden altså mangler nogle smæk i numsen.. Og at det helt sikkert er en medvirkende årsag til de manglende ord. Plus strikketøjet.. En i hvert fald delvis substitut, så hvis han tog pindene ud af hænderne på mig og tog mig hårdt op af køkkenbordet bagfra ville jeg helt sikkert glemme alt om ret og vrang masker.



Jeg har oparbejdet et behov, som der for øjeblikket ikke er mulighed for helt at tilfredsstille, de familiemæssige omstændigheder, osv., bla bla, men jeg har også fundet ud af, at jeg har lært at lukke lidt ned for drifterne. Det er trods alt ikke særlig sjovt, og ej heller specielt konstruktivt at gå rundt at være konstant liderlig når man ved der går 14 dage inden næste gang. Det er der helt sikkert nogen som trives med, men det gør jeg helt sikkert ikke. Jeg får kulder, ergo strikketøjet.. Fortalte jeg i øvrigt, at det er fremragende underholdning at strikke og høre lydbog. F.eks. er den lydbog jeg hører lige nu ikke så ringe endda. En genopdagelse af John Clelands "Fanny Hill", én af mine navnesøstre, og hvilken søster.. Hendes beretning er i hvert fald rigeligt nok til at gøre mig grundigt våd i kussen. Nedenunder strikketøjet..



Og, som et p.s. Jeg havde faktisk fantastisk efterårsweekend sidst, ude i hytten i skoven, midt mellem svampeplukning og hjemmebag endnu en lektion i, at jeg bliver mere og mere masochistisk, når han bruger spanskrøret, og at jeg igen og igen mærker hvordan at slagene i stedet for bare at være noget jeg gør for hans skyld, bringer mig ud i en sanselighed og i en følelse, som om ikke kun meditativt også er ren lyst og begær efter mere. Begær efter flere af hans slag, efter følelsen af smerten, som føles mere og mere anderledes, stærkere, og, ja, gør mig liderlig..



.