søndag den 27. februar 2011

Positiv tænkning / føling..

Jeg læste på en anden blog for nylig en vis frustration over hvordan blogs'ene generelt kan have en tendens til at vise et glansbillede af et liv ind i mellem. Jeg tror der er mange grunde til det, men, for mig selv til at skrive som jeg gør, er grundende følgende, om jeg skriver glansbilled-agtigt må andre afgøre..

Mit liv og min dagligdag er lige som alle andres ind imellem præget af udfordringer (positiv tænknings-sprog, i virkeligheden problemer..). Jeg forsøger at lade være med at jamre, men ind imellem bliver det for meget, også for mig, med min i øvrigt positive indstilling til tingende. Jeg har f.eks. et retsligt opgør kørende med den mand jeg blev skilt fra for 2 år siden, og hvis noget kan stresse mig, er det det.. Men, jeg vælger at tackle tingende på den måde, at jeg selvfølgelig taler om alle mine bekymringer med min kæreste, min familie, mine venner, skriver også til dels om det på min vanille blog, men, her, handler det om noget andet. Det handler om den glæde, jeg finder ved det bdsm liv, jeg har opdaget og lever, det handler om skønne positive tanker og følelser, og det handler om at jeg gennem mit sexliv får så meget godt og positivt tilbage, at det er en måde for mig at tackle de mere trælse ting. Den bedste terapi, for mig..

Oplevelserne med min herre får mig til at glemme mig selv og mine bekymringer, i skønne følelser i blandet pinefuld og lystfyldt smerte og orgasmer, og det er hans gave til mig, OGSÅ når jeg er ked af det, og synes alting driller mig.. (Hvad alting i øvrigt ikke gør, kun min s... af en eksmand :-D)

Når jeg skriver min blog oplever jeg det samme, glæden ved at fortælle min herre på en anden måde, hvad alt hvad han og vi gør sammen betyder for mig, og selvfølgelig, på slet skjult ekshibitionistisk vis, og til egen og andres fornøjelse forhåbentlig, at dele det også med andre..

Og, i den virkelige verden sidder jeg lige nu ikke iført det normalt sexede / pæne sorte tøj eller de stramme jeans, men iført ildelugtende løbetøj, sokker, og mine røde sko, for at gå dem lidt til..

Denne morgen.. Læseren af dette tager en dyb indånding, for at komme væk fra det socialrealistiske, og ind i det erotiske..

Denne morgen..

...

Hans foretrukne position om morgenen, til at begynde med, mig oven på ham, siddende, liggende, efter hans ønsker, mærkende hans pik dybt i min kusse..

"Om lidt når du mærker spanskrøret behøver du ikke tælle, du ved ikke, hvor mange slag du får.."

Jeg fik besked på at hente mit halsbånd og manchetterne, og igen indtage min position. Fik dem på, først halsbåndet, som betyder at jeg ikke længere må drille, men er hans, hans legetøj.. Så manchetterne. Mærkede så hvordan han lænkede mine hænder bag på min ryg sammen med en kæde, sad, fuldstændig eksponeret ovenpå ham, uden mine hænder, måtte spænde alt hvad jeg kunne i mavemusklerne og lårene for stadig at kunne gøre, som han ønskede, blive siddende.. Mærkede igen den skønne følelse af ikke længere at kunne bestemme, af faktisk ikke at kunne komme fri, selv om jeg ønskede det.. Det gør jeg ikke..

"Tøs, du skal rejse dig.."

Herefter gag'ed, med venstre hånd lænket til venstre fod, højre hånd lænket til højre fod, hovedet bestemt men stadig blidt presset ned mod madradsen, og numsen i vejret, fortsatte han sit kyndige mønsterarbejde på min bagdel, først flogger, så spanskrøret, igen.. Belønnet bagefter af hans tunge, sendte han mig af sted..

lørdag den 26. februar 2011

Nye røde fuck-sko..

Som jeg sidder og beundrer, på en bagdel, der på smukkeste vis har parallelle smalle striber, 30 stk, lavet af ham i morges, faktisk 32, noget med at tælle..

Og efter det, væk var hovedpinen.. Han overvejer alternativ fysioterapeutisk klinik, spanskrør mere effektivt end både piller og massage..

torsdag den 24. februar 2011

Morgen.

"Du må hellere kravle op"..

Sagt med stor venlighed og overbærenhed i stemmen, denne morgen, til trængende, liderlig tøs..

Og det måtte jeg jo så..

onsdag den 23. februar 2011

Pæne piger og slemt sprog..

Ikke nogen hemmelighed at jeg er glad for ord..

Jeg tænkte rigtig meget over hvilket sprog jeg egentlig skulle bruge i min blog, da jeg startede med at blogge. Skulle jeg være den pæne pige, og vælge de pæne ord, lem, penis, manddom? Skridtet, skeden, missen? Jeg er jo trods alt kvinden, som er opdraget på landet, jysk landmandsdatter, med en mor som selv besad et kraftigt over-jeg. Det er vigtigt for mig at man taler pænt, og det er dybest set totalt dobbeltmoralsk, da jeg både af min ældste og min kæreste får at vide, at jeg ind imellem kommer til at bande noget så grusomt (lykkelig over at bandekassen endnu ikke er lavet hjemme hos mig, kunne blive dyrt..) Min ældste til gengæld, er nydeligt præget af min mors overjeg, og taler rigtig pænt. Blev endda i børnehaven rost af de voksne for at være dygtig til at sige til, hvis andre børn talte grimt (er det noget at rose for, måske?) Måske min ældste hvad sprog angår er mit nye over-jeg, nu min mor ikke er i nærheden hele tiden..

Nå, men jeg har vist også fortalt lidt om, at noget af det som tænder mig helt ekstremt, er når min herre hvisker frække ord og fantasier i mine ører.. "Dirty Talk.."

Så sproget på bloggen gav egentligt lidt sig selv. Bevares, jeg skriver forhåbentlig pænt, velartikuleret og ordentligt, med respekt og ansvar for egne ord og vendinger, men det ville ligesom ikke være helt rigtigt, hvis jeg ikke brugte de rigtige, frække ord, selv om mine fingre slog knuder de første gange "Er det virkelig mig - blink-blink med de himmelblå øjne, som i virkeligheden har farve som den grå-grønne grumsede Limpopoflod.."

Så ordene jeg bruger, skiftevis fryder, forskrækker, bare en smule, og tænder mig, så jeg får hjertebanken og våd kusse af fantasierne, de frembringer.. Kuldegysninger ned af ryggen, hede i hele kroppen..

Pik, Kusse, Tøs, Liderlig (særlig slemt ord), Villig (lidt mindre slemt).. For slet ikke at tale om de engelske, mindst lige så skønne, og som frister mig til at lave en engelsk blog.. Cunt, Cock, Slut, Horny, Ass, Butt (lidt pænere).. Fuck.. Tænk at man overhovedet kan være en pæn pige og bruge ord som disse..

Måske har det faktisk noget at gøre med, at jeg jf. over-jeg'et fra tidlig barnsben har fået at vide hvad pæne piger gør. Og at jeg, ved at være udlevende og udøvende submissiv masochist ikke kan betragtes i almindelig forstand som værende pæn pige, længere. Og dog.. Når man ser mig ville man nok ikke tænke andet, end at jeg er en pæn pige, for det er jeg jo. Pænheden ligger for mig ikke i sexualiteten, det ligger i at være et ordentlig menneske, ærlig og reel. Og det er jeg.

Men, uartige ord, dirty talk tænder mig, fører mig, bringer mig videre. Jeg bliver tændt af en fræk sms, teksten i en fræk sang, frække ord jeg læser.. I al uskyldighed?? kan jeg faktisk blive drivende våd, når chokolade-flødebolle Enrique Iglesias synger "Tonight I'm fucking you".. Får besøg i aften, af ham.. (Ja, altså, ikke Enrique Iglesias, forstås..)

søndag den 20. februar 2011

Ferien.

Beretningen fra en skøn uges ferie. Med mange mange! børn alle vegne, hvilket jo lægger en naturlig dæmper på alt for mange uartigheder. Jeg undskylder derfor på forhånd det følgende indhold, som er temmelig krydret med vanille, men, som jeg vælger at dele alligevel af den ene grund, at jeg håber og synes, at det er underholdende læsning.. Når jeg ellers med min opstoppernæse selv skal sige det..
Jeg lover at det er det mest vanille’de, I kommer til at læse. Indtil videre..

Dag 1.
Fra morgenstunden filosofiske overvejelser omkring, hvordan man får tid til hinanden, når yngste beslutter sig at ferien er godt begyndt, og gerne begynder den kl. 7.14 om morgenen.. Som god og omsorgsfuld kæreste står jeg naturligvis alligevel gerne til rådighed og møder alle behov. Problemet opstår mest, når behov opstår andre steder i huset, hvor råb ikke kan bruges, for ikke yderligere at aktivere resten af husets beboere..
Jeg foreslog, at han kunne sms’e.. Man skulle tro, det var et meget stort hus. Det er det ikke.. Han syntes sms-muligheden var småfjollet, alt taget i betragtning, at vi opholder os omkring 10 m fra hinanden, og en sms med hvad det nu koster først skal en tur over Danmark.. Råb som anført ikke en mulighed.. Måske en lille klokke? Han mente dog, at han ville føle sig lidt for meget som en herremand.. Troede det lå i naturen..??
Problemet endnu ikke løst..
Aften: Tæt på at afsløre hemmelighed som måske ikke lige skulle afsløres overfor en´ af bedste venner, i det han, min herre, ikke kunne modstå et (helt helt ærligt, ualmindeligt højtlydende) slag i min numse med træ spækbræt.. Måske en mulighed, hvis der ikke er nogen træ bøjler, og man lige står og mangler redskabet..

Dag 2.
Yngste fejrer ferie ved at sove til 8.26.. Voksne fejrer ferie ved at yngste fejrer ferie!! Godt at fantasier kan være meget lydløse, og ligeledes dominans..

Dag 3.
Vækket 5.45. Kom i skødesløs kådhed til at udfordre 2 syvsovende 14-årige drenge, som vanligt først starter deres dag omkring kl.13, og i øvrigt brokker sig over mindre børns evne til skønsang, dans og citeringer fra Disney film fra kl. 9 om morgenen..
Udfordring, jeg:  Hvis I står op kl. 6 vil jeg til gengæld lave amerikanske brunchpandekager til morgenmad. De: med sirup?  Jeg: Ja. De: Også selv om vi hopper og larmer og banker på soveværelsesdøren? Jeg: Det lover jeg..
Kom til at lave amerikanske brunchpandekager med sirup til morgenmad.. Og måtte undvære morgensex.. De to ting dog ikke umiddelbart sammenhængende..??

Dag 4.
Skøjte tur på tilfrosset sø. Den yngste veritabel Bambi, i skøjter oprindeligt 3 numre for store, men bragt til at passe med 2 par meget tykke sokker (hans og mine).
Teenagernes projekt, at hakke hul i isen med 2 økser.. Siger de vil vinterbade.. Fik lavet hul præcist stort nok til, at de kan nedsænke numsen ned i det.. Jeg har sagt, de gerne må beholde deres underbukser på, når de gør det, og at jeg under ingen omstændigheder gør dem kunsten efter, FØR de begge har gjort det først.. Regner med at komme hjem med varm bagdel..
Jeg ene kvinde skovlet 200 m indkørsel fri for det værste is, så jeg ikke hver gang vi kører frem og tilbage skal bede højere magter om ikke at få ødelagt undervogn.. Vi er kørt hertil, selvfølgelig, i min bil, som ud over at være den pæneste (synes jeg), er udstyret med rap dieselmotor og varme i sæderne.. Og, måske vigtigst, det største bagagerum.. Vens besøg uden vinterdæk medførte 4 kæmpe huller i isen og sneen i indkørslen, uden at han nogensinde fik bilen op til huset, måtte opgive til sidst. Så, de brugte tiden på at lappe huller, mens jeg skovlede.. Pralede med kvindelig muskelstyrke, var nærmest veritabel Amazone, indtil han sagde, at jeg havde brugt så mange kræfter på skovleriet at han så nemt som med en lillefinger kunne få krammet på mig. Hvilket han havde ret i..
Filosofiske overvejelser omkring at ødelægge 14-årige teenageres  liv, (modtager hyppige beskyldninger af den art), og hvor langt et sådant teenager liv egentlig varer. Første konklusion: Teenagere har rigtig mange flere liv end katte.. Konklusion 2: Teenageres liv er proportionelt sammenhængende med graden af Coca Cola i køleskabet. Konklusion 3: Teenageres liv bliver ødelagt af mangel på cola. Konklusion 4: Et teenage liv varer ca 10 min., og teenageres liv forlænges drastisk når de får lov til at brokke sig.. Længe..
Kom til at love ene teenagers mor, at jeg ville sørge for at han fik sundt og godt liv på ferie med rene sokker, sund mad, og et jævnligt bad.. Tør slet ikke overveje at sms’e for at berette om min indtil videre totale fiasko..

Dag 5.
Alle de største børn udpint til kl 1 aftenen / natten inden med ”500”. Kærestens tidsregning ophører omkring kl. 19, det gør børnenes ikke. De er bare for kloge til at gøre ham opmærksom på det. Jeg tror de har et væddemål kørende omkring hvad det seneste tidspunkt er, de kan holde den kørende udenfor hans tidsregning. Jeg var naturligvis gået i seng, skønhedssøvn vigtig. Det skulle man ellers ikke tro, når man ser størrelsen af min toilettaske. Den burde kunne smukkesere en hel  flok pigeteenagere. Uden undtagelser..

Men altså. De største børn sovende, den yngste bænket nedenunder med ”Klokkeblomst” på den lille DVD-afspiller (Hus passende udstyret uden TV eller internet..)

De voksne, morgen..
”Du skal tage min sorte taske med op fra stuen, når du kommer op igen..”
Jeg, tændt, siden kl. 6 om morgenen, skønne natlige drømme.. Mærkede hans ene hånd stramt om mit hår, den anden, masserende, nivende, skarp smerte, fra den ene brystvorte, hvorefter den vandrede ned og fandt min allerede meget våde kusse. Drillende, nivende, cirklende bevægelser om min klit, mens jeg stønnende bad om mere, da kan kortvarigt stoppede sine fingres bevægelser.
”En tøs bestemmer ikke, du bestemmer ikke, hvad du får, og om du må få mere..”
”Du skal røre ved dig selv nu, og du må ikke komme”
Min hånd, alt for beredvilligt, fandt mit drivende våde skød, min stive klit. Jeg mærkede hans hårde pik bag mig, mærkede hvordan jeg automatisk strittede bagud med bagdelen, håbede, at han ville lade sin pik glide dybt op i min kusse. Mærkede så hans hånd masere mit andet hul..
”Du skal være helt stille, når du kommer, tøs..”
Jeg prøvede, faktisk, men.. Har fået at vide, at jeg næste weekend vil få 30 hårde slag med spanskrøret..
Synes ikke helt min straf/belønning står mål med min udåd. Eller måske gør den..
---------------------------------

Amerikanske brunchpandekager med sirup til morgenmad, denne gang med betingelsen at teenagere IKKE ville vække os kl. 5.45..

Dag 6:
Dagen hvor den grønne farve fra overstregningstushen endelig blev vasket ud af hans hår. Han lod en 10årig male sit grå hår grønt på dag 2. Der gik, mod forventning, et par dage, inden det helt forsvandt igen..
Også dagen hvor det gik op for os, berettet af  4-årig, at der præcis på nabogrunden lå ”den magiske sten med diamantkrystallen”. Vi så den alle, som vi kender den så godt fra den verdensberømte film ”Barbie og Diamantslottet”..
Også endnu en  dag, med en morgen hvor børnene sov skønt og længe, og gav mulighed for en F…! morgen uden udråbstegn..
Glædes i øvrigt over, at vi denne ferie har haft meget mere morgensex end vi plejer at kunne have i børneferierne.. Lange filosofiske overvejelser over hvorfor. Måske fordi jeg uden hans vidende stiller mit vækkeur.. Og nej, jeg holder ikke børnene oppe om aftenen med vilje..

Dag 7:
Den sidste dag, og dagen, hvor jeg på skøjter liiige skulle nå en sidste runde på den hjemmelavede skøjtebane på søen. Og nu må lide den tort at sidde i min sofa med det smukkeste store blå mærke på den ene balle, som, øv, ikke er lavet af ham.. Og som i øvrigt gjorde køreturen hjem på samlet 3-4 timer til lidt af en udfordring..

søndag den 13. februar 2011

En lille fantasi..

Fået besked på, af min herre, om venligst at anmode jer om ferie en lille uges tid, fra min blog..

Så, på forventet efterbevilling, af sted på ferie!

Håber der bliver lejlighed til en gå tur alene med ham, i svensk skov, med mulighed for at han, måske, hvis jeg er heldig, vil knække en gren i passende størelse af et træ..

lørdag den 12. februar 2011

Hænder..

Fredag aften sidste børnefri aften længe. Om få dage væk fra dagligdagens trummerum, med masser af børn, og intet internet. Eller TV..

Hele dagen i kroppen fornemmelsen af forventning..

Fredag morgen lidt for hektisk, dårlig idé at have for travlt, i badet, under barberingen.. Endte i veritabelt blodbad, og jeg overvejede flere gange, om der overhovedet ville blive en aften ud af det, med den sårede omgang hud jeg fik lavet.. Viste sig dog at have den bonus, at jeg hele dagen, mens jeg gik, mærkede en lille stikkende smerte, fra huden over kussen.. Så hvis fantasierne ikke var nok, klarede den stikkende smerte resten..

Fantasier, alle slags, tanker om hvad, hvordan, først måske, blide berøringer, varmende min hud, tawse'n måske, spanskrøret helt sikkert.. Mit hoved en hvirvlende fantasi af forestillinger, min krop, en stor, enkelt bankende nerve..

Det bliver aldrig, som jeg fantaserer..

Altid, når han ikke har forberedt mig, og mine fantasier løber løbsk, lykkes det ham, at finde det hjørne, jeg ikke tænkte på..

Fredag aften, så enkelt.. Hans hænder, pinefulde smerte på mine brystvorter.. Hans hænder..

På mine baller, igen og igen og igen.. Brændende varme, hårde, skabte de bølger af chok, smerte og den skønneste lyst gennem min krop, hans hænder, alene..

Vores kroppe, tæt sammenslyngede, natten igennem, i morges, igen, hans hænder..
Hans hænder, stramt om mit hår, hans krop bag mig, overalt i mig, mærkede hans hænder mig, igen..

Tilbage nu, min stolthed over de smukke mærker hans hænder har ladt tilbage, på min bløde hud, og den skønneste varme, i hele min krop.. Fyldt af ham og hans hænder.

fredag den 11. februar 2011

En i sandhed formidabel kvinde..



Hvilken mand ville ikke gerne have hende? Eje hende, måske endda binde hende? Men, det skal naturligvis være nogen særlige knuder.. En særlig mand, for hvilken kvinde..!
På den anden side,  måske er der i virkeligheden ikke mange mænd som ville? Som overhovedet har lyst til binde an med hende.. De ville ikke ane, hvad de skulle stille op med hende. Og de ville ende med at blive sårede. Eller hun ville?
Måske er spørgsmålet i virkeligheden, hvorfor hun føler, hun behøver at bære en økse..?

tirsdag den 8. februar 2011

Modtog et lille postkort..

Tænk associationer..

Jeg modtog et postkort..

This cheerful young animal is
enjoying life in the long grass and
glad to smile at the cameraman.
The true essence of what it means
to be a young  ... just radiates
from its little face..

Jeg kom til at tænke på en smuk, omend lidt barnlig beskrivelse af en submissiv kvinde..
Faktisk er det på et New Zealandsk postkort en ualmindelig fjollet beskrivelse af et Får..
Så, ehm, synes nu ikke helt alligvel, sammenligningen holder..

mandag den 7. februar 2011

Skærmtid..

Fagre nye verden.. Elsker at rode rundt på internettet efter lækkerbiskener i form af gode blogs, smukke billeder. Det er desværre endnu ikke lykkedes mig at finde siderne med de smukke sort-hvide billeder, jeg har set i en anden blog. Og jeg er selvfølgelig for stædig til at spørge, hvor de er..

Har fundet et par nye spændende, engelske blogs, er meget inspireret, og nyder meget at læse. Og der er rigtig meget at læse nogle af stederne.. Men læsning tager tid, og, indrømmet, alle de skønne, erotiske historier trækker mere end vasketøjet og madpakkerne..

Jeg undrer mig lidt over, at der er så mange blogs skrevet af submissive kvinder, som elsker at krænge deres sjæl og hemmeligheder ud, ligesom jeg, og så få dominante mænd, som gør det samme.. Har måske noget at gøre med, at kvinder her er bare en anelse??! mere ekshibitionistiske end mænd.. Eller at vi har et stort talebehov, og når vi ikke kan tale så meget om tabuerne, skriver vi vores ordstrøm ud i stedet.. Jeg kan naturligvis kun tale for mig selv..

Men, samtidig med alt det lærerige og fornøjelige i det, er læsningen jo ganske erotisk opstemmende også, medførende, at jeg går rundt i en stemning af at være lettere tændt, en god del af min tid. Mest om aftenen, godt nok, (også lidt om dagen, men det er mest hvis jeg får en spændende sms af ham, har trods alt ikke tid til at læse frække blogs i arbejdstiden, hvor fristende det end måtte være).. Og hvor skønt det end er at gå rundt og være tændt hele tiden er det også en anelse udmattende ind i mellem..

"Nogen" må give mig skærmtid..

søndag den 6. februar 2011

Afhængighed IRL..

De fleste vil måske bare se det som helt almindelig vanille sex.. For mig er det noget andet.

I morges bagfra, holdt han mig, og han tog mig, dybt, skønt.. Ikke så meget vanille i måden han holdt mig om mund, næse og krævede min tavshed, da jeg kom. Men det handler ikke så meget om det. Det handler om måden, han får mig til at føle på, fornemmelsen som indtager min krop, fornemmelsen af at blive gjort krav på, på at være hans.. På ønsket om at han bare vil gøre det igen og igen og igen.. Gøre krav på sin tøs, mig, som er dybt afhængig af følelsen af at være hans.. Fik næsten en klump i halsen, fornemmelsen af at overgive mig til ham så stærk. Alt sammen i mit hoved og hans, hvis ikke det lige var for hans hånd..

Afhængighed..

Jeg har arbejdet lidt med afhængighed i andre sammenhænge. Et meget negativt ladet ord, afhængighed betydende, at man ikke har et valg, at man har brug for "noget" i overdreven grad, og at man dybest set burde afvænnes fra det igen..

På den anden side er vi jo som mennesker afhængige af vand, mad, luft, søvn, livets basale fornødenheder. Så hvor går grænsen mellem det der er basalt, og det der er negativt. Hvordan med sex? Sex er jo dybest set opfundet for artens vedligeførelse, og som sådan noget basalt. Noget menneskeheden er afhængig af..

Vi er nogen, som har valgt at føre denne afhængighed lidt videre. Er det en god eller en dårlig ting? For mig at se kommer det meget an på hvem der ser på det, hvem der bedømmer det, og, i hvor stor en grad det påvirker dagligdagen. Så at forstå, kan man have en almindelig hverdag, passe hvad der nu er nødvendigt for artens opretholdelse (plus det løse, ja!), eller er man så afhængig af en given ting, at man ikke længere er i stand til at have en almindelig hverdag. Det er afhængigheden i sin negative konsekvens, men så længe man ikke er der, er afhængighed vel dybest set en udemærket ting. Så giver afhængigheden glæde, indhold, er måske endda med til at opretholde bestandens beståen..

Meget meget meget!!! lang smøre for at komme frem til, at jeg er afhængig af ham, af min underkastelse under ham, af sex med ham. At jeg føler dybt i mit hjerte, hvordan jeg bliver mere og mere afhængig.. Farligt område, med den type afhængighed følger også en angst for at miste, men det er en helt anden sag. Med min lange kvindelige på-den-ene-side-og-den-anden-side smøre har jeg også overfor mig selv retfærdiggjort, meget vigtig ting, at det er ok at være afhængig på den måde. Selv om det gør mig sårbar. Sårbarheden er åbenlys i denne verden min verden som stærk kvinde. Jeg har brug  for, ønsker virkelig meget den submissive del af mit selv i min hengivelse til ham. Og det er kun den submissive del, så er der S/m delen, som er lige så stærk..

Filosofiske tanker, meget skønt at have muligheden for på den måde at filosofere over mit liv med ham. Og vidunderligt, at jeg præcis med D/s S/m kan smide alle tankerne væk, klare min hjerne fuldstændigt for alle filosofierne, og flyde hen i nydelsen.. For hvor kan det være udmattende altid at skulle overveje og filosofere over alting..

fredag den 4. februar 2011

Vanille-piger kan også have det sjovt..

Kom til at tænke på Cindy Lauper, "Girls just wanna have fun.." Ja, jeg ved det, hænger stadig fast i 80'erne.. Har dog aflagt de pink striber i håret..

Har i denne uge haft den fantastiske fornøjelse det altid er, at være sammen med min mødregruppe. Denne gruppe er lidt speciel, vi er ikke så mange, i forhold til en anden gruppe, som er noget mere seriøs, og mest handler om: Arbejde, bambambam, umulige ægtefæller, mere bam, grænsesøgende børn, 4 gange bam..

Denne her gruppe er af den mere frimodige slags, lige meget hvad vi i øvrigt snakker om kan det lynhurtigt henføres til sex. Og det bliver det..

Emnet i denne uge var legetøj, ud i hvad angår æg.. Megen snak om dette, grineflip over om de nu kunne lave lyde og hvilke bevægelser der skulle til, for at lave disse lyde. Også snak om fjernbetjeninger og æg, overvejelser om at gruppen i fællesskab skulle købe de samme æg med fjernbetjeninger. Indtil en´ bemærkede, at den slags havde det med at køre på samme frekvens (erfaringer fra babyalarmer), så kunne ende med at blive liiige en anelse for interessant, hvis vi kom forbi hinandens huse, (bor tæt på hinanden), eller var sammen flere af pigerne i gruppen med ægtefæller / kærester, og de blev brugt..

Alt i mens jeg sad med mit halsbånd på og havde de skønneste fantasier oveni..

Fik bagefter lov til, af min Herre, at lege med mig selv. Jeg skal naturligvis spørge først, med viden om, at det koster 10 slag med spanskrøret ikke at spørge, men også 10 slag at gøre det, hvis jeg ikke får lov..

tirsdag den 1. februar 2011

Turn ons..

Jeg har haft fornøjelsen af en e-mail udveksling, hvor jeg fik spørgsmålet, hvad der tænder mig mest, ydmygelse, smerte eller submission.
Det gav mig lidt at tænke over, for en ting der så afgjort tænder mig er at skrive om, hvad der tænder mig..
Først tænkte jeg, at det var da nemt, enkelt, helt soleklart. Men..
Ydmygelse..
Min første tanke om ydmygelse var i forhold til offentlig ydmygelse. Og da jeg jo på ingen vis er ”offentlig” har jeg ikke prøvet dette (ud over fremvisning, ikke-planlagt, af stribet numse i revnet nederdel på café)..  Men, jeg tror ikke jeg vil bryde mig om det, heller ikke som et område hvor mine grænser skal skubbes. Så det er et no-go.. På den anden side ydmygelse i private rammer, hjemme, seancer.. Jeg tænkte først, at jeg da aldrig har prøvet det. Jeg føler mig da ikke ydmyget, når han beder mig tigge, tælle, striber min numse så tårerne bryder frem, han gør det jo for min nydelses skyld.. Og jeg nyder. Midt i ydmygelsen, for det er jo præcis det, det er.. Så fra at tænke, at jeg overhovedet ikke tænder på ydmygelse, kovending, jeg tænder jo netop på ydmygelse..

Tilføjelse: Tænkte mest på offentlig ydmygelse som at blive stillet op på et gadehjørne.. Det ville jeg bestemt ikke bryde mig om. Ydmygelse som hvad der nu kan ske i en klub, måske en lidt anden sag. Kalder i hvert fald på et par fantasier..
Smerte..
Det absolut nemmeste. Jeg tænder så afgjort på smerte, higer efter den nogen gange, så det i sig selv gør ondt.. Men, jeg frygter den jo også? Den svidende smerte fra mange snerter i en flogger, fin, ja, men den korte præcise smerte fra en smal tawse, en ridepisk, og ypperligst, spanskrøret.. Åh ja.. Men når jeg fra at hige efter det mærker den brændende smerte blive ved, så frygter jeg den næsten, samtidig med at jeg ønsker den, og ønsker mere, mere..
Submission..
Service, givet ham af mig.. På nogle af måderne, igen, så ganske afgjort. Små opgaver, ydelser, pligter han giver mig. Ting jeg skal gøre, for at få min belønning, ham.. Submission som 24/7, mere vanskelig. Måske som en mulighed i fremtiden, men slet ikke lade sig gøre-lig som tingene er lige nu, og derfor vel heller ikke aktuel. Men submission er jo meget mere end bare service, opgaver, det er hele underkastelsen under hans vilje, at være hans tøs, hans kvinde, hans instrument, som han kan bruge som han har lyst. Det tænder mig helt usigeligt meget..
Så her har vi, ydmygelsen, smerten, submissionen, og jeg ser tydeligt, at for mig og ham følger de 3 hinanden, kan ikke skilles. Kan ikke gradueres. De 3 er hans måde på forskellig vis at vise mig, min måde at vise ham på, at jeg er hans.